Bijblijver 38, jaargang 48 25 mei 2021

Van de TC

Op naar mooier weer, op naar het einde van het seizoen

Kort stukje dit keer. Pinksteren en dan dit weer. Dat is lang geleden. Afgelopen zaterdag daarom uit voorzorg de wedstrijden afgelast en deze week starten we met trainen op dinsdag.

Aanstaande zaterdag is de dag dat je als trainer/coach het seizoen kunt afsluiten met je oude team. Verzin iets leuks en maak er een mooie dag van. Hopelijk met beter weer dan afgelopen week!

De TC is druk bezig met de nieuwe indelingen. En dat betekent veel praten met trainers/coaches en soms ook spelers. Het is altijd al een puzzel, vorig jaar nog iets lastiger en dit keer is het er eentje uit de categorie 1.000+ stukjes. Zodra hij er is, publiceren we hem op de website en in de Bijblijver.

Deze week, hoewel iets korter, weer dezelfde groepen, dezelfde trainingstijden en zaterdag dus de afsluiting met je oude team. Afmelden voor trainingen en ook de zaterdag doe je dus ook bij je trainer/coach van dit seizoen.

Namens de TC,

Jan Jaap Elenbaas
vztc@ckv-valto.nl / 06-29585387

Van het AC

Programma Valto 60 jaar bekend!

We tellen af naar 60 jaar Valto. Opgericht op 6 juni 1961, is onze korfbalvereniging levendiger en groter dan ooit. Tijd om dit te vieren!

Ook jij bent van harte uitgenodigd op ons feestje! Na een aantal weken van planning is het feestprogramma rond en gaan we, opbouwend richting onze 60e verjaardag, een klein corona-proof feestje vieren.

We gaan zowel online als offline een feestje vieren, met en voor De Lier! Benieuwd wat we gaan doen? Kijk snel op de speciale Valto-60-jaar-pagina voor het gehele programma.

Globaal kun je hieronder vast kijken wat er die dagen te beleven valt. Voor de volledige beschrijving en aanmeldformulieren kijk je hier.

Estafette: beat Arco run

Doe mee met de estafette en versla de tijd van Arco!

Zaterdag 5 juni om 11.05 u. klinkt het startschot. Alle startlopers van de deelnemende teams beginnen dan voor hun loop van 2,5 km. Dus totaal loopt een team 10 km. Arco heeft alleen deze afstand gelopen en heeft beloofd hard genoeg te gaan maar niet op zijn hardst. We willen wel een reeele kans bieden om deze t10 km tijd te verslaan.
Vanwege Corona beperken we het aantal teams tot max. 20 dus schrijf je als team snel in.

Spelregels:

Let op: we stimuleren om te lopen. Niet iedereen zal in de buurt kunnen komen van Arco’s tijd! Het is gewoon leuk om als team mee te doen dus loop je wat minder snel, schrijf je gewoon in en doe mee!

Nog vragen mail naar peter.de.rijcke@ckv-valto.nl of stuur een whatsappje naar +316 43174043.

Mede namens Arco: succes!

 

Valto wordt niet zomaar 60 jaar, we zoeken helpers bij dit feest!

Ben jij ook een partyplanner? Confetti kanon schieter? De nieuwe Chantal Janzen, Beau van Erven Dorens, Eva Jinek, Mattie & Marieke of Jan Willem Roodbeen? De perfecte cameraman / vrouw, bootcamp koning of koningin of feestjesbouwer?

DAN ZOEKEN WIJ JOU!

We gaan een hoop activiteiten moeten organiseren, zowel online als offline. Dat gaat op 3, 4 of 5 juni gebeuren of er zit juist een hoop werk vooraf. De komende week gaan we een uitgebreide agenda met jullie delen, inclusief tijden en locaties maar weet je nu al dat je op een of andere manier mee wilt of kunt werken? Laat van je horen!

Mail naar 60jaarvalto@ckv-valto.nl of stuur een whatsappje naar +316 21297535 en meld je aan als vrijwilliger.

Evenementenkalender

Zaterdag 21 juni 2025
Valto einddag 2025