Bijblijver 20, jaargang 49 10 januari 2022

Van de TC

Opstarten in 2022

Voor iedereen uiteraard het beste en sportiefste in 2022! Waar we in 2021 toch nog best wat hebben kunnen doen, maar ook veel aan ons voorbij hebben moeten laten gaan, gaan we er in 2022 voor om corona echt achter ons te laten (sprak hij optimistisch). Maar hé, je moet ergens vanuit gaan toch? En de prille ervaring leert dat het gedurende het jaar steeds beter wordt.

Voor nu gelden de maatregelen nog altijd:

Voorlopig buiten trainen
We beginnen het seizoen echter nog wel buiten. Op 15 januari starten we met mixwedstrijden voor de jeugd en een vrij schotuurtje voor wie wil. Het schema daarvoor staat hieronder. De trainers/coaches hebben de afmeldingen doorgegevens aan de coördinatoren en dus gaan we hier vanuit. De E1/2, D1, C1, en B1/2 werken mee aan de KT3 trainingen die de cursisten gaan voorbereiden. Daarover later meer.

KT3 cursus
We zijn nog altijd heel blij met onze vier KT3 cursisten. Helaas voor hen gooit corona ook daar wat roet in het eten, maar gelukkig probeert Johan daar met de andere begeleiders Petra en Frank in overleg met cursusleider Ronald toch creatieve oplossingen te vinden.

Zo hebben zij een stukje praktijk op zaterdag 15 januari, parallel aan de mixwedstrijden. Hierdoor is het wat passen en meten, maar kunnen zij met verschillende teams aan de slag. Ook Rick vanuit ODO zal er bij zijn. De planning ziet er voor die teams dus iets anders uit.

Hulp nodig ivm materiaal
Omdat we buiten gaan trainen, zal een deel van het materiaal vanuit de sporthal weer even naar buiten moeten worden gebracht. Ik zoek voor zaterdagochtend om 8.30 uur dus een aantal vrijwilligers die daarbij willen helpen. Wil en kun je helpen, laat het mij dan even weten via mail of app (zie onder).

De verwachting is dat er op de persconferentie van 14 januari niet ineens enorme positieve ontwikkelingen zijn, waardoor we weer naar binnen mogen. De verwachting is dat dit op z’n vroegst eind januari zal zijn, maar ook daar heerst nog grote onzekerheid. Tegen die tijd zullen de materialen weer naar binnen gebracht moeten worden, voor het laatste stukje in de zaal.

Met vriendelijke groet,
Jan Jaap Elenbaas, voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

Van het AC

Activiteitenagenda

Hierbij de activiteitenagenda, zet de data alvast in je agenda! Alle activiteiten zijn onder voorbehoud. Als alle maatregelen het toelaten zal er volgend jaar een grote activiteit georganiseerd worden, om Valto 60 jaar groots te vieren!
Verdere informatie over de activiteiten volgen later.
Als er vragen zijn over een activiteit kunnen deze gesteld worden via: activiteiten@ckv-valto.nl
Heb jij nou een leuk idee voor een activiteit, dan kun je altijd iemand van de activiteitencommissie aanschieten, of ons een e-mail sturen.

Evenementenkalender

Vrijdag 24 mei 2024
PubQuiz 2024

Woensdag 29 mei 2024
Priva Schoolkorfbaltoernooi 2024

Zaterdag 22 juni 2024
Valto einddag 2024

Zaterdag 21 juni 2025
Valto einddag 2025

Overige berichten

You or Me #4 – Jasper & Laura

You or Me? In deze vierde aflevering zien we hoe goed Laura (V2) en Jasper (A1), tevens zus en broer elkaar kennen! Gaan zij de nummers 1 (Mark en Iris) verslaan?

You or Me #5 – Pieter & Thijs

You or Me? In deze vijfde en laatste aflevering zien we hoe goed Pieter (V2) en Thijs (V2) elkaar kennen! Gaan zij de gedeeld nummers 1 (Mark/Iris en Laura/Jasper) verslaan?