Deze activiteit staat ivm het coronavirus onder voorbehoud. Zodra duidelijk is of hij door kan gaan, of moet worden afgelast, laten we dat weten.

Dit jaar organiseert de Activiteiten Commissie van Valto voor iedereen weer een einddag. Deze dag wordt het seizoen 2019 – 2020 op een gezellige en feestelijke manier afgesloten.

  • Wanneer? Zaterdag 27 juni 2019
  • Aanwezig: 11.30 uur
  • Start: 12.00 uur
  • BBQ: 17.00 uur

Na aanleiding van vele positieve reacties van vorig jaar staat de einddag weer in het teken van het Duo-Schottoernooi. Je hoeft je niet af te melden als je er niet bij kunt zijn, maar je mag je juist in tweetallen aanmelden om mee te kunnen doen aan het Duo-Schottoernooi.

Kinderen van de Kangoeroes, F, D en E geven zich samen met iemand van 14+ op. Dit kan zijn met je coach, trainer, vader, moeder, opa, oma, tante, oom, grote nicht, neef of andere Valto leden / spelers.  De C, B, A en senioren kunnen zich opgeven met wie ze willen.

Degene met wie jij je opgeeft hoeft niet op korfbal te zitten.

Er zijn drie verschillende poules waarin gestreden wordt om de prijzen:

  1. Kangoeroes – F
  2. D – E
  3. C en hoger

In de verschillende poules speel je met je maatje meerdere wedstrijden en wordt er gestreden om de prijs voor het beste schutters duo. Wellicht slepen jullie die mooie beker binnen!

Test je VALTO 6 – HINDERNISBAAN SKILLS!

Tijdens de einddag organiseert de AC, in samenwerking met Valto 6, voor iedereen weer een parkoers op een prachtig mooie hindernisbaan. Mocht je tijd over hebben tussen de wedstrijden van het Schottoernooi, pak dan je kans!

Er zijn diverse categorieën en dus ook diverse prijzen te verdienen. Voor deelname hoeft jij je niet op te geven.  Iedereen is van harte welkom om mee te doen. 

Dus zet zaterdagmiddag 27 juni in je agenda, ga op zoek naar een leuk/gezellig/goed maatje en geef je op via de website!

We sluiten de middag af met een prijsuitreiking en een heerlijke BBQ. Inschrijven kan je ook doen op de bovenstaande link. Wil je alleen komen BBQ-en, dan kan dat uiteraard ook!