Bijblijver 11, jaargang 48 2 november 2020

Van de voorzitter

Algemene Ledenvergadering

Afgelopen maandagavond  was het dan zover. Mijn eerste ALV vergadering als voorzitter en tevens ook een bijzondere. Iedereen die zich had aangemeld, kon inloggen middels Teams en om 20:00 uur meedraaien in de vergadering. Natuurlijk missen we de mensen die normaal in de villa aanwezig zijn met ALV meetings. Dit was ook echt wel speciaal en bijzonder. Het valt niet mee om het goed te managen, maar het is allemaal heel goed gegaan.

Mijn eerste jaar als voorzitter is ook een speciale geweest. De druk  ligt o.a op onze strijd voor de ruimte voor sport en dat was op voorhand 1 van mijn grootste taken als voorzitter. Die ook natuurlijk ontzettend veel tijd in beslag neemt. Het bijzondere is dat het vanaf eind februari natuurlijk ineens allemaal anders gegaan is. Het meeste wegens Corona maar dat niet alleen. Ook het afscheid nemen van diverse trainers is iets waar je het wel eens over hebt langs de lijnen, tot het gebeurt in jouw eigen vereniging. Al met al is het een moeilijk en intensief jaar geweest.

Nu vooruit kijken , de vragen van de ALV afhandelen en natuurlijk de jubilarissen een bezoek gaan brengen en ze even in het zonnetje gaan zetten. Dank voor jullie betrokkenheid binnen Valto en jullie hulp om ons verder te helpen richting hopelijk een mooie toekomst. Succes wederom aankomende week in de toetsweek of gewoon op school of tijdens de werkzaamheden. Mochten jullie de aankomende periode verlegen zitten om een praatje, schroom niet te bellen of te mailen .

Met sportieve groet,

Marco Stolze
voorzitter@ckv-valto.nl
06-30728817

Van de TC

Voor zolang het duurt

Schreef ik vorige week nog dat we met elkaar buiten zouden gaan trainen, waren het de eerste dagen van die week echt niet te doen. Een beetje regen is niet erg, wind ook niet, kou ook niet. Maar de combinatie is niet echt bevordelijk. Wel voor de weerstand, maar niet voor de vingers die we toch redelijk wat gebruiken en in de huidige tijd willen we toch ook als het enigszins kan het gesnotter voorkomen.

Dus gezien de weersomstandigheden van afgelopen week, de vooruitzichten van de winter en de coronamaatregelen die er nu zijn, hebben we als TC besloten om toch de stap naar binnen te maken. Vanaf deze  week kan iedereen weer binnen trainen.

Wat is er verder nog te melden? Niet heel veel. Er liggen veel zaken stil. Wel gaan we door met de trainersbegeleiding. En de scheidsrechtercursus kan ook doorgaan, de KT cursussen liggen stil. Gebeurt er dan helemaal niets? Toch wel. Hoewel niemand weet wanneer we weer meer of juist minder kunnen doen, heeft het KNKV een routekaart gemaakt. Het geeft geen antwoorden op alle concrete vragen, maar geeft wel inzicht in wat er kan op verschillende momenten. Dus stel de competitie kan in december starten, dan weten we wat de planning voor de rest van het seizoen wordt. Voor januari en februari hetzelfde. Kan er in februari nog niet gekorfbald worden, dan wordt er geen nieuwe zaalcompetitie meer gespeeld.

Bekijk de volledige roadmap via de PDF download.

Binnen trainen in tijden van corona

We hebben zoveel mogelijk gekeken naar locatie, beschikbare ruimte, tijden en aantallen. Doordat we met minder aantallen per hal willen trainen, komen we voor bijna alle teams uit op één keer per week trainen. Dit resulteert in het onderstaande schema.  Dit schema houden we aan, tot er nieuwe maatregelen komen. Dan bekijken we de situatie opnieuw en zullen we eventuele wijzigingen doorvoeren en doorgeven.

Die ene keer kan wel uitgebreid worden, met een extra training of onderlinge wedstrijd, op zaterdag. De trainers/coaches zijn daar verantwoordelijk voor. De eerste plaatsen zijn al bezet!

Uiteraard ook als kleurenschema in PDF te downloaden.

Maandag

Hal 1

Hal 2

Dinsdag

Hal 1

Hal 2

Woensdag

Hal 2

Donderdag

Hal 1

Hal 2

Zaterdag

Hal 1

Hal 2

Op zaterdagen kunnen extra trainingen worden gegeven, of onderlinge partijtjes, of iets anders. Allemaal op inschrijving door de trainers/coaches van de teams. Zij kunnen, in overleg met hun team en andere trainers/coaches afspraken maken.

Op deze manier kunnen we zoveel mogelijk zaalruimte benutten en zoveel mogelijk in beweging blijven, verbeteren en plezier hebben. Dit alles op een veilige, droge en warme manier.

Zie https://ckv-valto.nl/corona/inschrijven-extra-training-of-wedstrijd/.

Clinics en trainersbegeleiding

Voor de komende weken gaan we kijken of we op zaterdag ook clinics kunnen verzorgen en voor de trainers bekijken we de mogelijkheid om een gezamenlijke training te doen, op de juiste afstand, maar met tips en uitwisseling van ervaringen. Word vervolgd!

Van het AC

Update Valto activiteiten 2020/2021

Evenementenkalender

Maandag 17 juni 2024
Westlands Team U21 - TeamNL U17

Zaterdag 22 juni 2024
Valto einddag 22 juni 2024

Zaterdag 21 juni 2025
Valto einddag 2025

Overige berichten

Corona-update #17

Hoewel niemand weet wanneer we weer meer of juist minder kunnen doen, heeft het KNKV een routekaart gemaakt. Het geeft geen antwoorden op alle concrete vragen, maar geeft wel inzicht in wat er kan op verschillende momenten. Dus stel de competitie kan in december starten, dan weten we wat de planning voor de rest van het seizoen wordt. Voor januari en februari hetzelfde. Kan er in februari nog niet gekorfbald worden, dan wordt er geen nieuwe zaalcompetitie meer gespeeld.

Bekijk de volledige roadmap via de PDF download.

Daarnaast is er afgelopen week een verandering in de trainingen gecommuniceerd. Gezien de weersomstandigheden van afgelopen week, de vooruitzichten van de winter en de coronamaatregelen die er nu zijn, hebben we als TC besloten om toch de stap naar binnen te maken. We hebben zoveel mogelijk gekeken naar locatie, beschikbare ruimte, tijden en aantallen. Doordat we met minder aantallen per hal willen trainen, komen we voor bijna alle teams uit op één keer per week trainen. Dit resulteert in het het schema op de website of in het kleurenschema in PDF te downloaden.

Daarnaast hebben we naar aanleiding van vragen die we de laatste tijd soms krijgen over contributie in tijden van Corona, een stukje geschreven. Het leek ons een goed idee om hierop vanuit het bestuur een toelichting te geven. Lees het gehele bericht hier.

Schoonmaakrooster

Schoonmaken Villa

Het schoonmaken van de Villa gaan we ook dit seizoen weer met elkaar doen. We maken schoon op vrijdagavond van 19:00-20:00 uur.
De sleutel van de Villa kan op vrijdagavond vanaf 18.30 gehaald worden bij Jan Jaap Elenbaas, Meidoornhof 21. Daarvoor is een code nodig, deze krijg je van Jan Jaap. Daarmee kan het sleutelkastje worden opengemaakt. Niet ontvangen? Stuur dan een appje naar 06-29585387.

Op de volgende data zijn de volgende teams ingedeeld:

Alvast bedankt voor jullie inzet!