Bijblijver 43, jaargang 51 24 juni 2024

Van de voorzitter

Afsluiting seizoen

Zaterdag was daar de einddag. Het begon nog wat bewolkt, maar gaandeweg de dag kwam daar de zon tevoorschijn. Starten met de spellen en het mix toernooi. Geweldig om iedereen zo te zien genieten. Zowel ouders als kinderen lachend de gehele dag rondom de vereniging. Dat is waar het bij de einddag om draait. Het laten zien dat we 1 grote familie zijn. Dank aan het AC voor het organiseren van deze mooie dag. Tussen de spellen waren daar de poffertjes waar gretig gebruik van werd gemaakt. Vroeg in de middag de kampioenen parade gevolgd door het traditionele schot toernooi. Volle bak en ook hier jong en oud, ouders met kinderen en andere duo’s die zorgden voor een spannend toernooi.

Tijdens de einddag stonden Michiel en ik bij de banner met nieuwbouwplannen. Hier gaven wij tekst en uitleg over de tijdlijn die we volgen, waar we nu staan, wat we al gedaan hebben als nieuwbouw commissie en welke gesprekken we allemaal al gehad hebben. We hebben goede tips ontvangen en kijken ook zeker terug op een geslaagde dag. ook deze tips nemen we mee naar de architect.

Na het bekend maken van de winnaars van het toernooi, konden de voetjes van de vloer en begon de band op het terras te spelen. Ook was de frietkar gearriveerd en kon iedereen eten halen. Een grote groep bleef nog gezellig hangen en zo werd de einddag afgesloten. Nogmaals dank voor een ieder die dit weer mogelijk heeft helpen maken. Daar mogen we terecht trots op zijn.

Tevens tot slot wil ik graag nog diegene die zijn geslaagd de afgelopen weken feliciteren. En diegene die nog een herexamen hebben succes wensen. Succes de aankomende week weer. Nu even de focus op andere dingen gooien, werken, of gewoon even lekker bijkomen en energie bijtanken. Het belooft verder een mooie week te worden qua weer. Tijd om ook Oranje te volgen of de Tour de France en in juli/augustus ook de Olympische Spelen of gewoon lekker op vakantie te gaan. Ik wil een ieder een mooie zomer toewensen. We zien elkaar weer in augustus tijdens de start van het nieuwe seizoen.

Met sportieve en zonnige groet;

Marco Stolze

voorzitter@ckv-valto.nl

06-30728817

 

Programma

Donderdag 27 juni 2024

Tijd Wedstrijd Scheidsrechter Locatie
18:00 oefenwedstrijdValto D2 - Die Haghe D2 De Zwet

Dinsdag 2 juli 2024

Tijd Wedstrijd Scheidsrechter Locatie
Geen wedstrijd.

Zaterdag 17 augustus 2024

Tijd Wedstrijd Scheidsrechter Locatie
12:30 oefenwedstrijdValto 1 - Albatros 1 De Zwet
11:00 oefenwedstrijdValto 2 - Albatros 2 De Zwet

Zaterdag 24 augustus 2024

Tijd Wedstrijd Scheidsrechter Locatie
10:00 oefenwedstrijdValto 1 en 2 - Trainingsweekend De Zwet
11:00 oefenwedstrijdValto 3 - KCR 3 De Zwet
12:15 oefenwedstrijdValto 4 - KCR 4 De Zwet
11:00 oefenwedstrijdValto 5 - KCR 5 De Zwet
14:30 oefenwedstrijdVriendenschaar A1 - Valto A1 Sluisweg
12:00 oefenwedstrijdVriendenschaar A2 - Valto A2 Sluisweg
13:30 oefenwedstrijdValto B1 - Vriendenschaar B1 De Zwet
12:15 oefenwedstrijdValto B2 - Vriendenschaar B2 De Zwet
06:00 oefenwedstrijdHKC C1 - Valto C1 Boven Hardinxveld
10:00 oefenwedstrijdValto D1 - Achilles D1 De Zwet

Woensdag 28 augustus 2024

Tijd Wedstrijd Scheidsrechter Locatie
19:00 oefenwedstrijdONDO B1 - Valto B1 Juliana Sportpark

Donderdag 29 augustus 2024

Tijd Wedstrijd Scheidsrechter Locatie
19:00 oefenwedstrijdExcelsior 1 - Valto 1 Biesland (Excelsior)
20:30 oefenwedstrijdExcelsior 2 - Valto 2 Biesland (Excelsior)
20:15 oefenwedstrijdValto A1 - Sporting Delta A1 De Zwet
19:00 oefenwedstrijdValto A2 - Sporting Delta A2 De Zwet
18:00 oefenValto C1 - ONDO C1 De Zwet

Zaterdag 31 augustus 2024

Tijd Wedstrijd Scheidsrechter Locatie
15:30 oefenwedstrijdValto 1 - De Meervogels 1 De Zwet
14:00 oefenwedstrijdValto 2 - De Meervogels 2 De Zwet
12:30 oefenwedstrijdValto 3 - Fortuna 5 De Zwet
14:15 oefenwedstrijdAchilles 5 - Valto 4 Pomonaplein
12:15 oefenwedstrijdKCC 7 - Valto 5 Schenkel
14:00 oefenwedstrijdKCR 7 - Valto 6 Reyerpark KCR
15:30 oefenwedstrijdKCR 8 - Valto 7 Reyerpark KCR
17:00 oefenwedstrijdKCR 9 - Valto 8 Reyerpark KCR
15:30 oefenwedstrijdPKC A1 - Valto A1 Oostpolder
11:00 oefenwedstrijdValto A3 - KVS A3 De Zwet
11:15 oefenwedstrijdValto A4 - HKC A3 De Zwet
12:45 oefenwedstrijdValto B1 - Die Haghe B1 De Zwet
08:30 oefenwedstrijdValto B2 tm B4 / C2 tm C4 / D2 & D3 / E1 tm E6 / F1 & F2 - Toernooi Excelsior Biesland (Excelsior)
11:00 oefenwedstrijdAchilles C1 - Valto C1 Pomonaplein
09:00 oefenwedstrijdKCC D1 - Valto D1 Schenkel

Zaterdag 7 september 2024

Tijd Wedstrijd Scheidsrechter Locatie
Geen wedstrijd.

Van de TC

Einde – Seizoen 2023/2024 is klaar

De einddag is geweest, de trainingen in de nieuwe teams zijn gedaan, het seizoen is nu officieel ten einde. Ook de Nederlands kampioen is bekend, dit jaar is dat DVO/Transus uit Bennekom, dat in de finale won van Fortuna. Bij de A-jeugd wist Fortuna wel te winnen, van datzelfde DVO/Transus. Onze felicitaties gaan uit naar Laurens Verbaan, coach van Fortuna A1. Bij de B-jeugd werd PKC/Vertom B1 de winnaar, bij de C-jeugd was het Top/IAA Fresh C1 en bij de D-jeugd Dalto/Klaverblad Verzekeringen D1.

Bij ons op de einddag hadden we ook een aantal winnaars, bij het duo-schottoernooi. Bij de F-jeugd waren het Lauren en Eef, bij de D en E waren het Twan en Bhodey en bij de C tot senioren waren het Martijn en Quincy. Van harte gefeliciteerd allemaal!

Nu het seizoen ten einde is, kan iedereen van een welverdiende zomervakantie genieten. Maar Valto gaat niet helemaal dicht. Ook in de zomer zijn we open en wel op maandagavond, dinsdagavond en donderdagavond. Zie hieronder het stukje ”En door … in de zomer” hoe je daarvan op de hoogte kan blijven.

Wil je vast kijken wanneer voor jou de eerste wedstrijden gepland staan in het nieuwe seizoen? Kijk dan alvast naar het programma.

En dóór … in de zomer
Iedere zomer zijn er best wat mensen die naar het veld komen om wat te schieten, hun conditie op pijl te houden, partijtje te spelen en voorheen hadden we ook nog wel eens een hardloopgroepje. Ook dit jaar willen daar weer iets mee doen. En het mooie is, je kunt je daarvoor aanmelden! Wil je centraal op de hoogte gehouden worden wanneer het veld open is en wanneer er iets wordt georganiseerd, wordt dan lid van de Whatsappgroep via deze link: https://chat.whatsapp.com/BqJkJORasH2720g8NzYgBd. Hoe meer leden, hoe meer vreugd.

Ik zoek hier ook nog één of twee mensen voor die dit willen meehelpen vorm te geven en in te vullen. Lijkt je dat leuk om te doen, dan mag je dat bij mij melden.

Volgend seizoen
Als TC zoeken we nog twee mensen. Eén iemand voor in de TC, een coördinator senioren breedtesport (Valto 6, 7 en 8) en één iemand die de werving op zich kan nemen. Wat dat precies inhoudt kunnen we bespreken, maar in de basis gaat het om de afstemming tussen de huidige activiteiten die al georganiseerd worden, de opvolging daarvan en het bedenken van nieuwe activiteiten die zorgen voor voldoende aanwas in het algemeen en extra aandacht voor specifieke groepen (qua leeftijd of geslacht bijvoorbeeld).

Daarnaast zoeken we altijd trainers, coaches, teamouders en scheidsrechters. Lijkt het je leuk om hier iets in te doen of heb je de vraag om trainer of coach te worden nog niet van Thom gehad, laat het dan aan me weten!

Het nieuwe jaarschema staat inmiddels al een tijdje online. Er zijn nog wel een aantal onbekendheden, maar het grootste deel staat erin. Kijk er alvast naar, mocht je je vakantie willen boeken of een weekendje weg.

Ook de indelingen voor de jeugd staan online, daarbij staan ook de trainingstijden voor de laatste twee weken en de trainers/coaches. En dus nu ook de indelingen voor de senioren.

Met vriendelijke groet,

Jan Jaap Elenbaas, trotse voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

 

Evenementenkalender

Zaterdag 21 juni 2025
Valto einddag 2025

Overige berichten

Nieuwe editie KorfbalFit Zomerdagen

Optimaal voorbereiden op het nieuwe korfbalseizoen? Doe mee met de KorfbalFit Zomerdagen bij CKV Valto en CKV ONDO. Meer informatie & aanmelden: www.korfbalfit.com/zomerdagen