Op zaterdag 22 juni 2019 organiseert CKV Valto het NK veldkorfbal. In 2020 zal dit nogmaals herhaald worden. Onze vereniging neemt daarmee het stokje over van DVO/Accountor uit Bennekom die de afgelopen 3 jaar de organisatie voor haar rekening heeft genomen.

Op dit grote evenement zullen de finales om het nationale titel in het veldkorfbal plaatsvinden voor de C-jeugd, B-jeugd, A-jeugd en de Ereklasse. Het is de bedoeling dat ons terrein wordt omgetoverd tot een mooi stadion waarin de bezoekers de wedstrijden kunnen bekijken en waarnaast allerlei activiteiten plaatsvinden, zoals spelletjes voor de jeugd en een horecagelegenheid. Een enorme happening waar we als vereniging kunnen laten zien wie we zijn en waartoe we in staat zijn.

Het organiseren van een NK veldkorfbal past heel goed binnen de ambities van Valto. Het is een waardering voor alles wat we de afgelopen jaren als vereniging hebben gedaan en bereikt. Onze supportersvereniging, Otlav, heeft onze selectie en vereniging niet voor niets omgedoopt tot ‘Lierse Trots’. Wij zijn trots: trots op onze vereniging, maar ook op onze mooie sport. Dit dragen we dan ook graag uit. Valto is een korfbalvereniging voor jong en oud. Iedereen is welkom. Op ons sportcomplex bruist het twaalf maanden per jaar van de energie en het plezier. Met de kennis en ervaring van diverse eindtoernooien, de leden, vrijwilligers en sponsors die Valto rijk is, gaan we er één groot feest van maken!