Bijblijver 22, jaargang 49 24 januari 2022

Van de voorzitter

De geluiden vanuit het OMT zijn positief

Buiten het feit dat er momenteel geen houden aan meer is m.b.t positief geteste personen, lijkt er licht aan het einde van de tunnel te komen. Wellicht gaan we deze week te horen krijgen dat we weer mogen korfballen zonder teveel regels en dat de competities wederom gaan starten binnenkort . Dat is natuurlijk heel fijn en snakken we allen naar.

Als je zoveel leed om je heen ziet, ga je anders als persoon relativeren. Als voorbeeld kun je zeggen de mededelingen van vanmorgen in de kerk, waarin een aantal van 5 gemeenteleden werden genoemd die herdacht werden omdat ze veel te vroeg zijn overleden. Allen veel te jong overleden helaas. Zoveel mensen emotioneel geraakt, dat doet wat met je als mens. Heel verdrietig voor alle betrokken families en vrienden van de personen die zijn ontvallen. Van dichtbij proberen we met het stream/beamteam van de PKN de diensten goed over te brengen naar de huiskamers.

Daarna gaan wij als medewerkers vaak weer door met onze werkzaamheden. Heel herkenbaar want we leven natuurlijk in een snelle cultuur. Dan wil en snak je wel naar positieve berichten. Laten we dus hopen dat we deze week verlossende berichten gaan krijgen mbt de binnensporten. En dat we elkaar weer treffen langs de velden in de sporthal. Voor nu een ieder die zit te leren voor een toets veel succes en diegene die morgen weer aan het werk of naar school gaan ook idem. Deze week starten we ook de potgrondactie weer op en gaan we bedenken hoe dit wederom tot een groot succes te maken. Binnenkort meer nieuws te lezen in de Bijblijver en op de socials. Blijf ons dus volgen.

Met sportieve groet,

Marco Stolze
voorzitter@ckv-valto.nl
06-30728817

 

Van de TC

Wanneer de seinen op groen gaan

Afgelopen weekend was het wederom een drukte in de sporthal, helaas nog niet in de kantine en op de tribunes, maar wel op de velden. In onderlinge duels en mixwedstrijden werden er diverse partijtjes afgewerkt en was het goed om te zien dat velen het korfballen weer oppakken. En dat moet ook wel zou je bijna zeggen, met de corona-berichtgeving die dit weekend steeds sterker werd, in opmars naar de persconferentie van aankomende dinsdag.

Daar wordt al dan niet besloten dat wedstrijden met andere clubs weer mogelijk zijn en dat kan ook inhouden dat de competitie weer van start gaat. Of dat meteen al zal zijn of een week of misschien twee weken later, is nog even afwachten. Wij als TC en ook de korfbalbond houden er steeds meer rekening mee en verwacht wordt dat we snel weer mogen.

Zorg dat ook jij voorbereidt bent! Het kan zomaar zijn dat de competitie voor breedtesport vanaf zaterdag aanstaande weer doorgaat, inclusief het spelen, coachen, rijden, CTB-check en filmen. En ook voor de wedstrijdsport kan het zomaar het laatste oefenweekend zijn, voordat de alternatieve competitie doorgaat. Zorg dus dat je er bij bent!

We hebben verschillende mogelijke scenario’s en binnen de TC zijn daarvoor de voorbereidingen gestart. Uiteraard kijken we naar het KNKV, maar ook zullen we goed moeten kijken naar de quarantaine-gevallen en nog altijd op moeten passen met wanneer we wel en niet komen trainen/spelen.

Het trainingsschema blijft gewoon van kracht, zoals we dat afgelopen week ook hebben gehad. Wat er zaterdag precies gaat gebeuren, dat horen jullie dinsdag of woensdag. We zullen zo snel mogelijk laten weten wat de bedoeling is voor welk team.

Met vriendelijke groet,
Jan Jaap Elenbaas, voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

Van het AC

Activiteitenagenda

Hierbij de activiteitenagenda, zet de data alvast in je agenda! Alle activiteiten zijn onder voorbehoud. Als alle maatregelen het toelaten zal er volgend jaar een grote activiteit georganiseerd worden, om Valto 60 jaar groots te vieren!
Verdere informatie over de activiteiten volgen later.
Als er vragen zijn over een activiteit kunnen deze gesteld worden via: activiteiten@ckv-valto.nl
Heb jij nou een leuk idee voor een activiteit, dan kun je altijd iemand van de activiteitencommissie aanschieten, of ons een e-mail sturen.

Evenementenkalender

Zaterdag 22 juni 2024
Valto einddag 22 juni 2024

Zaterdag 21 juni 2025
Valto einddag 2025

Overige berichten

You or Me #1 – Koert & Elise

You or Me? In deze eerste aflevering zien we hoe goed Elise Rijsdijk en Koert Ridder (beide Valto A1) elkaar kennen! De komende weken zullen er meer afleveringen volgen en zien we welk duo elkaar het beste kent en wint.

You or Me #2 – Mark & Iris

You or Me? In deze tweede aflevering zien we hoe goed Mark (V2) en Iris (A1) elkaar kennen! Gaan zij Elise en Koert verslaan?

You or Me #3 – Sheila & Vera

You or Me? In deze derde aflevering zien we hoe goed Sheila (V1) en Vera (V2) elkaar kennen! Gaan zij de nieuwe nummers 1 (Mark en Iris) verslaan?

You or Me #4 – Jasper & Laura

You or Me? In deze vierde aflevering zien we hoe goed Laura (V2) en Jasper (A1), tevens zus en broer elkaar kennen! Gaan zij de nummers 1 (Mark en Iris) verslaan?

You or Me #5 – Pieter & Thijs

You or Me? In deze vijfde en laatste aflevering zien we hoe goed Pieter (V2) en Thijs (V2) elkaar kennen! Gaan zij de gedeeld nummers 1 (Mark/Iris en Laura/Jasper) verslaan?