Stichting Liers Gevoel steunt Valto Dug-outs

Afgelopen woensdag zijn er 2 spiksplinternieuwe dug-outs geleverd voor op Veld 2. Nu zitten we er op beide velden weer warmpjes bij!

Hoe zijn de Dug-outs gefinancierd?

 1. Opbrengst Dug-Out-Dinner (69 Valtoers)
 2. Daaraan verbonden sponsoring van Eetcafé De Witte
 3. Sponsoring van Interco
 4. Financiële steun van Stichting Liers Gevoel

We zijn nog in gesprek met nog een mogelijke sponsor om het plaatje helemaal compleet te krijgen. Interco (Healthy Team.nl) en Stichting Liers Gevoel hadden ook al deelgenomen in de realisatie van de eerste set dug-outs. We zijn erg blij met bedrijven en valtoleden die ook dit initiatief mogelijk hebben gemaakt. Hierbij even speciaal aandacht voor Stichting Liers Gevoel.

Over Stichting Liers gevoel!

Stichting Liers gevoel is een organisatie met als doelstelling:

 • Het ondersteunen van de activiteiten van het Oranje Comité;
 • Het ondersteunen van het verenigingsleven van De Lier;
 • Het ondersteunen van sociale activiteiten in groepsverband in De Lier.

Vanuit deze doelstelling zijn we blij dat we regelmatig gesteund worden door Stichting Liers Gevoel. De afspraak bestaat ook uit een tegenprestatie: een keer tappen op één van de feesten georganiseerd voor het Oranje Comité. Zoals we met meerdere sponsorovereenkomsten zien, is een lucratieve samenwerking er een waarbij we elkaar helpen. De sponsorcommissie hoopt daarom op jullie hulp en bij het invullen van deze taak.

Over de Dug-outs!

De dug-outs zijn een behoorlijke investering voor onze vereniging. Daarom moeten we er extra zorgvuldig mee omgaan. Een aantal richtlijnen:

 • De dug-outs van 5 meter breed zijn voor veld 1
  dit is ook om juiste invulling aan sponsorafspraken te geven;
 • De dug-outs van 4 meter breed zijn voor veld 2;
 • De dug-outs zijn bedoeld te gebruiken tijdens de wedstrijden;
 • De dug-outs dienen voor overige tijd gestald/geparkeerd te worden op de kopse kant van de sporthal en vastgelegd worden aan de ketting;
  De dug-outs zijn windvangers, daarom is het gevaarlijk om ze onbeheerd op het veld te laten staan;
 • Een Dug-out is geen klimrek, voetbalgoal en/of skelter!

Het is al een paar keer misgegaan met de dug-outs dat ze door wind omgewaaid zijn en zelfs kapot zijn gegaan daardoor. Nadeel van kostbare eigendommen, is dat reparatie ook vaak duur is. Dus laten we met z’n allen zorgvuldig omgaan met deze mooie dug-outs en er gezamenlijk op toezien dat we allemaal er netjes mee omgaan.

Met vier dug-outs is een sprookje uit gekomen. Daarom hoop ik dat we het einde ook klopt: “…en ze leven nog lang en gelukkig”.

Vriendelijke groeten,
Sponsorcommissie

Reageren

*