Bijblijver 27, jaargang 49 7 maart 2022

Programma

Zaterdag 12 maart 2022

Tijd Wedstrijd Scheidsrechter Locatie
19:30 ONDO (M) 1 - Valto 1 De Sprong
14:50 Valto 3 - Kinderdijk 3 Vreeloo
16:10 DES (D) 4 - Valto 4 De Hoornbloem
19:30 ONDO (G) 4 - Valto 5 Westlandhal
11:15 ZKV (Zu) 2 - Valto 7 Drenkwaard
15:00 Valto 8 - Olympia (S) 3 Twan Korteland Vreeloo
15:55 ONDO (G) A3 - Valto A3 Westlandhal
14:35 ONDO (G) B1 - Valto B1 Westlandhal
12:00 RWA B2 - Valto B3 Rhoon
13:00 Valto B4 - Phoenix B3 Vreeloo
13:50 Valto C1 - Nieuwerkerk C1 Vreeloo
12:00 Valto C3 - KCR C3 Steven Vijverberg Vreeloo
11:30 Dunas C4 - Valto C4 Zuidhaghe
11:15 Achilles (Hg) D1 - Valto D1 Sportcampus Zuiderpark
12:20 Vitesse (Ba) D1 - Valto D2 Bongerdhal
11:45 Refleks D3 - Valto D4 De Schilp
11:00 Valto D5 - DES (D) D1 Lisa van Wingerden Vreeloo
10:00 Valto E3 - Olympia (S) E1 Marit van Nieuwkerk Vreeloo
13:15 KCC/CK Kozijnen E4 - Valto E4 Aquapelle
10:00 Valto E5 - Die Haghe E3 Marja de Jong Vreeloo
09:30 Excelsior (D) F1 - Valto F1 De Buitenhof
10:00 Fortuna/Delta Logistiek F2 - Valto F2 Fortuna-hal

Opstellingen

Valto 3, thuis om 14.50 uur, aanwezig 14.15 uur

Max, Jan-Pieter, Floris, Ruben, Ron en Rolf

Fleur, Lisanne B, Esmée, Lisa en Lotte

 

Valto 4, uit om 16.10 uur, vertrek 15.15 uur

Michael, Richard, Sjors, Steven, Stijn, Thomas en Twan

Manon, Kitty, Lisette, Jolijn, res: Julia M

 

Valto 5, uit om 19.30 uur, vertrek 18.30 uur

Marco, Mark G, Dennis, Jeroen, Hans, Michiel en Frank

Marleen B, Annemieke, Hellen, Marloes en Petra D

 

Valto 7, uit om 11.15 uur, vertrek 10.15 uur

Wouter W, Laurens E, Daniël, Bart V, Jesper, Nick, Jim en Daniël

Ryanne, Mandy B, Janine, Marije, res: Suzan

 

Valto 8, thuis om 15.00 uur, aanwezig 14.30 uur

Twan B, Maté, Fabian, Ruud, Wouter V en Martin

Petra E, Suzan, Gerda, ??

Uitslagen

zaterdag 26 februari 2022

Wedstrijd Uitslag
KCC/CK Kozijnen D1 - Valto D3     8 - 5
Nieuwerkerk D5 - Valto D5     4 - 14
Nieuwerkerk E6 - Valto E3     4 - 10

Van de TC

Speelronde x + 5, volle bak voorwaarts

We leven in bijzondere tijden. Is het einde van een tijd met corona in zicht, lijkt de tijd van oorlog nog maar aan het begin te staan. Dan kan ik het hebben over de korfbalcompetitie, waarvan het aan de ene kant fijn is dat hij doorgang vindt en aan de andere kant er ook voldoende op is aan te merken, maar waar hebben we het dan over? Een klein beetje relativeren kan dan geen kwaad. Beter is het dan om naar de positieve dingen te kijken en ons te realiseren dat we in de fijne omstandigheid zijn om te sporten!

Ik hoop dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad! Uitgerust, heelhuids teruggekomen, blessures minder geworden en coronaklachtenvrij, zodat we weer aan een nieuwe speelronde kunnen beginnen. Waar er er vorige week maar drie inhaalwedstrijden op het programma stonden van de D3, de D5 en de E3 is het komende zaterdag volle bak.

Intussen is de TC bezig met volgend seizoen. Binnenkort wordt de enquete verstuurd en is het jaarschema van de bond voor volgend seizoen binnen, waar we als TC een vertaling van maken voor onze club. Laten we er vooral op hopen dat het een normaal seizoen wordt, zoals we dat kennen van voor corona. Voor de standaard teams zal dat wel nét iets anders zijn, want door de huidige promotie-degradatieregeling, krijgen we een tussenklasse onder de Korfbal League en boven de hoofdklasse.

Het seizoen is echter nog niet voorbij. Er gebeurt nog voldoende. Zoals de kans voor de wedstrijdsportteams om te spelen voor promotie, of te strijden tegen degradatie. Die wedstrijden worden gespeeld op 9 en 16 april. Wat precies het programma wordt, dan moeten we nog zien, maar houd die zaterdagen vrij om diverse teams aan te moedigen! Daarnaast krijgen we nog de Giga Kangoeroedag, het jeugdweekend, het Schoolkorfbaltoernooi en de einddag om maar wat te noemen. Voldoende om naar uit te kijken dus.

Maar eerst de zaal afmaken, zaterdag een nieuwe ronde, met nieuwe kansen. Voor nu een fijne week gewenst!

Met vriendelijke groet,
Jan Jaap Elenbaas, voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

Van het AC

Einddag bij Valto 2 juli 2022

Op de poster vinden jullie de verschillende onderdelen met de tijden voor de einddag. Voor het mixtoernooi van de kangoeroes t/m de C gaan wij er van uit dat iedereen aanwezig is, als je niet kunt komen willen we je vragen om je af te melden bij je coach voor zaterdag 25 juni. Bij de B t/m de senioren willen we jullie vragen of jullie per team door willen geven aan Vera Lagerwerf (06-26510144) wie er wel en niet bij zijn.

Dit jaar is er weer een duo-schottoernooi op de einddag zoals we dat gewend zijn. Dit betekent dat je een duo mag vormen met wie jij denkt de beker te kunnen winnen. Dit mag dus bijvoorbeeld ook een vriend, vriendin, ouder of buurman zijn. Het duo-schottoernooi start om 14.30u en de finale wordt gespeeld rond 17.30u. Dus geef je snel op via onderstaand formulier op voor het duo-schottoernooi op de einddag van 2 juli! https://ckv-valto.nl/evenementen/valto-einddag-2022/

De deadline voor het opgeven is zondag 26 juni om 18.00u. Daarna is het niet meer mogelijk om je op te geven.
Je geeft je op voor een bepaalde leeftijdscategorie. Daarbij mogen ook verschillende leeftijden met elkaar een duo vormen. Je geeft je dan op in de leeftijdscategorie van de jongste deelnemer. Dus stel dat een moeder meedoet met haar kind uit de E, dan geeft dit duo zich op in de categorie E-D.

De week voorafgaand aan de einddag krijg je een informatiemail van de organisatie. Heb je vragen? Stuur dan een mail naar activiteiten@ckv-valto.nl

We sluiten af met een lekkere broodje hamburger en patat, deze kun je hier vast bestellen: https://ckv-valto.nl/product/broodje-hamburger-op-de-einddag/

Bowlen met de hele vereniging

Bowlen voor de A + senioren + Fit & Fun
Op vrijdag 11 maart 2022 gaan we weer met de hele vereniging bowlen. Voor jullie hebben we alle banen gereserveerd van 21:00 tot 22:00 uur. Vanaf 20:00 uur kunnen jullie een drankje komen doen in de Villa, waarbij het eerste drankje en de bitterbal van de AC is! Voor het bowlen vragen we een bijdrage van €5,- per persoon. Graag ontvangen we per team een indicatie van het aantal personen die aanwezig zullen zijn bij het bowlen. De Villa zal na het bowlen niet meer open gaan, drankje kan eventueel achteraf genuttigd worden bij de bowlingbaan. We zien jullie allemaal graag de 11e!
Groetjes van de AC!

Foute Party

Binnenkort is er in de Villa voor de B & C een foute party! Trek je voutste foutfit aan en wie weet ga jij wel naar huis met de prijs voor de leukste/origineelste outfit!

Vrijdag 8 april is de Villa geopend van 20:30 tot 0:00 uur.

We hopen jullie allemaal daar te zien! Ter verduidelijking: dit is een gratis activiteit.

In verband met de inkopen willen we aan jullie vragen of jullie aan je coach door willen geven of jullie er wel of niet zijn!

 

 

Melior Jeugdkamp 2022

Woohoo! Het is zover, het leukste weekend van het jaar komt er weer aan; Melior Jeugdweekend 2022! Van 6 t/m 8 mei gaan we er weer een geweldig weekend van maken! Het thema dit jaar is: De Olympische Valto Spelen! En jullie zijn allemaal uitgenodigd om mee te gaan! We zullen zien hoe sportief jullie zijn en wie de meeste prijzen binnen sleept!Dit jaar gaan we het met het Melior Jeugdweekend net wat anders doen dan de afgelopen jaren. Wat gaat er dit jaar veranderen? Vanaf dit jaar gaat de jeugd vanaf de E mee. Dit betekent dat de E t/m de B allemaal 2 nachten mee gaan op jeugdkamp! De kosten betrekken €85,-.Waarom we dit besloten hebben?Omdat we het anders niet meer rond konden krijgen met het kamphuis en we er toch echt achter zijn gekomen dat dit de leukste plek is voor een gaaf kamp!De E & D vertrekken vrijdagavond om 18.15 uur met de bus.De B & C vertrekken vrijdagavond om 19.15 uur met de bus.Heb je bijzonderheden (denk aan medicijnen etc.) geef dit dan aan bij de opmerkingen tijdens het inschrijven, dan kunnen we hier rekening mee houden!Mochten er verder vragen zijn rondom het jeugdkamp, dan kunnen jullie een mailtje sturen naar jeuk@ckv-valto.nlDus wees er snel bij  want VOL=VOL!

Evenementenkalender

Zaterdag 21 juni 2025
Valto einddag 2025

Overige berichten

Potgrond van Valto ook dit jaar weer tot in de achtertuin

Ook dit voorjaar organiseert korfbalvereniging Valto in samenwerking met BVB Substrates de potgrondactie!

In het voorjaar wil ook jij ongetwijfeld weer gaan genieten van mooie bloemen en planten in de tuin en/of bloembakken. korfbalvereniging Valto verkoopt dit jaar voor de vijfde keer de zakken Jardino potgrond, tuinaarde en meer kwaliteitsproducten van BVB Substrates.

Zo ben je verzekerd van een goed kwaliteitsproduct en steun je de vereniging. Het enige wat je hoeft te doen, is de gewenste producten in onze online winkel bestellen.

Bestellen kan vanaf nu en de bezorging doen we als het écht lekker weer begint te worden, op 26 maart. U hoeft dus niet zelf te sjouwen met zware zakken, het wordt desnoods voor je in de achtertuin gelegd.

Bestel alle soorten potgrond hier!

Net als vorig jaar is er weer perkgoed, echter nu alleen violen. In potjes, schalen, hangpotten en hangschalen, bos of groot. Als u toch bezig bent in de tuin, kan deze wel een paar fleurige plantjes gebruiken. Het perkgoedassortiment is volledig vers en komt direct van de kweker!

In tegenstelling tot de potgrond, wordt het perkgoed niet bezorgd, maar u kunt dit na de online bestelling afhalen op de Zijtwende 30 in De Lier op 26 maart, tussen 08:00 en 12:00 uur.

Bestel alle soorten perkgoed hier!

Stemmen voor Verduurzamen Maatschappelijke Gebouwen

De volgende tip is binnengekomen via Martin Boekestijn. Vanuit de Rabobank is er een actie opgezet om een bijdrage te leveren aan een duurzamere leefomgeving. Daarom investeren zij in zonnepanelen voor maatschappelijke gebouwen zoals scholen, musea, bibliotheken, theaters, clubhuizen en buurthuizen. Als lid van Rabobank bepaal jij mee welke maatschappelijke gebouwen Rabobank helpt te verduurzamen door middel van zonnepanelen. Niet voor Valto dit keer, maar wel goed voor de omgeving en in lijn met onze groene ambitie.

Ben je lid? Ga dan naar de website en breng je stem uit.