Dit was Valto 60 jaar, dit was 60 uur feest!

Iedere avond kwam er een stukje online van wat er die dag was gebeurd. Lees en kijk nog even mee wat er deze dagen gebeurde.

VALTO 60 JAAR, DAG #1: 🤝🍾
We zijn er! Dag 1 is voorbij. De wethouder op bezoek geweest, Valto.tv is live gegaan, de E&F hebben een clinic gehad, er is een fout verkleed training geweest met alle teams en onze beweegpartner Adfysio heeft een gave bootcamp gegeven!

Nog zin in meer feest? Gelukkig maar! op dag  zijn we vanaf 12:00 weer live op Valto.tv en vanaf 16:00 start de spelletjesmiddag voor de F tot en met de B én tegelijkertijd de 0174 standswandeling culinair! Lekker happen en stappen door de mooiste kern van het Westland. Later op de avond hebben de senioren en A nog een gamenight (inclusief lasergamen) en voor de echte puzzelaars: vanaf morgen kan je de echte Valto escaperoom spelen! Vet!

Al met al een hele volle dag en dan ‘s avonds … lekker op de bank, inschakelen weer naar Valto want dan start de enige echte QuizBrothers pubquiz!

DAG #2: 🤩
Dag 2 zit erop en we zijn dag 3 rustig aan het opstarten, kijk je ook live mee via Valto.tv?

Vrijdag 4 juni begon fantastisch met onze kleine en iets grotere vrienden van de F tot en met de B met een spelletjesmiddag op het Valto veld. Valto leden en vriendjes en vriendinnetjes hebben gelasergamed, knotshockey gespeeld en nog veel meer! Tegelijkertijd startte de 0174 culinaire stadswandeling, uiteindelijk een mooie bijna 7km wandeltocht door De Lier met heerlijke hapjes van diverse Lierse ondernemers! Nog eens terugkijken? Bekijk snel onze #valto60jaar highlight op Instagram.

Voor de ouderen stond de gamenight voor de A en senioren op het programma en kon er nog wat energie kwijtgeraakt worden voordat de pubquiz van start ging. Gehost door de enige echte QuizBrothers (inclusief oude bekende), met bijna 30 teams hebben we een super gave afsluiting gehad van dag 2 van #60jaarvalto. Gefeliciteerd aan de winnaars en geniet van jullie prijzen van sponsoren Non Pop-up en E2promo. Ben jij nou die grote puzzelfanaat? Kom dan ook vooral de ‘Escape the Valto’ escaperoom spelen! Gisteren van start gegaan, meer dan 20 teams al ingeschreven en misschien dat er nog een plekje over is …

🎂🥳 WE ZIJN JARIG EN DIT WAS DAG #3! 🎂🥳
Op onze laatste verjaardag-dag was het, ondanks het ontbreken van een zonnetje, prima vertoeven bij Valto. We begonnen ‘s ochtends vroeg al met het springparadijs voor de Kangoeroes en de F en vriendjes en vriendinnetjes. Hierna zijn we vlammend van start gegaan met de Beat the Arco run met een verrassende uitslag. Later meer in de bijblijver.

Net na de lunch ging het mixtoernooi van start tussen jong en oud mét jong en oud, teams van B tot en met F spelers namen het tegen elkaar op met een uiteindelijke winnaar: Team 6! Het toernooi was nog niet afgelopen of de schutterstalenten uit De Lier mochten van start: de Three Point Contest is gewonnen door Brecht, Isis en Ron! Vrijwel tegelijkertijd kwam het 1e van 60 jaar geleden samen, onder aanvoering van onze eigen Frans Voskamp! Genietend met een kop thee en weer even oefenen op het veld en terugdenken aan vroeger, wat was het fijn om iedereen zo enthousiast te zien! Rond 17:00 klonk de ‘zoomer’ en dat was ook ongeveer het moment dat de laatste escaperoom gespeeld werd. Uiteindelijk gewonnen door Mandy, Sheila, Twan en Sydney met een tijd van 34:22.

Hierna het laatste evenement van onze driedaagse, het Lierse volleybal toernooi gefaciliteerd door onze vrienden van PQV. Een groot succes met 10 verschillende teams die het tegen elkaar opnamen met uiteindelijk terechte winnaars in de vorm van Vallui+pep, gefeliciteerd mannen! Om 21:00 sloten we ons feestje met de Valto feestkroeg, franstastisch gehost door Thomas en Rianca en de rest van het streamteam. Spelletjes, gewonnen bidonnen en verzoekplaatjes.. alles kwam weer langs.

En zo iets na middernacht hebben we dit driedaagse spektakel afgesloten. Het was een feestje met elkaar, het was een feestje om te organiseren en op naar een ‘normaler’ en gezellig jaar op het veld, rond het veld en in de kantine.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.