Sponsormogelijkheden

Reclame uitingen bij Valto

Bordsponsoring

Sponsorborden langs het kunstgrasveld
Langs het veld van Valto wordt een reclamebord geplaatst met de afmeting van 250:75 cm. Deze borden zijn gedurende alle activiteiten van Valto, maar ook alle andere lierenaren die gebruik maken van het kunstgras veld zichtbaar. Deze sponsorvorm gaan we uitbereiden met het presenteren van sponsors op de livestream van Valto bij veldwedstrijden.

 

 

Vlaggen in de sporthal
Ook tijdens het zaalseizoen kan uw bedrijf gedurende de Valto zaterdagen zichtbaar zijn op een supporters vlag. Op deze vlag staat tevens een leus of kreet ter aanmoediging van Valto. Een vlag in combinatie met een bord wordt aangeboden voor een aantrekkelijke prijs. Deze sponsorvorm gaan we uitbereiden met het presenteren van sponsors op de livestream van Valto bij zaalwedstrijden.

 

 

Banier op het Veld
Nieuw in het assortiment is de Valto Banier. Op de kopse kant van het veld staan 6 vlaggenmasten van 6 meter hoog. Hieraan kan een bannier met uw logo prijken. De baniers wordt alleen gedurende het Veldseizoen opgehangen, zodoende blijven de vlaggen gespaard gedurende de wintermaanden wanneer er ook geen publiek te vinden is op het veld. Deze sponsorvorm gaan we uitbereiden met het presenteren van sponsors op de livestream van Valto bij veldwedstrijden.

 

Bijblijver2


Bijblijver

Valto communiceert veel met haar leden. Minimaal 35 keer per seizoen verschijnt er “De Bijblijver”; het informatiebulletin van Valto met een vaste lezersgroep van 350 personen en aanverwante gezinsleden. Tevens verschijnt allerhande informatie over Valto op de website www.ckv-valto.nl. Er kan geadverteerd worden in elk afzonderlijk of aan elkaar gekoppeld met doorklikmogelijkheden.

 

 


Valto kleding
Elke competitiewedstrijd spelen Valto teams in het officiële Valto T-Shirt. Deze kleding wordt voorzien van uw bedrijfslogo op het vooraanzicht van het T-Shirt. Daarmee sponsort u het specifieke Valto team (12 stuks per team). Dit sponsorschap kan worden uitgebreid met de volgende aanvullingen: Trainingspakken; Inloop T-shirts & Sporttassen.

 

ScheidsrechterSponsoring


Valto Scheidsrechters

Valto levert ook KNKV gecertificeerde scheidsrechters (6 personen) om wedstrijden te fluiten, bij Valto of elders in hogere klasse. Uw bedrijfsnaam kan ook aan dit uithangbord van Valto verbonden worden op T-shirt, trainingspak en sporttas.

 

 

Sponsoren van zichtbare Valto activiteiten

 

Schoolkorfbal

Verbind uw bedrijfsnaam aan Valto Schoolkorfbal
Jaarlijks organiseert Valto voor alle lierse schoolkinderen uit de groepen 3 t/m 5 een schoolkorfbaltoernooi.

 

 

GigaKangoeroeDag

Verbind uw bedrijfsnaam aan Valto Koningsspelen
Afgelopen seizoen heeft Valto voor alle lierse schoolkinderen uit de groep 1 en 2 de koningsspelen georganiseerd (genaamd de GigaKangoeroeDag).

 

 

Verbind uw naam aan Korfbal Derby’s
Aan het begin van het seizoen organiseert Valto samen met de andere westlandse korfbalverenigingen de Korfbal Derbies. Dit is een oefentoernooi ter voorbereiding op de nieuwe competitie.

 

 

Etaleer uw bedrijf tijdens een Nederland Kampioenschap bij CKV Valto
Steeds vaker wordt Valto gevraagd een Nederland Kampioenschap te organiseren. Voor een bepaalde jeugdklasse komen alle kampioenen dan naar Valto om in een toernooi voor de kampioenstitel te strijden. Een mooi evenement om uw bedrijf nationaal te etaleren.

 

 

steakvanhier

Veldseizoen wekelijkse VillaValto Dagschotel

Gedurende het ‘veld’-seizoen wordt er traditioneel op ‘drukke’ zaterdagen (minimaal 10 keer per jaar) een Dagschotel aangeboden aan bezoekers van Villa Valto tegen kostprijs om de gezelligheid binnen de vereniging te bevorderen.

 

 

Korfbalbal2Zaalseizoen wekelijkse Balsponsor
Thuis wedstrijden van het Valto 1 worden altijd netjes ingeleid met introductie van spelers, scheidrechter en team van de week. In deze introductie wordt ook de balsponsor genoemd. Sponsor kan in overleg aanvullend reclame materiaal gedurende de wedstrijd in het zichtveld van het publiek plaatsen.

 

 

Waar is dat feestje? Bij Valto natuurlijk!
Valto organiseert wel eens een feestje… nou ja feestje… die van Valto staan bekend als “the best”. Aan het grote publiek worden gedurende de avond de sponsors van het feest getoont op opvallende schermen.

 

 

Sponsoren van grote Valto investeringen

 

Dug-out
Onlangs hebben we 2 dug-outs kunnen aanschaffen. Omdat het gebruik van de dug-outs enorm goed bevalt hebben we ook een wens voor dug-outs voor het tweede veld.

De bedrijfslogo’s van de sponsoren zullen op de betreffende Dug-out duidelijk voor het publiek zichtbaar gemaakt worden.

 

Tribunes
De vervolgstap in professionalisering van onze vereniging zijn tribunes voor de buiten accomodatie.

De bedrijfslogo’s van de sponsoren zullen op de betreffende trribune duidelijk voor het publiek zichtbaar gemaakt worden.

 

Lounge terras
Een groot deel van het verenigingsleven speelt zich af bij Villa Valto op het terras. Een grote wens om bij te dragen aan het plezier en ontspanning na een intensief potje korfbal is het verwerven van een lounge set. Met een subtiel bortje op de meubels kan erkenning en dank aan de sponsor kenbaar worden gemaakt.

 

Flexibele terras overkapping
Het buitenleven van Valto wordt helemaal compleet met een flexibele terras overkapping. Ook bij regenachtig weer kunnen de supporters de spelers op het hoofdveld vanaf het overdekte terras aanmoedigen.

 

 

 

Download de complete sponsorcatalogus inclusief prijzen