Valto loterij

Na een succesvolle loterij in het voorjaar van 2019 hebben we besloten om deze weer te organiseren. Deze week starten we met de verkoop van de loten van de Valto loterij.

Deze loterij wordt gehouden om ook tijdens Corona alle gezelligheid te behouden en onze club te ondersteunen. De bedoeling is dat alle spelende leden van zowel de jeugd als ook de senioren de loten gaan verkopen. Per persoon krijg je een boekje van 15 loten. De loten zijn € 2,50 per stuk, dus die zijn zo verkocht! Kleine tip: 2 loten voor € 5,= of 4 voor € 10,= en de loten vliegen eruit!

De prijzen liegen er niet om:

De hoofdprijs is een Scooter van Tensen 2wielers Westland, een Smart TV, Tablet, een rondvlucht met 3 personen, een BBQ-pakket voor 10 personen van Zwaard, bierproeverij met 4 personen bij De Witte, JBL speaker, Weber kogel BBQ, Airfryer en een Valto pretpakket met bal en shirt, gesigneerde door de selectie. Kortom gave prijzen voor iedereen!

Als je 15 loten zijn verkocht kan je nog loten bijkrijgen. Het team wat het meeste verkoopt kan namelijk een leuk team-uitje verdienen. Dus help elkaar en probeer zo veel mogelijk te verkopen.

Voor de echte goede verkopers zijn er ook nog super-loten te verkopen. Dit zijn grote loten van 20 nummers, die dus € 50,= kosten. Als je die nodig heb kan je dat aan onderstaande personen vragen.

De trekking zal op zaterdag 24 oktober gedaan worden, na de wedstrijd van het 1e. Hierover later meer. Daarna zal de uitslag op onze site te zien zijn. Er hoeven dus geen namen/telefoonnummers genoteerd te worden. De kopers kunnen zelf nakijken of ze gewonnen hebben.

Deze week worden de loten uitgedeeld en kan je aan de slag. Uiteraard is het de bedoeling om minimaal het boekje van 15 loten te verkopen. Het geld kan je iedere zaterdag inleveren tussen 10 en 11 uur in De Villa. Dan zal 1 van onderstaande personen aanwezig zijn om dat in ontvangst te nemen. Op zaterdag 17 oktober is de laatste inlevermogelijkheid. Mocht je dan niet kunnen, zorg je dat het geld een week eerder is ingeleverd.

Alvast hartelijk dank voor je medewerking!

Groeten,

Sjors van Dijk, Dennis Voskamp, Thijs Dijkstra, Ruben Hoogerbrugge en Hans Ridder

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.