Bijblijver 20, jaargang 50 2 januari 2023

Programma

Zaterdag 7 januari 2023

Tijd Wedstrijd Scheidsrechter Locatie
16:30 oefenValto 1 - Sporting Delta 1 De Zwet
15:15 oefenValto 2 - Sporting Delta 2 De Zwet
11:15 Valto 7 - Reeuwijk 4 Dennis Voskamp Vreeloo
13:45 oefenValto A1 - Vriendenschaar (H) A1 De Zwet
12:30 oefenValto A2 - Vriendenschaar (H) A2 De Zwet
12:30 KCR B1 - Valto B1 De Wissel
17:50 Valto B3 - Phoenix B3 Wouter Dijkstra Vreeloo
17:20 Valto B4 - NIO B2 Marco Boekestijn Vreeloo
12:00 oefenValto C1 - ONDO C1 De Zwet
15:30 Nieuwerkerk C3 - Valto C2 De Kleine Vink Hal
15:20 Valto C4 - Dunas C4 Nick Voskamp Vreeloo
16:20 Valto C5 - Fortuna/Delta Logistiek C4 Maaike Ridder Vreeloo
12:15 Fortuna/Delta Logistiek D1 - Valto D1 Fortuna-hal
13:10 Valto D2 - Vitesse (Ba) D1 Marit van Nieuwkerk Vreeloo
14:20 Valto D3 - Korbis D2 Myrte Sevinga Vreeloo
11:00 Valto E2 - Weidevogels E1 Marith Mostert Vreeloo
11:00 Valto E4 - ONDO (G) E5 Romy Lansbergen Vreeloo
11:00 Valto E5 - LYNX E1 Kitty Vijverberg Vreeloo
10:00 Valto F2 - LYNX F1 Iris Lagerwerf Vreeloo

Maandag 9 januari 2023

Tijd Wedstrijd Scheidsrechter Locatie
20:00 Velocitas 5 - Valto 6 De Does

Woensdag 11 januari 2023

Tijd Wedstrijd Scheidsrechter Locatie
19:00 NIO B2 - Valto B4 Wilgenring
17:00 Valto F1 - Excelsior F2 Noa de Meulmeester Vreeloo

Van de TC

Speelronde 5 zaal, echt de laatste van 2022

Vanaf deze plaats wil ik alle leden, ouders, familie en andere supporters als ook alle vrijwilligers en sponsors het allerbeste wensen voor 2023. Een nieuw jaar met nieuwe uitdagingen, doelen en hopelijk de bijbehorende sportieve hoogtepunten!

Vlak voor de feestdagen was er nog speelronde 5 voor een aantal teams. De ploegen in de hoofdklasse mochten nog een keer en ook de D4 had nog een wedstrijd op de planning staan. De B1 had het lastig tegen de nummer 2, maar speelde ook met een groot aantal invallers in de basis. Ook de C1 had het heel moeilijk tegen de nummer 1. De D1 speelde tegen de concurrent die gelijk stond in punten. Het verschil was niet groot, maar helaas wel verlies. Valto D4 tenslotte wist met minimaal verschil te verliezen in en tegen Nieuwerkerk, het verloor met 8-7. Geen feestelijk sportief einde van het jaar dus in competitie, maar een nieuw jaar geeft weer nieuwe kansen, dus succes allemaal!

Jongensclinic was leuk en stoer!
Op zaterdag 24 december was er van 11 tot 12 uur een jongensclinic in Vreeloo. Met als doel het werven van stoere jongens, deden een aantal stoere Valto-mannen er alles aan om de deelnemers te laten zien wat korfbal is en dat het superleuk kan zijn.

Geweldig gedaan mensen, want volgens mij was het een gave clinic met al meteen resultaat. Daar doen we het voor en hopelijk volgen er meer. We gaan dit zeker nog een keer doen, dus houdt de Valto-agenda in de gaten!

Korfbal Challenge 2022
Na twee jaar afwezigheid was hij weer terug, de Korfbal Challenge. Een mooi evenement in de topsporthallen van Rotterdam met allerlei activiteiten op het gebied van korfbal, zoals clinics voor trainers, live streams en uiteraard wedstrijden van regioteams en de groten van TeamNL en Korfbal League clubs.

Bij de regioteams deden Sanne Rijsdijk mee bij RTC West U17 en Jonne van der Meer bij RTC Den Haag U15. Dit laatste team wist het toernooi te winnen in de leeftijdscategorie, van harte gefeliciteerd Jonne! En voor beide dames een mooie prestatie om hier mee te mogen spelen.

Oefenwedstrijden en competitie in het nieuwe jaar
Zaterdag begint voor een aantal teams de competitie weer, maar er staan ook de nodige oefenwedstrijden op het programma. Alle wedstrijden dienen ook weer gefloten te worden, dus kijk even goed of jij aan de beurt bent en zorg voor een vervanger als je zelf niet kunt. Vanaf volgende week is het voor iedereen weer competitie.

Nogmaals heel veel succes voor iedereen, op naar een mooi jaar!

Met vriendelijke groet,

Jan Jaap Elenbaas, voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

Van het AC

Activiteiten agenda

Trainingsweekend Valto’s Zoo

Evenementenkalender

Vrijdag 17 februari 2023
Activiteit C en B-jeugd

Vrijdag 10 maart 2023
Bowlen met de hele vereniging

Zaterdag 25 maart 2023
Potgrondactie 2023

Vrijdag 14 april 2023
Trainingsweekend 2023

Zaterdag 24 juni 2023
Valto einddag 2023

Vrijdag 30 juni 2023
Rijk Zwaan Jeugdweekend

Overige berichten

(geen) update nieuwe Valto kledinglijn

Bij deze even een kort bericht vanuit de kledingcommissie over de kledinglijn, zodat jullie weten wat er speelt.
Zoals eerder gecommuniceerd loopt het huidige contract met Adidas na dit seizoen af. We zijn als vereniging erg tevreden over Adidas, zowel qua kwaliteit als uitstraling. Helaas is Adidas vanaf dit jaar gestopt met het leveren van nieuwe ’teamswear’. Dit betekent dat Adidas geen optie is voor komende jaren en dat we nu hard aan het zoek zijn naar alternatieven. We kijken hierbij o.a. naar zaken als kwaliteit, prijs, merk, kleurcombinaties, leveringsmogelijkheden en loopduur van de kledinglijn. Dit is, mede doordat veel merken geen oranje leveren en/of leveringscondities beperkt zijn, een behoorlijke uitdaging. Uiteraard gaan we met een alternatief komen, maar welk merk dit wordt en hoe dit eruit gaat zien, is de grote vraag 😉. Binnenkort hopen we een knoop door te hakken. Natuurlijk zullen wij jullie hierover informeren!
Mocht je vragen hebben, bel/whatsapp me gerust!
Met vriendelijke groet,
Floris van Muijen
Kledingcommissie
06-13626830

Team(s) van de week

Vanuit de supportersvereniging OTLAV, zal er tijdens de wedstrijden van Valto 1 en 1 wedstrijd van Valto 2 een team van de week aanwezig zijn. Dit is een team vanuit de jeugdteams, en dit jaar zal dit zijn de teams uit de D/E/F en kangoeroes. Concreet willen we hiermee bereiken dat de sfeer rondom de wedstrijden van Valto 1 en Valto 2 intenser wordt en de kinderen, ouders en overig publiek meer betrokken raken bij de thuiswedstrijden.

Het team van de week zal bezocht worden door een speler uit Valto 1 of 2, tijdens de training voorafgaand aan de wedstrijd waar zij ‘Team van de week” zullen zijn. Tijdens de wedstrijd zal er een speciale tribune voor het team van de week zijn.
Hier kan het team van de week met elkaar zitten om Valto 1 of 2 aan te moedigen.

In de rust zal er op de middenstip een potje piepelen gedaan worden door het team van de week.

Tijdens elke thuiswedstrijd van Valto 1 wordt er ook een taart verloot. Deze kan je winnen door de juiste eindstand te raden. De opbrengst van deze taarten verloting zal ten goede komen aan de supportersvereniging en de “teams van de week”. De winnaar van de taart zal elke wedstrijd direct na de wedstrijd bekend gemaakt worden.

Let op! Vanaf dit jaar kan er alleen nog via een QR code voor de taart betaald worden.

Het team van de week dient drie kwartier voor aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn. Dan is er ruim de tijd voor de verkoop van de loten en het verkleden van je VALTO tenue, zodat iedereen hetzelfde gekleed is!

Aan de coaches de vraag om dit tijdig door te geven aan hun team van de week.

Vanuit het team OTLAV zal er tijdens elke wedstrijd 1 begeleider aanwezig zijn.
Wij willen jullie coaches daarom vragen om (indien mogelijk) zelf, of te zorgen dat de teamouder naast de begeleiding van OTLAV aanwezig is.
De coach of de team ouder kan tijdens de rust ook het potje piepelen voor rekening te nemen.

 

TEAM OTLAV