Indelingen senioren 2022/2023

Zoals ieder jaar hebben we weer een aantal afmeldingen, maar gelukkig ook aanmeldingen en doorstroom vanuit de junioren gezien. Samen met de huidige spelers hebben we onderstaande indeling kunnen maken.

Toelichting bij de indeling
Hierbij valt op dat we wederom gaan voor een extra team in de wedstrijdsport, waarbij we verwachten dat het komend seizoen wel gaat lukken om dit ook te behouden. Goed nieuws voor de spelers, want dat betekent kleinere teams verdeeld over Valto 3, 4 en 5. Dit houdt ook in dat het huidige vijfde nu Valto 6 wordt, V6 wordt V7 en V7 wordt V8.

Zoals andere jaren kennen we bij Valto 1 en 2 een selectie en ook bij Valto 3 wordt er in de voorbereiding bepaald wie in welk team gaat spelen. Valto 4 en 5 hebben we direct kunnen indelen op basis van overleg binnen TC, met trainers en wensen van spelers. Het is altijd lastig om aan alle wensen van alle spelers te voldoen, maar we denken hiermee wel een evenwichtige indeling gemaakt te hebben.

De breedtesportteams kennen net als het voorgaande seizoen een overschot aan heren, daarbij willen we zoveel mogelijk leden de kans geven om mee te doen. Bij de dames zijn we blij met twee nieuwe/hernieuwde aanmeldingen, waardoor er ook bij deze teams iets meer evenwicht ontstaat en voldoende grootte om de competitie in te gaan.

Zomerstop en voorbereiding
De zomerstop staat voor de deur, wat niet betekent dat je stil hoeft te zitten. Gedurende de zomerperiode zal het veld open zijn op donderdagavond van 19.30 – 20.30 uur (mogelijk later als iemand langer wil blijven). Dan is er gelegenheid om een balletje te schieten of onderling wat partij te spelen, als je voldoende medespelers weet te strikken. Als iemand hardloopsessies wil organiseren tijdens de vakantie, dan horen we dat graag!

Volgend seizoen start de voorbereiding op de momenten zoals staat aangegeven in het jaarschema. Daar staat ook in wanneer de speelrondes zijn. Neem het schema goed door om te zien wanneer je eventueel op vakantie of een weekendje weg zou willen gaan. Ook volgend seizoen wordt er weer op beide weekenden in de herfstvakantie gespeeld door de wedstrijdsport (dus Valto 1, 2, 3, 4, 5, 6, A1, A2, B1 en C1). Mocht je er toch een weekend niet zijn, meld je dan ruim vooraf af bij Petra (wsv@ckv-valto.nl). Spelers van Valto 1, 2 en 3 melden zich ook af bij hun coach en de coördinator senioren (voorlopig dus bij Jan Jaap).

  • Valto 1 en 2: eerste training op dinsdag 16 augustus, mogelijk een startmiddag op zaterdag 13 augustus. Dit wordt in onderling overleg bepaald.
  • Valto 3, 4 en 5:  eerste training op dinsdag 16 augustus
  • Valto 6, 7 en 8: eerste training op maandag 22 augustus

De meeste oefenwedstrijden staan al op de website op de pagina met het programma. Kijk alvast wanneer jouw team een wedstrijd heeft en mocht je er niet zijn, meld je dan ruim vooraf af bij Petra (wsv@ckv-valto.nl). Spelers van Valto 1, 2 en 3 melden zich ook af bij hun coach en de coördinator senioren (voorlopig dus bij Jan Jaap).

Vragen naar aanleiding van teamindelingen
Misschien zijn er na het lezen van deze indeling nog vragen. We willen jullie vragen om de tijd te nemen om deze indeling op je in te laten werken. Als er vragen zijn dan mogen deze rechtstreeks aan mij gericht worden door een e-mail te sturen naar onderstaand adres. De TC licht de teamindeling dan graag toe in een persoonlijk gesprek, kleinere vragen kunnen telefonisch beantwoord worden.

Namen de TC,

Jan Jaap Elenbaas (wedstrijdsport)
vztc@ckv-valto.nl
06 – 29 58 53 87

Frank Poot (breedtesport)
frank.poot@ckv-valto.nl
06 – 51 64 85 77

 

Valto 1 en 2 Heren Dames
Trainers/coaches:
MarkT
Richard
ThomasReVerzorging:
Willy

Teambegeleider:
Vera van der Eijk

BartL

FrankR

Jan Pieter

Laurens

MarkT

Pieter

Ron

Thijs

Thom

Wouter

Iris

Laura

Maaike

Mandy

Mirthe

Myrte

Romee

Sheila

VeraL

Valto 3 Heren Dames
Trainer/coach:
Kasper
Daan

MartijnP

Max

Ruben

Simon

Annelie

Esmee

Fleur

Julia

Lisa

LisanneB

LisanneO

Lotte

Marit

Valto 4 Heren Dames
Trainers:
Roulerend
afvaller selectie V3

Floris

Rolf

Stijn

TwanK

afvaller selectie V3

afvaller selectie V3

afvaller selectie V3

afvaller selectie V3

Rianca

Valto 5 Heren Dames
Trainers:
Roulerend
Michael

Richard

Sjors

Steven

Thomas

Jolijn

Kim

Kitty

Lisette

Manon

Noa

Valto 6 Heren Dames
 

 

Dennis

FrankP

Hans

Jeroen

MarcoB

MarkG

MichielC

Annemieke

Hellen

Marleen

Marloes

Petra

Valto 7 Heren Dames
 

 

BartV

DanielK

DanielV

Jesper

Jim

Laurens

Nick

WouterW

Janine

Mandy

Marije

Ryanne

Valto 8 Heren Dames
 

 

Fabian

MarcoS

Martin

Máté

MichielB

Ruud

TwanB

WouterV

Gerda

Marcella

Nathalie

Petra

Simone

Suzan