De teamindelingen voor volgend seizoen en meer

Afgelopen zaterdag was het eindelijk weer een dag, zoals we heel, heel, heel graag zien op de Nederlandse sportvelden. Droog, zon en een aangename temperatuur zorgden er voor dat de laatste trainingen in de oude teams voor de jonge jeugd en de onderlinge wedstrijdjes en trainingen voor de oudere jeugd met veel lachende gezichten en hier en daar een watergevecht afgewerkt konden worden.

Ook goed nieuws is dat we toch nog een aantal wedstrijden mogen spelen. En dan niet tegen elkaar, maar tegen andere clubs, voor de jeugd. Hoe dat er precies uit gaat zien horen we nog, maar waarschijnlijk gaat dit via de korfbalbond en zijn de zaterdagen 12, 19 en 26 juni gereserveerd hiervoor. Het exacte programma horen we nog en publiceren we zo snel mogelijk. Dit betekent dat de einddag verschuift naar zaterdag 3 juli.

Nog meer goed nieuws is dat we deze dag te horen kregen dat Valto A1 volgend jaar ook op het veld in de overgangsklasse mag spelen. Leuk voor de spelers, trainers én het publiek dat hopelijk weer langs de lijn mag staan in september.

Ook enkele TC-leden zaten voor overleg in de zon op het terras. De laatste puzzelstukjes proberen te leggen van de complexe 3D puzzel die voor ons ligt. Spelers, trainers/coaches en trainingsschema zó op elkaar afstemmen dat iedereen even tevreden is, is onmogelijk. Binnen de kaders waar we mee te maken hebben. Ruimte in de zaal bijvoorbeeld, maar ook de ruimte op het veld, wensen en beschikbaarheid van trainers/coaches, competentie en potentie van spelers, af- en aanmeldingen en zo zijn er nog wel een aantal te bedenken.

Maar, we proberen binnen de kaders wel alles te doen wat mogelijk is om deze puzzel zo goed mogelijk te kunnen maken. Dit doen we inmiddels al bijna 60 jaar en ieder jaar is de boodschap eigenlijk dezelfde. Lees goed de toelichting die er boven staat, laat de indeling op je inwerken, ga lekker trainen in je nieuwe team en maak er wat van! Zit je na een week of twee toch met vragen of wil je iets kwijt, laat het mij dan weten. Ik probeer je zo goed mogelijk te antwoorden en indien nodig, bespreken we het samen met de coördinator van jouw lichting. Voor de senioren geldt dat je contact opneemt met de coördinatoren Mark (wedstrijdsport) of Frank (breedtesport). Heel veel plezier gewenst in de laatste weken van dit seizoen en de start van het volgende seizoen!

Ook het trainingsschema is aangepast op de nieuwe teams. Fit en Fun blijft op maandag 19.30 uur, de Kangoeroes op zaterdag om 10:00 uur. Vanaf deze week, tot het einde van het seizoen trainen we één keer in de week met alle andere teams. Behalve de teams die nog moeten selecteren, zij trainen twee keer per week. Op zaterdag zijn er dus nog drie competitiewedstrijden op 12, 19 en 26 juni. Nog niet alle trainer/coach-plekken zijn opgevuld, deze proberen we voor de zomer opgevuld te hebben, maar tot die tijd hebben we er voor gezorgd dat iemand dit tijdelijk verzorgd. Let op! Komende donderdag 3 juni en zaterdag 5 juni zijn speciale dagen.

Op donderdag is er een clinic met Korfbalkids voor de F (16.45 uur) en de E (18.00 uur), de andere teams die die dag trainen doen dat in het thema “Valto Voute Verjaardagstraining”, waarbij we teruggaan naar de 60’s. Op zaterdag is er het springfestijn voor de kids, de Beat Arco Run, het Mixtoernooi voor de jeugd, de Three Point Contest, Beachvolleybal en de eindshow. Hele leuke activiteiten waarvoor je je kunt opgeven, dus snel naar: ckv-valto.nl/valto-60-jaar!

Bekijk hier de indeling voor jeugd

Bekijk hier de indeling voor senioren

Bekijk hier het trainingsschema tot einde seizoen

Met vriendelijke groet,
Jan Jaap Elenbaas, Voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.