Fit & Fun

 

Fit & Fun

Bij Valto is er nu Fit & Fun. Een wekelijks sportief uur met een lage drempel maar een hoge dosis fun.

Wat houdt het in?
Iedere week gaan we met een groep enthousiaste mensen bewegen. Het doel is om fit te worden of te blijven en om plezier te hebben. Het sportuur wordt opgedeeld in twee delen: een half uurtje Fit en een half uurtje Fun. Vooraf doen we een warming-up en na afloop een cooling-down. Wekelijks zal de inhoud van zowel Fit als Fun verschillen. Bij Fit kun je denken aan conditietraining, krachttraining, Core & Stability, Yoga, enzovoorts. Bij Fun gaat het juist om het spelelement waarbij volleybal, basketbal, badminton, hockey, enzovoorts in de originele of een aangepaste vorm aangeboden wordt. Ook kan het zijn dat er een partijtje korfbal gespeeld wordt. Tijdens de veldperiode kan ook gedacht worden aan een (hard)looptraining, actief wandelen, bootcamp of andere specifieke buitenactiviteiten. Kijk ook eens naar onze folder.

 

Wie, wat, waar?
Spelende leden, overige leden, ouders van leden en overige mensen die regelmatig bij Valto te vinden zijn, jullie zijn allemaal welkom. Ook mensen die nog niets met Valto te maken hebben kunnen langskomen om Fit&Fun eens te proberen.

Fit&Fun is in de winter (november tot en met maart) lekker binnen in de Vreeloohal (maandag 19:00 – 20:00 uur). In de zomermaanden (april tot en met oktober) is Fit&Fun bij Valto op het veld (maandag 19.30 – 20.30 uur).

Kom ook!
Kom gewoon eens langs bij Fit & Fun. Je mag natuurlijk eerst een paar keer kijken of je het leuk vindt. Daarna kun je je definitief inschrijven via het inschrijfformulier.

Via de Bijblijver en de website houden we jullie op de hoogte van nieuwtjes en eventuele wijzigingen. Ook kun je je naam en mailadres achterlaten bij ondergetekenden zodat je via de mail op de hoogte wordt gehouden.

Tot ziens bij Fit & Fun,

Nanja (nanja.de.loos@ckv-valto.nl)