Bijblijver 23, jaargang 49 31 januari 2022

Van de voorzitter

We zijn gelukkig weer begonnen!

Afgelopen week hebben we allen het positieve nieuws gehoord dat de breedtesport afgelopen weekend weer zou worden hervat. Wat een opluchting voor een ieder, dus er is direct volop geschakeld. Al zullen wij wellicht de aankomende weken nog wel flexibel moeten zijn mbt teamindelingen gezien de huidige covid cijfers. Aankomend weekend gaat ook de gelukkig de wedstrijd sport weer van start. En wat ook heel belangrijk is , dat er weer supporters langs de kant mogen aanmoedigen. Laten we hopen dat aankomende week Optisport hier ook op voorbereid is m.b.t de kantine en de voorraden.

Afgelopen week had ik geschreven dat we voor het eerst bij elkaar zouden komen m.b.t de Potgrondactie . Dit hebben we inmiddels gedaan, alles staat in de steigers en vanaf de aankomende week kunnen jullie allemaal al weer de het voorjaar gaan inkopen via de webshop van valto. Alle types diverse  Jardino soorten potgrond , tuinaarde etc staan er weer in. Dit jaar hebben we ook diverse type voorjaarsviolen aan de webeshop toegevoegd. Kijk dus even op de webshop en plaats uw bestelling. En nog veel belangrijker, vertel het aan familie, vrienden en kennissen. Tm woensdag 23 maart kan er online besteld worden, en worden de bestellingen zaterdag 26 maart tot in de achtertuin geleverd.

Met sportieve groet,

Marco Stolze
voorzitter@ckv-valto.nl
06-30728817

Programma

Zaterdag 5 februari 2022

Tijd Wedstrijd Scheidsrechter Locatie
14:30 Gemini 2 - Valto 5 De Mammoet
17:40 Maassluis 6 - Valto 7 Olympia
15:00 Valto A2 - ONDO (G) A2 Vreeloo
15:55 DES (D) B1 - Valto B2 De Hoornbloem
16:00 Valto B4 - ODO B2 Thom Voskamp Vreeloo
14:00 Valto C1 - Vitesse (Ba) C1 Michael van der Ende Vreeloo
15:00 Valto C2 - Fortuna/Delta Logistiek C3 Thom Voskamp Vreeloo
13:00 Valto C3 - Dunas C3 Gerard Verbraeken Vreeloo
13:15 OZC C1 - Valto C4 De Enk
16:15 Korbis D1 - Valto D1 De Dreef
12:00 RWA D2 - Valto D3 Rhoon
11:00 Valto D4 - KOAG D2 Marja de Jong Vreeloo
12:00 Valto D5 - Refleks D2 Vreeloo
10:00 Valto E1 - Nieuwerkerk E3 David van Dijk Vreeloo
09:00 Weidevogels E2 - Valto E2 Sporthal Rijneveen
11:00 HKV/Ons Eibernest E2 - Valto E3 HKV/Ons Eibernesthal
10:00 Valto E4 - Vriendenschaar (B) E3 Sanne Dikkenberg Vreeloo
11:00 Valto F1 - ONDO (G) F2 Marleen Slaman Vreeloo

Opstellingen

Valto 3 wordt verzet
Valto 4, uit om 13.30 uur, vertrek 12.30 uur
Michael, Richard, Sjors, Steven, Stijn, Thomas en Twan
Manon, Kitty, Lisette, Noa, Jolijn en Rianca
Valto 5, uit om 15.50 uur, vertrek 14.45 uur
Mark G, Dennis, Hans, Michiel en Frank
Marleen B, Annemieke, Hellen, Marloes en Petra D
Valto 7, uit om 17.40 uur, vertrek 16.45 uur
Laurens E, Daniël, Bart V, Jesper, Nick, Jim en Daniël
Ryanne, Mandy B, Janine en Inge Da, res: ??
Valto 8 vrij

Nabeschouwingen

Valto A3 hervatte de competitie tegen NIO A1, een sterke maar vooral lange tegenstander. De eerste helft kon de A3 goed bijblijven en werden er bij vlagen echt goede aanvallen gespeeld. Ruststand: 5-8. Ook in het begin van de tweede helft kon Valto nog redelijk aanhalen, maar daarna werd het verschil in kwaliteit (en door meermaals dezelfde fouten aan de kant van Valto) het gat een stuk groter in het voordeel van NIO. Eindstand: 8-18.

Valto B2 speelde tegen Sporting Trigon B1. Al snel bleek dat de B2 over een stuk meer kwaliteit beschikte. Er werd goed samen gespeed en gezocht naar goede kansen, ook werd er fel verdedigd waardoor veel ballen onderschept werden. Het harde werken werd beloond met een 23-1 eindstand.

Valto B3 had een leuke wedstrijd. Het geluk zat aan onze kant en veel kansen werden omgezet in doelpunten. Mede dankzij de inbreng van de invallers liepen ze daardoor in de eerste helft al uit naar een 12-3 tussenstand. Na rust vielen de doelpunten minder makkelijk en was het verdedigend soms wat slordiger waardoor de eindstand uiteindelijk ‘slechts’ 18-7 was in het voordeel van VALTO.

Valto C2: Valto C2 speelde zaterdag met een gemêleerd team. Het was geen hoogstaande wedstrijd. Door het goede verdedigen en een paar prima doelpunten hebben we de wedstrijd gewonnen.

Valto C4: 
Valto C4 schoot uit de startblokken en maakte indruk met een paar snelle aanvallen. Na 10 minuten stonden we 2-0 voor. KOAG kwam sterk terug, maar de C4 bleef ook goed spelen. Helaas vielen de doelpunten bij KOAG makkelijk en wisten wij niet meer te scoren. Zo werd het uiteindelijk 2-7 en ging KOAG met de punten naar huis.
 
Valto D1: De D1 speelde uit bij Merwede. Beide ploegen scoorden om de beurt. We speelden goed korfbal, maar bij de rust was het 1 punt verschil in het voordeel van Merwede. Merwede kwam sterk de kleedkamer uit en trok de overwinning hun kant op. Wij vergaten helaas te scoren. We speelden goed korfbal, dus zo blijven spelen dan volgen de punten vanzelf.

Valto D2: 
De D2 speelde uit bij Twist. Helaas waren we niet compleet. De eerste helft was wat rommelig. Veel plaats fouten en verdedigend kregen we vaak een doorloop tegen. Gelukkig werden die niet allemaal afgemaakt dus bleven we bij. Ruststand 3-2. De tweede helft was heel anders. Langere aanvallen en goede passes. Dit leverde meerdere doelpunten op en won de D2 met 6-8.

Valto D3: 
De D3 speelde uit tegen Excelsior. De coaches waren er helaas niet bij. De D3 speelde een goede wedstrijd. De hele wedstrijd was erg spannend, maar helaas verloren met 5-4

Valto D4: 
De D4 speelde vandaag thuis tegen KVS. Helaas lukte het vandaag niet zo. De eindstand is 3-14 geworden.

VALTO E1: Verplaatst.

VALTO E2: De E2 speelde uit tegen Phoenix E1. Doordat de E1 niet door ging konden we gelukkig een compleet team meenemen richting Zoetermeer. Het werd geen lastige wedstrijd. Er werden veel kansen gecreëerd, waarvan er ook een heel aantal ingingen. Een goede start dus voor de E2! 2-21 gewonnen.

VALTO E3: De E3 speelde thuis tegen KVS E3. Helaas waren er veel afwezige bij de E3, maar dankzij een aantal meiden uit de E4 en E5 kon er toch gespeeld worden! De wedstrijd begon spannend. We waren aan elkaar gewaagd! In de tweede helft schoten we wat scherper waardoor we uitliepen tot 6-4. Het samen spelen ging ondanks dat we met drie teams door elkaar speelde erg goed. We zagen elkaar vrij staan en maakte mooie combinaties (wellicht komt dat toch door die mix toernooitjes afgelopen weken?) Uiteindelijk wisten de meiden alle 6 te scoren en wonnen we 10-5! Goed gedaan!

VALTO E4: De E4 speelde uit tegen Korbis E4. Helaas konden de coaches niet aanwezig zijn, maar gelukkig waren er ouders die het op zich wilde nemen. De E4 heeft een leuke wedstrijd gespeeld en met 0-7 gewonnen!

VALTO E5: De E5 speelde thuis tegen Excelsior E3, eindelijk weer een wedstrijd! Vol energie begonnen we, veel kansen maar helaas geen doelpunten aan onze kant. Excelsior had minder kansen nodig om op voorsprong te komen. De 2e tien minuten wisten we wel te gaan scoren en pakten we een kleine voorsprong. Het was een leuke wedstrijd met twee sportieve en gelijkwaardige teams. Uiteindelijk scoorden wij net wat vaker en wonnen we met 5-2. Rode en blije koppies bij afloop, fijn dat we weer mogen!

VALTO F1: Vrij.

VALTO F2: Verplaatst.

Van de TC

Speelronde x + 1, laten we er voor gaan en dit volhouden

Het was zaterdag een bijzondere dag. We mochten weer wedstrijden spelen, tegen andere clubs, in competitieverband, met publiek! En dat was even wennen. Teams niet altijd compleet, volle tribunes op het ene moment en lege tribunes op een ander moment. Het vinden van CTB-scanners tot op het laatste moment en het opvolgen van maatregelen, waarbij het na zoveel wijzigingen lastig is om te onthouden wat nu wel en niet de bedoeling is, ikzelf inclusief.

Maar het was zeker ook weer de zaterdag van het clubgevoel. Lachende spelers, fanatieke jeugd, mensen zien die je al een tijd niet had gezien. Applaus vanaf de banken dat zo gemist werd. Wedstrijden die werden gewonnen en verloren, het piepen van de schoenen op de zaalvoer en het horen van de scheidsrechters’ fluitsignalen.

Competitie en corona
Hoewel we blij zijn dat we weer kunnen spelen, zelfs in competitieverband, ligt er ook een verantwoordelijkheid bij ons allemaal.

Voor de spelers is dat blijven oppassen met besmettingen. Houd je aan de maatregelen, thuis en als je gaat korfballen. Kom niet als je klachten hebt en geef dit zo snel mogelijk door aan je trainer of coach, zodat die er rekening mee kan houden. Twijfel je, overleg dan even. Dit kan met je trainer/coach/coördinator, via corona@ckv-valto.nl of via mij (onderstaande gegevens).

Zoals we afgelopen zaterdag gezien hebben, gaan we in de situatie komen dat een of meerdere teams niet compleet gaan zijn. En dat er in die gevallen een beroep wordt gedaan op spelers uit andere teams met de vraag om mee te doen. Bedenk dan goed, dat jij ook graag wil spelen met je eigen team en als dat niet compleet is, het ook heel fijn zou vinden als iemand anders mee wil om het team toch compleet te maken en de wedstrijd door te laten gaan. Als je dat spannend vindt, dan begrijpen we dat en uiteraard is het niet verplicht, maar bedenk je dat het team echt heel blij zal zijn als je meegaat.

Voor het publiek betekent deze verantwoordelijkheid dat je doet wat er wordt voorgeschreven. Dus anderhalve meter afstand, ook als je zit. Een mondkapje als je loopt voor 13+, die mag af als je zit. Een geldig CTB bij binnenkomst voor 18+. Voor het controleren hiervan zijn wij als club verantwoordelijk, dit doen we niet met het grootste plezier, maar is dus wel nodig. Daarbij doen we een beroep op de ouders/familie van de spelers om dat eens in de zoveel weken te doen. Hierbij geldt net als bij de scheidsrechters: is er niemand, dan geen wedstrijd.

Tenslotte, het reguliere afmelden. Doe dit bij Petra (wsz@ckv-valto.nl) als je in de senioren speelt en bij je coach als je in de jeugd speelt. Doe het als het echt niet anders kan en doe het zo snel mogelijk. De komende weken wordt het een grote uitdaging om teams compleet te krijgen en dus helpt bovenstaande meer dan ooit.

Trainers/coaches Valto 1, 2, 3 en A1
Afgelopen tijd hebben we gesprekken gevoerd met spelers en trainers/coaches over het huidige seizoen, maar ook vooruit gekeken naar het nieuwe seizoen. Daarbij was iedereen het er over eens dat we vooral zo door moeten gaan. En dus zijn we erg verheugd dat Mark, Richard en Maarten ook volgend jaar voor de groep staan. Ook Thom, Willy en Marcel blijven doen wat ze deden en ook daar zijn we bijzonder blij mee. We zoeken daarnaast nog een derde trainer die kan ondersteunen bij de persoonlijke ontwikkeling van de spelers. Tevens is er een grote wens om de rol van teambegeleider van de selectie in te vullen. Indien je iemand bent of kent  die hiervoor wil inzetten, dan hoor ik dat graag. Het volledige persbericht staat online op de website en in de Bijblijver.

Kasper heeft aangegeven om volgend seizoen niet meer voor de groep te staan als trainer/coach van Valto 3. Na twee jaren van mooie wedstrijden en de jacht naar het kampioenschap, maar helaas ook de korfballoze periodes in verband met corona, moeten we afscheid nemen aan het einde van dit seizoen. Laten we hopen op een mooi einde, waarin alles nog mogelijk is. Met het vertrek van Kasper gaat de TC ook op zoek naar een vervanger. Ben of ken je iemand die deze jonge en talentvolle groep verder kan brengen, dan horen we het graag!

Fit & Fun
Ook Fit & Fun kan weer fysiek plaatsvinden in de sporthal. Dat is beter dan digitale versie die er tijdens de lockdown was. Maar wel super dat dit bij voldoende animo door kon blijven gaat op deze manier! Fit & Fun is er van 19.00 – 20.00 uur en is uitermate geschikt voor spelers die er weer even in willen komen na de lockdown of voor anderen om wat meer te bewegen, zonder dat het korfbal is. Voor spelende leden is het gratis, voor anderen is even uitproberen altijd mogelijk zonder kosten.

Met vriendelijke groet,
Jan Jaap Elenbaas, voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

Van het AC

Activiteitenagenda

Hierbij de activiteitenagenda, zet de data alvast in je agenda! Alle activiteiten zijn onder voorbehoud. Als alle maatregelen het toelaten zal er volgend jaar een grote activiteit georganiseerd worden, om Valto 60 jaar groots te vieren!
Verdere informatie over de activiteiten volgen later.
Als er vragen zijn over een activiteit kunnen deze gesteld worden via: activiteiten@ckv-valto.nl
Heb jij nou een leuk idee voor een activiteit, dan kun je altijd iemand van de activiteitencommissie aanschieten, of ons een e-mail sturen.

Melior Jeugdkamp 2022

Woohoo! Het is zover, het leukste weekend van het jaar komt er weer aan; Melior Jeugdweekend 2022! Van 6 t/m 8 mei gaan we er weer een geweldig weekend van maken! Het thema dit jaar is: De Olympische Valto Spelen! En jullie zijn allemaal uitgenodigd om mee te gaan! We zullen zien hoe sportief jullie zijn en wie de meeste prijzen binnen sleept!Dit jaar gaan we het met het Melior Jeugdweekend net wat anders doen dan de afgelopen jaren. Wat gaat er dit jaar veranderen? Vanaf dit jaar gaat de jeugd vanaf de E mee. Dit betekent dat de E t/m de B allemaal 2 nachten mee gaan op jeugdkamp! De kosten betrekken €85,-.Waarom we dit besloten hebben?Omdat we het anders niet meer rond konden krijgen met het kamphuis en we er toch echt achter zijn gekomen dat dit de leukste plek is voor een gaaf kamp!De E & D vertrekken vrijdagavond om 18.15 uur met de bus.De B & C vertrekken vrijdagavond om 19.15 uur met de bus.Heb je bijzonderheden (denk aan medicijnen etc.) geef dit dan aan bij de opmerkingen tijdens het inschrijven, dan kunnen we hier rekening mee houden!Mochten er verder vragen zijn rondom het jeugdkamp, dan kunnen jullie een mailtje sturen naar jeuk@ckv-valto.nlDus wees er snel bij  want VOL=VOL!

Evenementenkalender

Zaterdag 21 juni 2025
Valto einddag 2025

Overige berichten

Huidige coaches Valto-selecties verlengen samenwerking

Mark Tissink (trainer/coach Valto 1), Richard van Weert (trainer/coach Valto 2) en Maarten Taffijn (trainer/coach Valto A1) zijn ook volgend seizoen in hun huidige rol verbonden aan de selecties van de Lierse korfbalvereniging Valto. De samenwerking wordt verlengd op basis van wederzijdse tevredenheid over de ontwikkeling tot nu toe. Alle partijen zien voor komend seizoen voldoende perspectief om met elkaar door te gaan.

Hoofdtrainer Mark Tissink is bezig aan zijn tweede seizoen, waarin de ontwikkeling van de spelers en de groep wordt doorgezet en de resultaten tevreden stemmen. Valto 1 staat momenteel op de tweede plaats op het veld in de overgangsklasse en start volgende week in de aangepaste zaalcompetitie op datzelfde niveau.

Mark Tissink: “Met veel plezier ga ik weer een jaar door bij Valto. Een mooie en ambitieuze vereniging en een leergierige spelersgroep, waar ik dus graag bij betrokken blijf. De samenwerking met de TC, staf en de spelers verloopt uitstekend en we willen erg graag weer eens het Lierse publiek vermaken met een serie leuke wedstrijden.”.

Richard van Weert is vanaf het begin van dit seizoen verantwoordelijk voor het tweede team van Valto. De klik met de club, de staf en de spelers is goed en de gekozen aanpak is in lijn met de verwachtingen, waarbij de resultaten in de veldcompetitie erg positief zijn. Valto 2 staat momenteel op de eerste plaats in de reserve overgangsklasse en speelt in de aangepaste zaalcompetitie hetzelfde niveau als op het veld.

“Ik hoefde niet lang over een verlenging na te denken, daar ik het nog prima naar mijn zin heb. De samenwerking met Mark Tissink is top en de selectie, voor mij in het bijzonder Valto 2, is nog niet uitgeleerd. Er zijn nog voldoende stappen te maken.”, aldus Richard van Weert.

Trainer/coach van Valto A1 Maarten Taffijn is ook bezig aan zijn eerste seizoen bij de club uit De Lier. Ook hij verlengt de samenwerking en blijft samen met Thom Voskamp (speler Valto 1) verantwoordelijk voor de junioren. De groei van de groep is zichtbaar, de klik is goed en de resultaten zijn prima met een tweede plaats in de veldcompetitie. Valto A1 speelt zowel op het veld als in de zaal op overgangsklasse-niveau, dat de juiste basis biedt voor het verder ontwikkelen van de spelers en het team.

Maarten Taffijn: “Valto A1 is een hele leuke, gave, talentvolle groep. Zij willen graag verbeteren en ik kan daar, voor mijn gevoel, goed mijn steentje aan bijdragen. Ook de vereniging is, zoals ik al had gedacht, een erg leuke vereniging. Veel betrokken mensen en heel veel zaken tot in de puntjes geregeld. Ik voel mij erg op mijn plek bij Valto (A1).”.

Naast het voortzetten van de samenwerking met de trainers, blijft ook de begeleiding voor de teams intact. Verzorger en video-analist Willy van den Akker vult ook in het nieuwe seizoen de staf van de selectie aan. Teambegeleider Marcel Kortekaas zal zijn rol blijven vervullen bij Valto A1.

Bestuurslid Technische Zaken Jan Jaap Elenbaas is tevreden met de verlenging van de trainers en staf. “Het is fijn om met ieder van deze mensen nog minimaal een seizoen door te gaan. Zowel de trainers als de andere stafleden zorgen voor de juiste randvoorwaarden om de spelers en de teams als geheel te kunnen laten groeien. Ontwikkeling is daarbij het belangrijkste doel, waarbij positieve resultaten het logische gevolg zijn en daarmee bijdragen aan de ambities van de club.”.

Tenslotte wil Valto de persoonlijke ontwikkeling van selectiespelers een extra impuls geven en is daarom op zoek naar een extra trainer voor op de dinsdagavond. Het profiel dat hierbij past is iemand met kennis en ervaring op hoger korfbalniveau, in staat een volledige training voor te bereiden en te geven, met bij voorkeur specifieke competenties op één of meerdere korfbalacties.

Potgrond van Valto ook dit jaar weer tot in de achtertuin

Ook dit voorjaar organiseert korfbalvereniging Valto in samenwerking met BVB Substrates de potgrondactie!

In het voorjaar wil ook jij ongetwijfeld weer gaan genieten van mooie bloemen en planten in de tuin en/of bloembakken. korfbalvereniging Valto verkoopt dit jaar voor de vijfde keer de zakken Jardino potgrond, tuinaarde en meer kwaliteitsproducten van BVB Substrates.

Zo ben je verzekerd van een goed kwaliteitsproduct en steun je de vereniging. Het enige wat je hoeft te doen, is de gewenste producten in onze online winkel bestellen.

Bestellen kan vanaf nu en de bezorging doen we als het écht lekker weer begint te worden, op 26 maart. U hoeft dus niet zelf te sjouwen met zware zakken, het wordt desnoods voor je in de achtertuin gelegd.

Bestel alle soorten potgrond hier!

Net als vorig jaar is er weer perkgoed, echter nu alleen violen. In potjes, schalen, hangpotten en hangschalen, bos of groot. Als u toch bezig bent in de tuin, kan deze wel een paar fleurige plantjes gebruiken. Het perkgoedassortiment is volledig vers en komt direct van de kweker!

In tegenstelling tot de potgrond, wordt het perkgoed niet bezorgd, maar u kunt dit na de online bestelling afhalen op de Zijtwende 30 in De Lier op 26 maart, tussen 08:00 en 12:00 uur.

Bestel alle soorten perkgoed hier!

You or Me #1 – Koert & Elise

You or Me? In deze eerste aflevering zien we hoe goed Elise Rijsdijk en Koert Ridder (beide Valto A1) elkaar kennen! De komende weken zullen er meer afleveringen volgen en zien we welk duo elkaar het beste kent en wint.

You or Me #2 – Mark & Iris

You or Me? In deze tweede aflevering zien we hoe goed Mark (V2) en Iris (A1) elkaar kennen! Gaan zij Elise en Koert verslaan?

You or Me #3 – Sheila & Vera

You or Me? In deze derde aflevering zien we hoe goed Sheila (V1) en Vera (V2) elkaar kennen! Gaan zij de nieuwe nummers 1 (Mark en Iris) verslaan?

You or Me #4 – Jasper & Laura

You or Me? In deze vierde aflevering zien we hoe goed Laura (V2) en Jasper (A1), tevens zus en broer elkaar kennen! Gaan zij de nummers 1 (Mark en Iris) verslaan?

You or Me #5 – Pieter & Thijs

You or Me? In deze vijfde en laatste aflevering zien we hoe goed Pieter (V2) en Thijs (V2) elkaar kennen! Gaan zij de gedeeld nummers 1 (Mark/Iris en Laura/Jasper) verslaan?

Wedstrijdverslagen

Excelsior D2 – Valto D3

Sponsors:
Eindelijk! We mogen weer. En dat was te merken bij D3! Iedereen enthousiast en zelfs ook nog compleet, zo vertrokken we naar Delft.
Vooral de mannen waren helemaal hyper. Gelukkig zijn alle meisjes lekker rustig en bleven vooral heel cool. De ene coach zal helaas nog thuis, de andere stond op de ski’s, dus we hadden een inval-coach, de moeder van Julian.
De kinderen hebben zelf de vakken maar gemaakt en dat ging allemaal in prima overleg.
Helaas stonden we na 2 minuten al 1 – 0 achter, klein foutje, maar kan gebeuren. Gelukkig vielen er niet meer doelpunten bij Excelsior. Jammer genoeg, bij ons ook niet. Ja Rosan scoorde een mooi doelpunt, maar de scheidsrechter floot deze af. Ook voor de scheids was het weer even wennen, zeg maar.
Gelukkig gingen we met een voorsprong de rust in. Daan, Julian en Rosan hadden ervoor gezorgd dat er wat doelpunten invielen samen met de rest van het team. Want na goed samenspel viel er elke keer een doelpunt. Leuk om te zien!
Na een korte speech, want er was niet heel veel te zeggen, gingen we vol goede moed de 2e helft in. Meike was heel rustig en scoorde het 4e doelpunt. Daarna kwam er wat meer onrust bij de spelers. Kleine foutjes waar Excelsior gebruik van maakte, het werd ineens 4-4. Eigenlijk een prima einduitslag, want ook Excelsior speelde gewoon goed. Maar in de laatste minuut ging het dan toch mis, 5-4. Met nog 1 aanval te gaan ging Valto er nog vol in, 2 keer een bal op de rand van de korf, wat was het spannend. Toen floot de scheids af en was deze 1e wedstrijd van 2022 afgelopen. Je zag dat iedereen het heel jammer vond, maar de coach was supertrots op het mooie korfbal wat de D3 heeft laten zien. Wij hebben besloten dat het gewoon 5-5 is geworden 🙂
Vooral het goede samenspel in de aanval was erg leuk om naar te kijken, dus kom gerust allemaal weer een keer op de tribune zitten om deze kanjers aan te moedigen! Tot snel!
Groetjes Julian en Marja

Valto E4

Sponsor:

Valto E4 moest zaterdagmiddag uit tegen Korbis E4 in Waddinxveen. Het team was compleet dus na lange tijd konden ze eindelijk weer met z’n allen een echte wedstrijd spelen! Dat ze er zin in hadden bleek wel uit het spel: Valto scoorde de ene na de andere bal en won met 0-7. Korbis speelde echt niet slecht, maar kwam niet tot scoren, in tegenstelling tot Valto. Bijna iedereen heeft gescoord met zelfs een mooie doorloopbal van Iris. Echt een leuke wedstrijd, een mooie start voor de rest van het seizoen.