Bijblijver 42, jaargang 49 20 juni 2022

Van de voorzitter

Wat een mooie dag om het korfbal seizoen af te sluiten.

De verwachtingen qua weer waren goed. Het programma was mooi en er stond niets meer op het spel. Dus stond de zaterdag in het teken van huldigen en afscheid nemen. Voor alle spelers uit de selectie die na dit seizoen stoppen bij Valto was er dan ook terecht een publiekswissel. En er werd hartstochtelijk en terecht voor deze spelers geklapt. Mooie ontroerende momenten leverden dat op binnen en buiten de lijnen. Na de wedstrijden op het terras was er ruimte voor een aantal mooie woorden die Mark uitsprak naar zijn spelers die afscheid namen. Daarna nam Roy van der Sar het over en was het feest op het terras. En als klap op de vuurpijl was daar de bekendmaking van de loterij. En de avond duurde verder nog lang! Op naar de einddag van 2 juli.

Met sportieve groet;

Marco Stolze

voorzitter@ckv-valto.nl

06-30728817

Uitslagen

woensdag 15 juni 2022

Wedstrijd Uitslag
Valto 5 - Twist 3     12 - 11
Twist A1 - Valto A2     6 - 17

zaterdag 18 juni 2022

Wedstrijd Uitslag
Valto 1 - Oranje Wit (D) 1     10 - 14
Valto 2 - Oranje Wit (D) 2     14 - 18
Valto 3 - KOAG 4     12 - 11
Nieuwerkerk 5 - Valto 4     13 - 13
ODO 3 - Valto 5     18 - 18
Valto 7 - Dijkvogels 5     7 - 10
HKV/Ons Eibernest A1 - Valto A1     14 - 19
Valto A3 - Refleks A3     12 - 10
Valto B2 - Phoenix B1     5 - 12
ONDO (G) B2 - Valto B3     4 - 7
Dijkvogels B2 - Valto B4     11 - 8
Valto C2 - Twist C1     5 - 5
Valto C3 - Avanti/Post Makelaardij C4     10 - 7
Valto C4 - Dijkvogels C2     14 - 5
Valto D1 - Achilles (Hg) D1     2 - 8
Vitesse (Ba) D1 - Valto D2     8 - 5
Valto D3 - ODO D2     4 - 1
Die Haghe D2 - Valto D4    
Valto D5 - Maassluis D2     3 - 14
Dijkvogels E1 - Valto E1     4 - 10
ONDO (G) E3 - Valto E2     10 - 27
Valto E3 - De Meervogels E1     7 - 8
Dijkvogels E2 - Valto E4     8 - 9
ODO E4 - Valto E5     0 - 13
Dunas F1 - Valto F1     9 - 11
Fortuna/Delta Logistiek F3 - Valto F2     12 - 12
Maassluis F3 - Valto F3     20 - 9

Nabeschouwingen

Senioren

VALTO 1 speelde de laatste wedstrijd van het seizoen thuis tegen Oranje Wit 1. Uit werd er met 16-22 gewonnen van deze tegenstander. Het eerste speelt al weken nergens meer om, terwijl Oranje Wit nog zoveel mogelijk punten wilde halen, om zich veilig te spelen. Het werd van beide kanten geen beste wedstrijd, maar het was duidelijk dat er voor Oranje Wit nog wel wat op het spel stond. Pas na 20 minuten wist het vlaggenschip haar eerste doelpunt te maken, en werd het 1-1! Uiteindelijk wist Oranje Wit de wedstrijd te winnen met 10-14 en later bleek dat dit voldoende was om zich te handhaven. Het eerste behield de 2e plek, met maar liefst 8 punten achterstand op de kampioen HKC.

VALTO 2 speelde thuis tegen Oranje Wit 2. Het tweede dat vorige week al kampioen wist te worden, werd vooraf al gefeliciteerd door de tegenstander, die in de zaal wist te promoveren. Uit speelde het tweede met 14-14 gelijk tegen Oranje Wit, en het was maar goed dat het kampioenschap al binnen was, want anders was het een heel lastige opgave geworden. Oranje Wit begon een stuk scherper aan de wedstrijd en stond al gauw met 2-7 voor. Hierna ging het tweede wel mee scoren en bleef de schade beperkt, maar een overwinning zat er niet in: 14-18. Ondanks het verlies toch een kampioensfeestje en een huldiging voor de knappe prestatie en promotie naar de reserve hoofdklasse.

VALTO 3 speelde thuis tegen KOAG 4. Doordat concurrent KVS doordeweeks had verloren van KCR, was het derde zonder te spelen al kampioen. En dat was misschien maar goed ook, want tegen KOAG had het derde het erg lastig. Het lukte maar niet om het verschil in kwaliteit om te zetten in de score. Tot het laatst toe bleef het spannend, maar uiteindelijk wist het derde het kampioenschap toch ‘binnen te halen’ met een overwinning: 12-11. Na het kampioenschap en promotie in de zaal, dus ook op het veld kampioen en promotie naar de reserve 2e klasse. Fijn dat hiermee een stap gedaan is richting aansluiting bij de selectie.

VALTO 4 speelde haar laatste wedstrijd uit tegen Nieuwerkerk 5. Thuis werd er met 9-13 van deze tegenstander verloren. Beide ploegen zijn te vinden in de middenmoot van de poule en dit keer aan elkaar gewaagd. Het vierde stond de gehele wedstrijd voor, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een gelijkspel: 13-13. Hiermee eindigt het vierde op een keurige 4e plek met 12 punten uit 12 wedstrijden.

VALTO 5 speelde woensdag de inhaalwedstrijd tegen Twist 3. Uit werd er met 16-7 van deze ploeg verloren, maar dat kwam toen vooral door een heel matig vijfde. Dit keer moest het beter gaan, en dat ging het gelukkig ook. Er moest hard gewerkt worden, en de doelpunten waren schaars, maar het werd uiteindelijk een nipte overwinning: 12-11. Afgelopen zaterdag speelde het vijfde haar laatste wedstrijd uit tegen ODO 3. Beide ploegen in de middenmoot en aan elkaar gewaagd, gezien de heenwedstrijd, waarin het vijfde nipt verloor met 9-10. Dit keer in een doelpuntrijke wedstrijd werd het 18-18. Het vijfde eindigt daarmee op een gedeelde 3e plaats met ODO met 13 punten uit 14 wedstrijden.

VALTO 6 was vrij.

VALTO 7 speelde haar laatste wedstrijd thuis tegen Dijkvogels 5. Uit werd er met 7-14 van deze tegenstander gewonnen, dus er lagen kansen voor een afsluitende overwinning. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd, en dat was in de eerste helft ook terug te zien in de score, ruststand 5-5. Gezien het aantal kansen had dit aan beide kanten veel meer kunnen (en moeten?) zijn. In de tweede helft bleven de kansen ongeveer gelijk, maar was Dijkvogels net even wat gelukkiger in de afronding, waardoor het zevende de wedstrijd niet wist te winnen. Eindstand 7-10. Hiermee eindigt het zevende op de laatste plaats met 3 punten uit 6 wedstrijden.

Jeugd

Valto C2: De C2 speelde thuis tegen Twist die net 1 punt onder ze stond. De eindstand was 5-5.
Valto C3: De C3 was vorige week al kampioen geworden. Ze speelden tegen de nummer 2 en daar werd 10-7 van gewonnen.  Daarna konden ze heerlijk aan de taart.
Valto C4: Valto C4 was ook al kampioen en ongeslagen. Ze speelden tegen Dijkvogels en ook nu weer gewonnen.  Eindstand 14-5, dus daarna heerlijk taart gegeten met elkaar.
 
Valto D1: De D1 speelde uit bij Achilles. Helaas 2-8 verloren.
Valto D2: De D2 speelde tegen Vitesse D1. We begonnen niet heel sterk en kwamen snel met 4-1 achter. Nog voor rust zette we een tandje bij en stond het halverwege 4-4. Na rust hetzelfde beeld. We kwamen helaas weer achter 7-5. De laatste 10 minuten waren we wel weer beter. Helaas lukte het niet meer om te scoren. Uiteindelijk 8-5 verloren.
Valto D3: De D3 speelde de laatste wedstrijd tegen ODO. Het was lekker warm, maar we speelden goed. We werkten goed samen en kregen goede kansen. Uiteindelijk 4-1 gewonnen.
Valto D4: We speelden tegen Die Haghe die al kampioen waren. Wij speelden goed en konden ze goed bij houden. 4-3 met rust. Die Haghe kwam goed uit de kleedkamer en met wat wissels wonnen zij met 9-6. Maar goed gespeeld van de D4. We gingen met een goed gevoel naar huis

Valto D5: De D5 speelde hun laatste wedstrijd thuis. De kinderen hebben hard gewerkt en een leuke wedstrijd gespeeld. Helaas 3-14 verloren van Maassluis.

VALTO E1: 4-10 gewonnen.

VALTO E2: 10-27 gewonnen.

VALTO E3: 7-8 verloren.

VALTO E4: De E4 speelde uit tegen Dijkvogels E2. Kampioen waren we al dus plezier stond voorop vandaag. Dijkvogels bleek nog van goede tegenstand waardoor we vooral de derde 10 minuten even een tandje bij moesten zetten. Door in deze 10 minuten een ruime voorsprong op te bouwen konden we ons de laatste 10 minuten nog wat tegendoelpunten permitteren. Uiteindelijk won de E4 met 8-9.

Het kampioenschap is gevierd met taart waardoor we het seizoen mooi hebben kunnen afsluiten!

VALTO E5: De E5 speelde uit tegen Odo E4. We moesten winnen om zeker te zijn van het kampioenschap, maar we wilden vooral een hele leuke laatste wedstrijd spelen. We pakten meteen de voorsprong, hoewel deze nog bescheiden was. In de tweede helft leken wij beter tegen de warmte te kunnen en konden wij rustig blijven wisselen, waar Odo veel moeite had genoeg spelers in het veld te krijgen. Wij hadden meer energie en snelheid, en daardoor ook veel meer de bal. Het Valto-publiek werd deze helft getrakteerd op veel en mooie doelpunten. Met een 13-0 overwinning dik verdiend kampioen! Een super leuke afsluiting van dit seizoen!

VALTO F1: De F1 speelde zaterdag haar laatste wedstrijd uit tegen Dunas F1. De wedstrijd begon wat moeizaam, en begonnen met een achterstand van 1-0. Al snel begon valto haar doelpuntjes te maken en  kwamen we op voorsprong. Dit hebben we de hele wedstrijd kunnen volhouden en hebben met 9-11 gewonnen!

VALTO F2: De F2 speelde de kampioenswedstrijd uit tegen Fortuna F3. We waren allemaal erg zenuwachtig en vonden het moeilijk om te concentreren op de wedstrijd. Daardoor kregen we al snel veel doelpunten tegen en hadden we een superspeler nodig. We hadden eigenlijk weinig vertrouwen dat het nog goed zou komen toen we met 12-5 achterstonden in de laatste 10 minuten. Na een optimistische speech wisten we ons toch te herpakken om er wat van te maken. Zo scoorden we toch nog precies 7 keer en eindigde de wedstrijd in een gelijkspel 12-12. Daarmee zijn we samen met Excelsior F2 bovenaan geëindigd in de poule.

VALTO F3: De F3 speelde tegen Maassluis F3. Het was al erg warm toen we begonnen! We vinden het verdedigen nog erg moeilijk en Maassluis begon goed waardoor we een superspeler erbij kregen. Zo konden we iets meer overspelen en proberen te scoren. Er zat bij Maassluis een jongetje en hij onderschepte alle ballen waardoor het voor ons toch nog moeilijk was om over te spelen. Later ging het een stuk beter, gooiden we goed naar wie er vrij stond en hebben we er gelukkig nog een paar gescoord. Helaas 20-9 verloren.

Van de TC

Speelronde 14, toewerken naar het einde van het seizoen

Op de mooie, zonnig en ook warme zaterdag afgelopen weekend werden de laatste wedstrijden gespeeld. Extra drinkpauzes waren af en toe nodig. Desalniettemin zorgde het voor mooie plaatjes en een gezellige sfeer in en rond de kantine.

Bij sommige wedstrijden ging het nergens meer om. Andere wedstrijden waren nog spannend zat en we zijn ook weer een aantal kampioenen rijker! Valto F2, E2, E4, E5, C3, C4, B3 konden aan de taart, net als Valto 3 dat stiekem doordeweeks al kampioen was geworden, zonder zelf te spelen. Het kan gek lopen. Allemaal van harte gefeliciteerd!

De selectie sloot de middag af, waarbij Valto 2 nog even goed werd gehuldigd me bloemen én schaal én een feestje in Duitse stijl verzorgd door Valto 1. Er werd ook afscheid genomen van Nikki, Zané, Martijn en Mees met mooie woorden van hoofdcoach Mark en een aandenken namens de selectie. Namens Valto heel erg bedankt voor jullie jaren in de selectie en hopelijk tot ziens, in het veld of langs de lijn!

Indelingen jeugd
Vorige week zijn de indelingen van de jeugd bekend geworden. Daar zijn een aantal vragen en opmerkingen op gekomen, die we deze week bespreken binnen de TC en waarna we een antwoord geven/in gesprek gaan. Vanaf deze week trainen we in de nieuwe samenstelling, één keer per week. Hierdoor kan iedereen een beetje wennen aan de nieuwe teamgenoten en trainers. Zoals jullie kunnen zien bij de indeling, zijn nog niet alle plekjes gevuld. We zoeken hier en daar nog trainers en coaches. Wil je ons helpen, door een plekje in te vullen? Laat het mijn dan weten! Het schema voor 3 weken (20 juni t/m 7 juli):

Dinsdag

  • 17:00 uur F
  • 17:00 uur E
  • 18:00 uur D
  • 19:00 uur A1/2/3

Donderdag

  • 18:00 uur C
  • 19:00 uur B
  • 20:00 uur A1/2

Indelingen senioren
De indelingen van de senioren teams hopen we deze week te kunnen publiceren. Nog heel even geduld dus.

KT3 cursisten behalen examen
Vorige week woensdag zijn vier trainers van CKV Valto geslaagd voor het Korfbal Trainer 3 examen. Gedurende het hele seizoen zijn er cursusavonden gehouden. Op deze cursusavonden werd de theorie behandeld en daarna werd er met behulp van een oefengroep deze theorie in de praktijk toegepast. Met vier nieuwe KT3 trainers gaan we van uit Valto verder met het het ontwikkelen van onze trainers. Namens CKV Valto aan de trainers, gefeliciteerd! Aan de praktijkbegeleiders, cursusbegeleider en de examinatoren, bedankt!

Het NK Beachkorfbal Outdoor
Zondag 21 augustus 2022 is The Hague Beach Stadium in Scheveningen weer het decor van het NK Beachkorfbal Outdoor voor E-, D-, C-, B-, A-jeugd en senioren. Het beachkorfbaltoernooi start rond 11.00 uur en eindigt uiterlijk om 17.00 uur. Vanuit Valto gaan er iedere zomer wel een aantal teams naar dit leuke evenement toe. Wil jij ook met jouw team? Geef dat dan door via tc@ckv-valto.nl. Wij regelen dan de inschrijving voor jullie!

Valto TC zoekt een nieuwe coördinator senioren wedstrijdsport
Mark van Geest heeft na 3 jaar aangegeven zich meer te willen richten op het trainen geven en te stoppen met zijn functie binnen de TC. Daarom is de TC voor volgend seizoen op zoek naar een coördinator senioren wedstrijdsport. Wil jij onderdeel vormen van het sportieve hart van de vereniging? Meld je dan bij ondergetekende. In het kort ben je verantwoordelijk voor de seniorenteams Valto 1 tot en met Valto 5 (waarschijnlijk tot en met Valto 6 volgend seizoen). Dat houdt in de planning (en eventuele verplaatsing) van de wedstrijden, indeling van teams en trainingen, trainers, nadenken over het lopende seizoen en de toekomst en dus ook het mede bepalen van het beleid. Niet alleen voor deze teams, maar binnen de gehele TC. Lees voor meer informatie de gehele vacature.

Met vriendelijke groet,

Jan Jaap Elenbaas, voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

Foto’s: Arie Dijkstra
Meer foto’s zien? Kijk op https://photos.app.goo.gl/sthMj7gpBRJ7T5j1A

Van het AC

Einddag bij Valto 2 juli 2022

Op de poster vinden jullie de verschillende onderdelen met de tijden voor de einddag. Voor het mixtoernooi van de kangoeroes t/m de C gaan wij er van uit dat iedereen aanwezig is, als je niet kunt komen willen we je vragen om je af te melden bij je coach voor zaterdag 25 juni. Bij de B t/m de senioren willen we jullie vragen of jullie per team door willen geven aan Vera Lagerwerf (06-26510144) wie er wel en niet bij zijn.

Dit jaar is er weer een duo-schottoernooi op de einddag zoals we dat gewend zijn. Dit betekent dat je een duo mag vormen met wie jij denkt de beker te kunnen winnen. Dit mag dus bijvoorbeeld ook een vriend, vriendin, ouder of buurman zijn. Het duo-schottoernooi start om 14.30u en de finale wordt gespeeld rond 17.30u. Dus geef je snel op via onderstaand formulier op voor het duo-schottoernooi op de einddag van 2 juli! https://ckv-valto.nl/evenementen/valto-einddag-2022/

De deadline voor het opgeven is zondag 26 juni om 18.00u. Daarna is het niet meer mogelijk om je op te geven.
Je geeft je op voor een bepaalde leeftijdscategorie. Daarbij mogen ook verschillende leeftijden met elkaar een duo vormen. Je geeft je dan op in de leeftijdscategorie van de jongste deelnemer. Dus stel dat een moeder meedoet met haar kind uit de E, dan geeft dit duo zich op in de categorie E-D.

De week voorafgaand aan de einddag krijg je een informatiemail van de organisatie. Heb je vragen? Stuur dan een mail naar activiteiten@ckv-valto.nl

We sluiten af met een lekkere broodje hamburger en patat, deze kun je hier vast bestellen: https://ckv-valto.nl/product/broodje-hamburger-op-de-einddag/

Evenementenkalender

Donderdag 29 december 2022
Valto-a-gogo 2022

Vrijdag 30 december 2022
Oliebollentoernooi A en Senioren (16+)

Woensdag 4 januari 2023
KorfbalFit Winterdagen

Vrijdag 17 februari 2023
Activiteit C en B-jeugd

Vrijdag 10 maart 2023
Bowlen met de hele vereniging

Vrijdag 14 april 2023
Trainingsweekend 2023

Zaterdag 24 juni 2023
Valto einddag 2023

Vrijdag 30 juni 2023
Melior Jeugdweekend

Overige berichten

Westlands team tegen Oranje U17

Na het grote succes in 2019 zijn er dit jaar wederom twee wedstrijden van het Westlands Team tegen het Oranje onder de 17 van Barry Schep.
Om 18:30 neemt een jeugdig Westlands Team het op tegen de reserves van Oranje U17 en om 19:30 gaat de wedstrijd tussen de senioren van het Westlands Team tegen de basisspelers van Oranje U17 van start.
Jij bent bij deze van harte uitgenodigd om deze wedstrijd GRATIS te bezoeken!
Locatie: Westlandhal, ‘s-Gravenzande
Deur open: 18:00 uur

Uitslag Valto-loterij bekend

Op zaterdag 18 juni werden de winnende loten bekendgemaakt van de Valto-loterij. Na de wedstrijden van Valto 2 en 1, op het zonnige en gezellige terras, was dit de uitslag:

Prijs Lotnummer
1e prijs: Big Green Egg Large 1987
2e prijs: Smart TV Bell Service 4919
3e prijs: iPad 2270
4e prijs: Rondvlucht 0143
5e prijs: BBQ-pakket voor 10 personen 6216
6e prijs: Bierproeverij “De Witte” voor 4 personen 4687
7e prijs: Bluetooth platenspeler 5527
8e prijs: Draadloze oortjes 3962
9e prijs: Bluetooth speaker 0833
10e prijs: Lunch voor 2 bij “NON” 1277

Inleveren kleding

Er zijn de komende tijd nog wat wedstrijden maar ter voorbereiding op het nieuwe seizoen willen we graag de kleding weer ingeleverd krijgen zodat we alles weer netjes kunnen herverdelen voor het nieuwe seizoen. Dit geld voor alle jeugd en seniorenteams. (ook de selectie)

Wedstrijdshirtjes/inloopshirtjes, trainingspakken, hesjes en shirtjestas

Sporttassen en trainingspakken

Overige

Coaches & trainers

Wanneer je vragen heb, schroom niet ons te benaderen.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

 

Vriendelijke groeten

Ramona, Sandra, Fiona, Linda en Floris. 06 24 28 39 10 srdijk@caiway.nl

Schoonmaakrooster

Schoonmaken Villa

Het schoonmaken van de Villa gaan we ook dit seizoen weer met elkaar doen. We maken schoon op vrijdagavond van 19:00-20:00 uur.
De sleutel van de Villa kan op vrijdagavond vanaf 18.30 gehaald worden bij Jan Jaap Elenbaas, Meidoornhof 21.

Op de volgende data zijn de volgende teams ingedeeld:

Alvast bedankt voor jullie inzet!
Edith van Geest

Korfbalfit Zomerdagen 15 en 16 augustus☀️⚽

Na een succesvolle zomereditie in 2021 en een wintereditie begin dit jaar zijn we blij om te delen dat we dit jaar wederom de Zomerdagen organiseren. Dit keer op maandag 15 augustus bij Valto in De Lier en dinsdag 16 augustus bij Dijkvogels in Maasdijk. Meedoen kan als je tussen de 8 en 16 jaar bent. De groepen worden ingedeeld op leeftijd. Ook dit jaar hebben we verschillende (jeugd)internationals, regionale toppers en ervaren trainers die komen helpen om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen.
De eerste dag in De Lier staat in het teken van ‘analytisch ontwikkelen’. Denk aan filmen van: je schot en wedstrijdjes. Samen met de trainer ga je kijken naar de videobeelden en je sterke- en je ontwikkelpunten bespreken. Met deze punten ga jij aan de slag en neem je natuurlijk mee naar het nieuwe korfbalseizoen!
De tweede dag in Maasdijk gaan we aan de slag met je ‘skills & schot’. Wat zijn jouw skills? In verschillende challenges ga jij ontdekken wat je allemaal kan. Tijdens de schotonderdelen ligt de focus op het vrijkomen en het verbeteren van je schot.
𝘔𝘦𝘦𝘳 𝘪𝘯𝘧𝘰𝘳𝘮𝘢𝘵𝘪𝘦 & 𝘢𝘢𝘯𝘮𝘦𝘭𝘥𝘦𝘯 www.korfbalfit.com/zomerdagen
Schrijf je snel in, want VOL = VOL!

Het NK Beachkorfbal Outdoor, geef je op als team!

Zondag 21 augustus 2022 is The Hague Beach Stadium in Scheveningen weer het decor van het NK Beachkorfbal Outdoor voor E-, D-, C-, B-, A-jeugd en senioren. Wil jij samen met jouw team het korfbalseizoen gezellig inluiden met een leuk beachkorfbaltoernooi? Meld jouw team dan snel aan! Het maakt niet uit of je top- of breedtesporter of jong of oud bent, iedereen kan meedoen.

Het beachkorfbaltoernooi start rond 11.00 uur en eindigt uiterlijk om 17.00 uur. De starttijd van het toernooi kan vervroegd worden indien de temperaturen te hoog zijn. “Veel teams zien deze dag als een mooie start van het nieuwe korfbalseizoen, qua planning proberen we dan ook met iedereen rekening te houden. Ik kijk echt weer uit naar een vol strand met sportende korfballers die veel plezier maken”, aldus organisator Barry Schep.

Aanmelden?
Vanuit Valto gaan er iedere zomer wel een aantal teams naar dit leuke evenement toe. Wil jij ook met jouw team? Geef dat dan door via tc@ckv-valto.nl. Wij regelen dan de inschrijving voor jullie!

Wedstrijdverslagen

Valto c2 en Twist c1

Sponsors:

Zaterdag heeft valto c2 gespeeld tegen twist c1, het was de laatste wedstrijd van het seizoen. De eerste helft ging het prima en scoorde best makkelijk. Dankzij punten van Michelle, Sara en 2x van Sofie was het met de rust 4-3 voor ons. De tweede helft ging het minder we gooide niet goed over en verloren daardoor veel ballen en kwamen 4-5 achter. Dankzij een punt van Tim is het gelukkig gelijk geworden. 

VALTO E4

Sponsor:

Valto E4 speelt hun laatste wedstrijd van dit seizoen uit tegen Dijkvogels E2

In de eerste 3 min scoort Valto het eerste punt waarna de Dijkvogels op een voorsprong komen van 5-3 in de eerste helft. Na een peptalk van de coaches wordt er weer volop gescoord door Valto. Het tempo zit er weer helemaal in en in de 2e helft gaat het gelijk op. Na een spannende wedstrijd en een eindstand van 8-9 is het tijd om het kampioenschap te vieren in de Villa met taart en champagne

VALTO F2

Sponsor:
De F2 had een spannende wedstrijd.. Zouden ze punten mee naar huis kunnen nemen en kampioen worden?..
De spanning was groot bij de spelers en helaas kwamen we al snel op een achterstand. Waar bij Fortuna de doelpunten elkaar opvolgden ging het bij ons elke keer net niet.. Veel kansen gehad maar net niet afgemaakt. Er werd weinig verdedigd en zo kwamen we, ondanks superspeler, met nog maar 10 minuten te spelen op een 12-5 achterstand uit..
“Hoeveel moeten we er nog scoren?” Vroegen de kinderen aan hun toptrainster Fleur.
“zoveel je kan” was haar antwoord.
En daar gingen ze.. Binnen 10 seconden maakten we een doelpunt en daardoor groeide ineens het vertrouwen. Zou het nog lukken?!
In een zinderende eindsprint scoorden we achter elkaar 7 punten en wisten zo op gelijkspel uit te komen. Wat een ontknoping!
De verdiende taart werd in het zonnetje met smaak verorbert. Wat een dag!