Valto 3 zoekt trainer/coach

Voor het komende seizoen zoekt korfbalvereniging Valto voor haar derde team een nieuwe trainer/coach. De ploeg is een mix van jonge en meer ervaren spelers met voldoende talent om tegen het niveau van onze selectie aan te spelen.

Valto 3 speelt momenteel in de reserve tweede klasse, zowel op het veld als in de zaal, waarbij er in beide gevallen nog kans is op promotie naar de reserve eerste klasse.

Een trainer/coach die bij voorkeur twee avonden (dinsdag en donderdag) en de competitiezaterdag aanwezig is om de spelers te trainen en te coachen, met als doel verdere ontwikkeling van de spelers en eventuele afvallers vanuit de selectie. Op lange termijn hopen we hierdoor weer verdere stappen te kunnen zetten naar een hoger niveau.

Wij bieden naast deze mooie uitdaging ook voldoende faciliteiten om het doel te bereiken. Naast de gemotiveerde spelers, kan de trainer/coach beschikken over mogelijkheden voor video-analyse, teambuilding en samenwerking in het technisch kader, waarin ook de trainers/coaches van Valto 1, 2 en A1 werkzaam zijn.

Ben je geïnteresseerd in deze kans? Neem dan contact op met bestuurslid Technische Zaken, Jan Jaap Elenbaas: vztc@ckv-valto.nl of 06-29585387.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.