Bijblijver 30, jaargang 50 13 maart 2023

Van de voorzitter

Organogram taken en verantwoordelijkheden Valto

De afgelopen tijd en zeker het laatste jaar komen wij er als bestuur achter dat nogal wat taken tussen wal en schip liggen. Om hiervoor duidelijkheid binnen Valto te krijgen, hebben wij als bestuur met dank aan Thomas die het werk verzet heeft om alle taken in een organogram te plaatsen een mooie opzet gemaakt. Deze hebben we afgelopen woensdagavond besproken in een open discussie met de diverse commissies. Dat schept een hoop duidelijkheid binnen de vereniging voor de toekomst. Zo zijn er de afgelopen jaren nogal wat taken bijgekomen binnen het bestuur. Kijk bv naar de stream commissie. Dat wordt allemaal steeds groter en professioneler. Zo groeien we als vereniging mee richting toekomst en proberen we alles wat wij belangrijk vinden in een bepaalde categorie in te delen. Het doel is om alles te benoemen wat wij binnen Valto zoal doen door het seizoen heen . zodat er duidelijkheid komt rondom een ieders functie binnen de vereniging. Nu op naar a.s zaterdag, als alles gaat zoals wij natuurlijk allen hopen, kunnen we als Valto geschiedenis schrijven met een a.s promotie. We gaan proberen om de wedstrijd vanuit Tilburg op het grote scherm te plaatsen en dus live te streamen, zodat men in De Lier kan meekijken met de wedstrijd vanuit de sporthal. Een ieder weer succes gewenst aankomende week en we zien elkaar a.s zaterdag.

17:45 Dijkvogels A1 - Valto A2 Sporthal Maasdijk
13:10 Valto B1 - TOP (A) B1 P. (Petra) Dijkstra (Juryvoorzitter) O.J. (Otto-Jan) Leeverink (sr)

Van de TC

Speelronde 11 zaal, gaat het dan nu al gebeuren?

Volle bak wedstrijden afgelopen zaterdag. Winst en verlies lag soms dicht bij elkaar, maar veelal lachende gezichten en plezier, zoals we dat graag zien!

Ook aan het einde van de dag, veel publiek bij de verschillende wedstrijden, van A1 dat een mooie eindstand neerzette, de A2 dat door de misstap van Dijkvogels A1 weer koploper is en Valto 2 dat helaas verloor en alleen theoretisch nog mag hopen op promotie. Valto 1 daarentegen wist door de ruime zege op Vriendenschaar een kampioenswedstrijd volgende week tegen Tilburg 1 af te dwingen. Dat is een moment dat we als club wederom historie kunnen schrijven door promotie naar de Hoofdklasse. Laten we zorgen dat we deze eerst maar eens gaan winnen en dat zal niet vanzelf gaan en dus zou het super zijn als zoveel mogelijk supporters meegaan naar Tilburg. Veel teams spelen op een wat ongelukkig tijdstip, maar laten we het toch proberen!

Voor Valto B1 is het jaarschema iets aangepast, daar mistte een speelronde (14), deze is nu toegevoegd, dus even opletten daar!

Het jaarschema voor volgend jaar is bijna rond, we hopen die snel te publiceren, zodat voor iedereen duidelijk is wanneer de korfbalvrije momenten zijn en andere evenementen, zoals het jeugdkamp en trainingsweekend.

Ook de enquête is er weer uit. Deze wordt uitgestuurd naar alle oudere jeugd (die volgend jaar voor de A-junioren in aanmerking komt) en de senioren voor volgend seizoen. We zouden graag willen weten wat jullie volgend jaar willen doen, zodat we daar rekening mee kunnen houden bij indeling en andere zaken. Ook vragen we jullie feedback over afgelopen seizoen. Uiteraard kan dit ook altijd bij jouw coördinator, maar ook dit is een moment. We horen het graag deze week!

Voor volgend seizoen zijn we ook weer op zoek naar een coach voor Valto 3. Tevens voor Valto 4 en 5, maar daarvoor willen we vooral binnen de vereniging zoeken. Ben je of ken je iemand die dit dolgraag zou willen doen, dan horen we graag van je! Zie voor de vacature, dit bericht op de website.

En nog een keer de mogelijkheid van Fit&Fun onder de aandacht brengen. Eén keer in de week sportief bezig zijn, met een stukje Fit en een stukje Fun. Zeg maar combifit. Of bootcamp. Of work hard, play hard. Noem het zoals je wilt. Wat het inhoudt? Iedere maandag van 19.30 tot 20.30 uur, onder begeleiding (onder andere AdFysio), eerst een half uur core stability oefeningen. Buikspieren. Rug. Benen. Billen. En een beetje conditie, want het gaat in hoog tempo. Daarna een half uur fun, spel, geen korfbal (althans bijna niet), maar van alles en nog wat. Als we maar bewegen, conditie opbouwen, strijd. Lijkt het je wat? Meld je dan aan! Voor spelende leden is het gratis, voor ieder ander nog geen 100 euro per seizoen. Aanmelden kan via fitfun@ckv-valto.nl.

Valto 3 zoekt trainer/coach

Voor het komende seizoen zoekt korfbalvereniging Valto voor haar derde team een nieuwe trainer/coach. De ploeg is een mix van jonge en meer ervaren spelers met voldoende talent om tegen het niveau van onze selectie aan te spelen.

Valto 3 speelt momenteel in de reserve tweede klasse, zowel op het veld als in de zaal, waarbij er in beide gevallen nog kans is op promotie naar de reserve eerste klasse.

Een trainer/coach die bij voorkeur twee avonden (dinsdag en donderdag) en de competitiezaterdag aanwezig is om de spelers te trainen en te coachen, met als doel verdere ontwikkeling van de spelers en eventuele afvallers vanuit de selectie. Op lange termijn hopen we hierdoor weer verdere stappen te kunnen zetten naar een hoger niveau.

Wij bieden naast deze mooie uitdaging ook voldoende faciliteiten om het doel te bereiken. Naast de gemotiveerde spelers, kan de trainer/coach beschikken over mogelijkheden voor video-analyse, teambuilding en samenwerking in het technisch kader, waarin ook de trainers/coaches van Valto 1, 2 en A1 werkzaam zijn.

Ben je geïnteresseerd in deze kans? Neem dan contact op met bestuurslid Technische Zaken, Jan Jaap Elenbaas: vztc@ckv-valto.nl of 06-29585387.

Team(s) van de week

Vanuit de supportersvereniging OTLAV, zal er tijdens de wedstrijden van Valto 1 en 1 wedstrijd van Valto 2 een team van de week aanwezig zijn. Dit is een team vanuit de jeugdteams, en dit jaar zal dit zijn de teams uit de D/E/F en kangoeroes. Concreet willen we hiermee bereiken dat de sfeer rondom de wedstrijden van Valto 1 en Valto 2 intenser wordt en de kinderen, ouders en overig publiek meer betrokken raken bij de thuiswedstrijden.

Het team van de week zal bezocht worden door een speler uit Valto 1 of 2, tijdens de training voorafgaand aan de wedstrijd waar zij ‘Team van de week” zullen zijn. Tijdens de wedstrijd zal er een speciale tribune voor het team van de week zijn.
Hier kan het team van de week met elkaar zitten om Valto 1 of 2 aan te moedigen.

In de rust zal er op de middenstip een potje piepelen gedaan worden door het team van de week.

Tijdens elke thuiswedstrijd van Valto 1 wordt er ook een taart verloot. Deze kan je winnen door de juiste eindstand te raden. De opbrengst van deze taarten verloting zal ten goede komen aan de supportersvereniging en de “teams van de week”. De winnaar van de taart zal elke wedstrijd direct na de wedstrijd bekend gemaakt worden.

Let op! Vanaf dit jaar kan er alleen nog via een QR code voor de taart betaald worden.

Het team van de week dient drie kwartier voor aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn. Dan is er ruim de tijd voor de verkoop van de loten en het verkleden van je VALTO tenue, zodat iedereen hetzelfde gekleed is!

Aan de coaches de vraag om dit tijdig door te geven aan hun team van de week.

Vanuit het team OTLAV zal er tijdens elke wedstrijd 1 begeleider aanwezig zijn.
Wij willen jullie coaches daarom vragen om (indien mogelijk) zelf, of te zorgen dat de teamouder naast de begeleiding van OTLAV aanwezig is.
De coach of de team ouder kan tijdens de rust ook het potje piepelen voor rekening te nemen.

TEAM OTLAV

Potgrond actie 2023

De potgrond commissie is al even bezig met de plannen voor dit jaar.

We zijn alweer bij elkaar geweest en hebben samen met de leverancier de prijzen voor 2023 vastgesteld. De webshop binnen de Valto website is vanaf vandaag geopend, dus eenieder kan zijn/haar bestelling vanaf direct plaatsen. Ook hebben we wederom besloten een violen assortiment beschikbaar te stellen. De uitleverdatum bij u tot in de achtertuin zal zaterdag 25 maart zijn.

Dit jaar zullen we buiten de potgrond ook de perkplanten tot in de achtertuin leveren. Bijgesloten zijn de flyers die getoond zullen worden op de beamer in de sporthal. Tevens zal de flyer worden rondgebracht van deur tot deur in De Lier.

De Potgrond commissie.

Wedstrijdverslagen

Valto gebruikt Vriendenschaar voor een korfbalshow

Sponsors:

Na het feestje vorige week in Zeeland, was er vandaag weer een competitieronde waarin iedereen weer aan de bak moest. Ondanks dat waren de tribunes goed gevuld bij de wedstrijden van de selectie. De tegenstander van vandaag was Vriendenschaar uit Hardinxveld-Giessendam, wat in het verleden vaak een taaie tegenstander is gebleken. In het voorprogramma speelde Valto A2 tegen Weidevogels A1 en wisten deze wedstrijd met 17-13 te winnen en nemen door deze overwinning de koppositie in de poule over van Dijkvogels A1 dat verloor bij Avanti A3. Dat worden dus nog drie finales spelen voor de A2, voordat de kurken kunnen knallen. Eerder op de middag had de A1 even flink huis gehouden tegen KZ Danaïde A1. Voor de rangschikking in de competitie had deze 31-16 overwinning weinig te betekenen, want onze A1 is al een poosje veilig voor behoud in de overgangsklasse en voor de bovenste plaatsen zijn we al even afgehaakt.

Valto 2 zou dit seizoen graag de degradatie van vorig seizoen goed gemaakt hebben dit seizoen, maar lijkt daarin niet te slagen. Het ongenaakbare Die Haghe 2 zit stevig in het zadel met voorafgaand aan deze wedstrijd een voorsprong van vier punten. Het was dus zaak voor Valto 2 om te blijven winnen. Een mooie uitdaging voor vandaag om revanche te nemen op de onnodige nederlaag in Hardinxveld-Giessendam. De wedstrijd  schoot onder leiding van scheidsrechter Monrooij uit de startblokken en wist Valto binnen zes minuten een 3-0 voorsprong te nemen. Vriendenschaar wist na zeven minuten ook de korf te vinden, maar Iris herstelde het verschil. Het deksel was echter ook voor Vriendenschaar van de korf en met drie treffers op rij kwamen zij bij 4-4 weer langszij. De wedstrijd startte dus weer opnieuw en wederom nam Valto via Mark en Mandy een voorsprong. Het verdedigingsvak zat echter even in een moeilijke fase waarin de doelpunten niet wilde vallen. De gasten wisten het gat weer te dichten en waarna Valto weer een voorsprong  nam na twee treffers van Mark. Met nog twaalf minuten op de klok nam de coach van Vriendenschaar een time-out en bracht ook gelijk een verse speler binnen de lijnen. Deze routinier moest voor meer rebound gaan zorgen, zodat er meer herhaald kon worden. De gasten wisten de aansluiting weer te krijgen bij 8-7, maar binnen twee minuten had Valto weer een 10-7 voorsprong op het bord staan. Zo leek er geen vuiltje aan de lucht voor ons, maar de gasten bleven aan het elastiek hangen. Na een tegentreffer wisten Ruben en Vera onze voorsprong te vergroten naar 12-8, maar zou Vriendenschaar nog even een tandje bijschakelen in de laatste vijf minuten tot de rust. Met drie rake schoten op rij was het gat weer gedicht en werd het nog spannend tot de rust. Martijn vergrootte de voorsprong weer naar 13-11 met nog minder dan een minuut te spelen. In een alles of niets poging wist Vriendenschaar in de laatste seconden nog een strafworp te forceren, waardoor we gingen rusten met 13-12.

Na de rust hadden de gasten in no-time de gelijkmaker door de korf liggen en was de toon gezet voor het tweede bedrijf. Valto diende deze  treffer van repliek met de treffers van Vera en Martijn. Deze voorsprong werd echter door de gasten weer even snel weggewerkt en wisten zij ook gelijk op voorsprong te komen. Valto zou weer een doelpuntloze periode hebben van ruim tien minuten, wat aan het eind van de wedstrijd funest zou blijken te zijn. Na veertien minuten stond er een 15-19 achterstand op het bord en wist Ruben dan eindelijk weer voor ons de korf te vinden. Dit voelde blijkbaar zo lekker dat hij niet veel later nog maar eens scoorde en er 17-19 van maakte. Het andere vak wist hier niet in mee te gaan, waardoor de gasten enkele minuten later de voorsprong weer terug op vier zette bij 17-21. Er waren nog ongeveer zeven minuten te spelen toen Ron de 19-21 binnen schoot en leek er nog wat mogelijk voor Valto. De gasten besloten hun aanvallen vanaf nu wel héél erg zorgvuldig op te zetten, waarin de bal veelvuldig werd rond gespeeld en schotkansen niet genomen werden. De leidsman zag hier geen kwaad in en Vriendenschaar profiteerde hier dankbaar van. Doordat Valto meer risico’s ging nemen om de bal te onderscheppen wist Vriendenschaar uiteindelijk weer de korf te vinden uit een vrije bal. Jasper die ook vandaag weer zijn minuten maakte bij V2, zette de 20-22 tussenstand op het bord toen er nog vijf minuten te spelen waren. Er gloorde weer hoop op de tribune, maar deze werd door twee afstandsschoten van Vriendenschaar om zeep geholpen. Met minder dan twee minuten zou Valto de 20-24 achterstand normaliter niet meer weggewerkt krijgen. Het was Jasper die een halve minuut voor tijd de eindstand op het bord schoot. Door deze 21-24 nederlaag klimt Vriendenschaar weer over Valto heen in de ranglijst en is het zaalseizoen voor Valto 2 anders  gelopen dan vooraf gehoopt. In de andere wedstrijden weinig verrassingen. Die Haghe 2 wint ruim van Fortis 2, waarmee hun voorsprong op Valto 2 nu zes punten is en er dus alleen nog een theoretische kans is voor het kampioenschap. Ook RWA 2 en TOP (A) 3 lopen als winnaar van het veld. Volgende week staat de wedstrijd in Tilburg op het programma tegen Tilburg 2, wat nu op gelijke hoogte staat in de ranglijst. De heenwedstrijd werd met 21-18 gewonnen, waardoor de opponent ongetwijfeld op revanche uit is. Lijkt me mooi als de tribunes in Tilburg ook tijdens deze wedstrijd oranje kleuren. Voor deze wedstrijd wordt u om 15:15 uur verwacht in de sporthal “de Westerwel” in Tilburg.

Tot de wedstrijd van het vlaggenschip hadden we een kwartiertje om de bloeddruk weer een beetje te laten zakken en de kelen te smeren. Bij de gasten uit Hardinxveld zouden vandaag Marijn Bakema en Julian Voorwinden ontbreken. In de voorgaande wedstrijd tegen Die Haghe waren zij tegen hun tweede prent opgelopen en mochten vandaag op de blaren zitten. Gelukkig  van hen kunnen zij weer beschikken over de, onder normale omstandigheden, scherpschutter Christian Brouwer. Vandaag zou echter blijken dat hij nog niet de vorm van voor zijn blessure terug heeft. De wedstrijd stond onder leiding van het arbitrale duo Van Krieken en M. van Zoggel-Foolen. Na het eerste fluitsignaal schoot ons vlaggenschip uit de startblokken. De eerste aanval ging nog verloren, maar de bal was door goed voor verdedigen weer binnen no-time terug in het aanvalsvak waar Thom nu wel de korf wist te vinden. Zes minuten na het eerste fluitsignaal stond er al een 5-0 voorsprong op het scorebord en wist ook Vriendenschaar uiteindelijk de nul van het scorebord te schieten. Valto ging onverstoord door na deze tegentreffer, waardoor de coach van Vriendenschaar al na acht minuten na de 7-1 van Frank een time-out nam in de hoop ons uit de flow te halen. Het had niet het gewenste effect voor de gasten, want wederom wist Valto heel snel de bal te onderscheppen en had Romee twintig seconden later de bal weer door de korf. Het tweede doelpunt voor de gasten werd vanaf de strafworpstip gemaakt na een overtreding door onze verdediging. De wedstrijd was pas vijftien minuten oud, maar het werd ook bij de tegenstander zichtbaar dat zij begrepen dat er voor hen niets te halen viel vandaag in De Lier. Met alweer de derde van Mirthe, die vandaag als topscoorder het veld zou aflopen, en ook de derde van Frank was het verschil opgelopen tot 10-2 toen Vriendenschaar hun derde scoorde uit een vrije bal. Hier had Valto er ook al een paar van gehad, maar deze bleven vandaag vreemd genoeg veelvuldig onbenut. Ook het vierde doelpunt van Vriendenschaar werd vanaf de stip gemaakt, maar daarna werden de lijntje verdedigend weer even strak aangetrokken. Mirthe, Laura, Thom en Bart vergrootte de voorsprong naar 14-4 en was er nog iets minder dan vijf minuten te gaan tot de rust. Valto werd door de riante voorsprong nu toch een beetje nonchalant in de te nemen kansen en ook verdedigend lieten we af en toe een steekje vallen. Hierdoor kregen we toch weer een vrije bal en twee strafworpen tegen, waarvan één strafworp niet benut werd, en kwam de ruststand door de treffers van Bart en afgeronde strafworp van Laura op 16-7 te staan.

Tevreden gezichten aan Lierse kant, maar de gezichten bij de gasten stonden op onweer. Daar werd in de kleedkamer ongetwijfeld een nieuw strategisch plan bedacht voor het tweede bedrijf om nog aan schade beperking te doen. Hoe dan ook, als er al een plan was kon het direct weer de prullenbak in. Bij het uitnemen van de bal bij het begin van de tweede helft wist Valto direct de bal weer te onderscheppen en werd Mirthe door haar overijverige tegenstander met een overtreding gestopt. Dit leverde ons een strafworp op de door Mirthe koelbloedig werd afgerond. Ook onze 18e treffer kwam van de strafworpstip en even later zou Thom het juk van zich afgooien en nu gewoon de vrije bal scoren zoals we van hem gewend zijn. We waren zeven minuten onderweg in de tweede helft toen Mirthe wederom een strafworp te nemen kreeg en onze voorsprong vergrootte naar 20-7. Vriendenschaar scoorde met hun derde velddoelpunt de 20-8, maar daar was direct weer een antwoord van Valto. Met twee afstandsschoten zette Bart na negen minuten spelen een 22-8 tussenstand op het bord. Toen Laurens halverwege de tweede helft ook de korf wist te vinden als antwoord op de negende treffer van Vriendenschaar, werd het voor de coach van Vriendenschaar weer tijd om zijn spelers bij te praten over hoe hij het graag zou willen. Hier had Valto geen boodschap aan, want net als bij de eerdere time-out wist Valto ook nu weer de korf als eerste te vinden. Jasper was intussen in het veld gekomen voor Bart die licht geblesseerd het veld verliet na een wat lompe actie van zijn tegenstander. Dit betekende een weerzien tussen Jasper en Peter Visscher, die ook al in de voorgaande wedstrijd tegenover elkaar stonden in de korfzone. Romee mocht na haar doelpunt gaan zitten om ook Sheila in deze show haar kunsten te laten tonen. Ook aan de kant van de gasten waren al de nodige wissels binnen de lijnen gekomen, maar het mocht allemaal niet baten. Acht minuten voor het einde nog een, naar het laat aanzien, een vervelende blessure bij Peter Visscher, die bij het afvangen van de bal verkeerd terecht kwam wat voor hem einde wedstrijd betekende. Toen er nog vijf minuten te gaan waren werd er weer een time-out genomen om de slotfase te bespreken. Na deze time-out wist Mirthe haar zevende treffer door de korf te werken en met het doelpunt van Thom stond er inmiddels een 27-9 tussenstand op het bord. Logischer wijs gaat de concentratie een beetje achteruit als de marge zo groot is. Hierdoor konden de gasten toch nog wat terug doen en dachten de stand wat draaglijker te maken door tweemaal achter elkaar te scoren. De laatste drie minuten waren echter weer voor Valto, wat onverminderd bleef jagen op doelpunten. Met nog vier treffers van Frank, Sheila, Thom en de buzzer-beater van Romee werd de eindstand 31-12 en was de korfbalshow afgelopen. Wederom heeft Valto 1 als collectief een topprestatie neergezet, waar ook iedereen weer op het scoreformulier terecht is gekomen. Zoals het hele seizoen is van te voren voor de tegenstander moeilijk te bepalen wie zij strak moeten verdedigen, want bij Valto staat elke week wel iemand op die de ploeg aan de hand neemt. Vandaag stond er geen maat op Mirthe en deden Frank en Bart, beiden goed voor zes  treffers, ook een flinke duit in het zakje. Zo weet ons vlaggenschip elke week hun tegenstander op het verkeerde been te zetten en gaan we volgende week voor de eerste kans om het kampioenschap binnen te halen. Dat moet dan gebeuren in de Westerwel, door KV Tilburg omgedoopt tot Westerhell, in Tilburg, waar KV Tilburg de tegenstander is. In de thuiswedstrijd wisten zij lang bij ons in het spoor te blijven en moesten pas in de slotfase capituleren. In het wedstrijd verslag wat er toen op hun website stond werd al een hete return aangekondigd, maar nu hebben zij aangekondigd dat zij er alles aan gaan doen om ons feestje nog minimaal een week uit te willen stellen. Valto zal dus weer scherp aan de wedstrijd moeten beginnen en vanaf het begin het initiatief moeten pakken om de klus te klaren. Ik heb vernomen dat er weer een bus geregeld is om zoveel mogelijk supporters naar Tilburg te vervoeren en de Westerwel ,net als de Baskenburg in Vlissingen vorige week, oranje-zwart te laten kleuren en ons vlaggenschip te steunen bij de laatste loodjes in de strijd om het kampioenschap.

Publiek jullie waren weer fantastisch vandaag en we zien u graag volgende week in Tilburg, zodat we eindelijk ons feestje met jullie kunnen vieren.

Tot volgende week, Arno van Leeuwen.

Alle foto’s bekijken? Kijk dat hier!

Valto A1 – Danaïden A1

Sponsors:
Daar zat ik dan met pen en papier in de aanslag om een mooi verslag te schrijven. Maar niets van dat alles. Er kwam een meneer naast mij zitten die tot de conclusie kwam dat bij een verschil van 5 doelpunten de wedstrijd wel gespeeld was.
Dus pen en papier weer opgeborgen. Ruststand 4-4.
Al met al vond ik het een beetje een saaie wedstrijd.
De desbetreffende meneer naast mij wist me ook nog te vertellen dat de Danaïden onderaan de ranglijst stond. Ik denk dat ik de volgende keer ergens anders gaat zitten. Of ik kom als Otlav. Uit de einduitslag bleek wel dat deze meneer gelijk had.
Eindstand 31 – 16

T. Ouder.

Valto A1 – Danaïden A1 (deel 2)

Sponsors:

Al geruime tijd vroeg ik mij af wie toch die ouder is die zulke inhoudelijke wedstrijdverslagen maakt van de A1. Het is soms bijna poëzie. Vandaag had ik de eer naast hem te mogen zitten en te genieten van de wijze waarop hij zijn inspiratie vandaan haalt. Dat doet hij dus door met haviksogen naar de wedstrijd te kijken en een luisterend oor te leggen bij de toeschouwers. Hij was wel bijzonder optimistisch, hij dacht meermaals dat de Danaïden gebroken waren door Valto maar ze waren toch wel stugger dan gedacht.

Ruststand 4-4.

Nadat in de tweede helft de A1 het verzet dan toch brak wist de dichter des Westland genoeg en had hij zijn inspiratie voor een nieuw stukje in de bijblijver. Na het fluitsignaal ging hij dan ook meteen naar huis om zijn stuk te tikken en te sturen. Zijn zoon kwam na de wedstrijd nog bij me met de vraag of z’n vader er nog was voor een boks en een knuffel maar bleef gedesillusioneerd achter… de vogel was gevlogen, dichters zijn blijkbaar toch artistieke vreemde vogels. Gelukkig mogen wij genieten van zijn fantastische stukjes en zien uit naar de volgende, waarvoor dank!

T. Ouder 2.

Valto C2 – Nieuwerkerk C3

Sponsors:

Afgelopen zaterdag moesten wij tegen Nieuwerkerk C3 spelen. Op 7 januari jl. hadden wij tegen Nieuwerkerk helaas met 8-5 verloren. Dus we wilden nu graag winnen !

We kwamen al snel op voorsprong en werd het 4-2. Met de rust hadden we deze voorsprong uitgebouwd tot een stand van 6-3 !! Na de rust liepen we steeds verder uit en wist de tegenstander niet meer te scoren. Uiteindelijk liep de stand op naar 11-3 !!

Volgende week staat de wedstrijd tegen Dunas op het programma !!

Groetjes van Bas

Valto D1- Reflex D1

Sponsors:

We speelden thuis tegen Reflex.

De eerste helft gebeurde er niet heel veel. In de verdediging ging het best wel goed maar in de aanval lukte het niet om te scoren. De eerste helft eindigde in 0-2.

De tweede helft was ongeveer het zelfde. De aanval ging wel beter maar de ballen wilden niet door de korf. Gelukkig scoorde Tom er nog één!

De eindstand was 1-6.