Trainingstijden

Vanaf maandag 10 mei gaan we in de nieuwe lichting trainen. Twee keer doordeweeks en op zaterdag organiseren we onderlinge wedstrijden en mixtoernooien. Dus met de F, E, D, C, B en A bij elkaar, op een paar uitzonderingen na.

Ter voorbeeld, als je nu eerstejaars E bent, dan blijf je nog een seizoen in de E en train je dus met de E-groep mee. Ben je tweedejaars E, dan speel je volgend jaar in de D en train je dus met de D-groep mee. De Kangoeroes blijven op zaterdag hun eigen training doen. Deze trainingen worden verzorgd door de trainers die volgend seizoen ook één van de teams uit deze lichting gaan trainen.

Afmelden voor een training of wedstrijd, doe je nog even in bij je huidige trainer/coach. Ben je al afgemeld voor volgend seizoen, maar wil je wel tot aan de zomer meetrainen, meld dit dan even bij de coördinator van jouw groep of bij je huidige trainer/coach.

Voor de zaterdag geldt: neem een zwart shirt mee. Dan spelen we de wedstrijden in zwart tegen oranje (de oranje wedstrijdshirts worden per trainingsgroep meegenomen en gewassen).

Deze trainingsindeling in nieuwe lichtingen hoeft niet te betekenen dat je uiteindelijk ook in die lichting wordt ingedeeld. Op basis van aantallen wordt nog gekeken naar wat wenselijk en handig is. Dit wordt wel altijd met de individuele spelers besproken.

De A-spelers die volgend jaar naar de senioren gaan, trainen vanaf maandag daar mee. Bij welke groep dat is, horen jullie persoonlijk van de TC.

Voor de indelingen van de groepen, verwijs ik naar dit bericht.

Voor het totale overzicht staat hier wel het trainingsschema, dus in ieder geval voor 10 tot en met 29 mei: