Valto 60 jaar

We tellen af naar 60 jaar Valto. Opgericht op 6 juni 1961, is onze korfbalvereniging levendiger en groter dan ooit. Tijd om dit te vieren!

En jij bent van harte uitgenodigd op ons feestje! Na een aantal weken van planning is het feestprogramma rond en gaan we, opbouwend richting onze 60e verjaardag, een klein Corona proof feestje vieren.

We gaan zowel online als offline een feestje vieren, met en voor De Lier! Een aantal activiteiten, in de programma’s hieronder oranje gekleurd kun je ook aan deelnemen als ‘vriend van Valto!’. Je hoeft dus helemaal geen lid te zijn om deel te nemen, je moet je alleen inschrijven op de website via deze pagina of per activiteit hieronder.

Benieuwd wat we gaan doen? Scroll snel verder!

Donderdag 3 juni

Activiteit Locatie

Begin

Einde

Valto.tv gaat live! Studio Valto

12:00

00:00
60 uur 60 jaar Valto Studio Valto

12:00

13:00

Clinic voor de E en F Valto Veld

17:00

19:00

Trainingen in Thema Valto 60 jaar Valto Veld

19:00

22:00

Bootcamp – Cross Fit met AdFysio  Valto Veld 

20:00 

21:00 

Valto in concert – terras Valto terras*

21:00

00:00

Valto in concert – online Studio Valto

21:00

00:00

Valto TV gaat live!

Op donderdag 3 juni om 12:00 gaat Valto.tv live! Wil jij die gave oude wedstrijdbeelden nog eens terugzien? Een plaatje aanvragen? De voorzitter vragen stellen? Het kan allemaal! We spelen radiospellen, er zijn prijzen te winnen … vergeet Q-Music, 538 of 3FM, Valto.TV is waar je moet zijn!

60 uur lang 60 jaar Valto

De voorzitter opent 60 uur lang 60 jaar Valto met een speciale gast, zorg ervoor dat je meekijkt!

Clinic voor de kleinsten – spelenderwijs verbeteren!

De E & F teams gaan lekker trainen, maar dan nét even anders. Spelend het nieuwe jaar in!

Ooit een rennende hippie gezien?

You wanna be a hippie? Dit is je kans! Het AC heeft samen met de trainers een echte 60’er jaren training voorbereid. Zorg er wel voor dat jij er het meest authentiek uit ziet, want er zijn leuke prijzen te winnen!

Bootcamp georganiseerd door AdFysio!

Heb jij zin om even flink te zweten? Onze beweegpartner AdFysio organiseert een Bootcamp op ons veld, iedereen uit De Lier mag meedoen, wel of geen lid maar er zijn maar 60 plekken!

Valto in concert

Genieten van wat oude plaatjes? Dit is je kans! We zenden wat ‘gouwe ouwe’ uit in concert. Lekker thuis via Valto.tv óf op ons eigen Valto terras* waar plek is voor 50 man. Wil je zo’n plekje op het Lierse Vrijthof? Snel reserveren via de website!

* Het daadwerkelijk kunnen organiseren van een terras met beperkte zitplaatsen is onder voorbehoud en afhankelijk van de op dat moment geldende corona-maatregelen.  

Vrijdag 4 juni

Activiteit Locatie Begin Einde
Valto.tv live! Studio Valto

09:00

00:00
Spelletjesmiddag voor de Valto jeugd (B t/m F) + vriendje of vriendinnetje Valto Veld 16:00 18:00
Stadswandeling 0174 Culinair  De Lier  16:00  21:00 
Escape the Villa Villa Valto 16:00 21:00
Game night A & Senioren Valto Veld 18:00 21:00
Pubquiz – Quizbrothers – online Valto.tv 21:00 00:00
Pubquiz – Quizbrothers – terras Terras* 21:00 00:00

Spelletjesmiddag voor de Valto jeugd + vriendje of vriendinnetje

Kom jij ook spelletjes bij Valto spelen? Leuk! Wij zijn jarig en geven een feestje, ben jij er ook bij?

Wat gaan we doen?

  • Lasergamen
  • Water, vuur en spons
  • Blind volleybal
  • Knotshockey
  • Kwartetgame XL

Standswandeling 0174 Culinair

Altijd al de mooiste Lierse pareltjes willen ontdekken met een (korte, 5km) wandeltocht? Dan is dit iets voor jou! Maar ook aan de innerlijke mens hebben we gedacht, je kunt namelijk allerlei kleine hapjes of drankjes afhalen bij onze sponsoren!

Escape the villa

Dol op Escape Rooms? Kom er eentje spelen in de Villa! We hebben een deel van de Villa omgetoverd tot Escape Room en tijdens onze verjaardag kan jij proberen de snelste tijd neer te zetten. Aanmelden binnenkort via deze pagina!

“Vandaag is match day! Je hebt nog 45 minuten voor de wedstrijd begint! Maar in de kleedkamer aangekomen, lijkt de zaak gesaboteerd! Je voorbereiding komt ernstig in gevaar, een sportieve zeperd ligt op de loer! Zijn jullie in staat om op tijd het mysterie te ontrafelen, de hints te begrijpen, de code te kraken en voor het fluitsignaal het veld te betreden? Of is jullie tegenstander slimmer en scoren zij het eerste doelpunt? Alles draait om de snelste tijd …”

Game night A & Senioren

Ook de A en Senioren gaan flink uitgedaagd worden! Zorg dat je erbij bent op dat mooie Valto veld.

Zeker is dat we gaan lasergamen maar er zijn nog meer games om te doen.

Pubquiz – QuizBrothers – Online en op het terras

De vrijdagavond wordt compleet gemaakt door een pubquiz georganiseerd door de enige echte QuizBrothers live vanuit de Valto studio! Inmiddels Bekende Westlanders met hun pubquizzes zowel online als offline. Meedoen kan met teams van 4/5 personen, zowel online via Zoom als op het terras* met maximaal 50 mensen. Aanmelden binnenkort via deze pagina!

* Het daadwerkelijk kunnen organiseren van een terras met beperkte zitplaatsen is onder voorbehoud en afhankelijk van de op dat moment geldende corona-maatregelen.

Zaterdag 5 juni

Activiteit Locatie Begin Einde
Valto.tv live! Studio Valto

09:00

00:00
Springparadijs voor kids Valto Veld

09:00

16:00
Beat-Arco-run  Parcours 11:00  12:00 
Mixtoernooi voor de jeugd Valto Veld 12:00 16:00
Three Point contest Valto Veld 16:00 17:00
Volleybaltoernooi (6 tegen 6) Valto Veld 17:00 20:00
Eindshow/festival Studio Valto 20:00 00:00

Springparadijs voor kids

Voor de jeugd tot en met 15 jaar is er het paradijs van springkussens. Laat je helemaal gaan op het Valto veld op diverse attracties!

Beat Arco Run

Zijn jij en je vrienden altijd als snelste op het feestje? Kun je harder lopen dan dat je praat? Mooi! Je zult het nodig hebben. De enige echte Arco is een racer op twee benen en nu heb jij de kans om het tegen hem op te nemen. Met een team van 4 leggen jullie samen hetzelfde parcours af als dat Arco in zijn eentje doet, jij kan je dus helemaal leeglopen en het lintje dan over geven maar Arco … die loopt door! Schrijf je in via de website voor deze gave estafette race door De Lier heen.
Ook als je niet de snelste bent maar wel sportief, is het natuurlijk leuk om mee te doen.

Mixtoernooi voor de jeugd

Speel jij in de F tot en met de B bij Valto? En heb jij zin om lekker met anderen te korfballen? Mooizo! Dit is je kans om te laten zien dat jullie het beste team van Valto zijn. Iedereen gaat met iedereen spelen, het enige wat jij moet doen is je aanmelden via de website.

Three Point Contest

Ben jij de beste schutter van Valto? De komende weken kun je het bewijzen! Er zal op verschillende trainingsavonden een mini-competitie zijn. Bewijs jezelf en wie weet sta jij op 5 juni de titel van beste schutter van Valto binnen te halen!

Volleybaltoernooi (6 tegen 6)

Ticket voor de Olympische spelen misgelopen? Niet getreurd! Op zaterdag 5 juni kan jij Liers Kampioen beachvolleybal worden! We hebben plek voor 12 teams die 4 tegen 4 spelen op een beachvolleybalveld, neem nog 2 reserves mee en je team is compleet!

Valto eindshow

Knallend het 60 jaar Valto feest uit? Dat kan! Vanaf 21:00 gaan we live op Valto.tv! De line-up van dit event volgt, gratis kaartjes aan te vragen via de Valto website!

Wil je het allemaal nog eens in een overzicht zien? Of wil jet het overzicht om door te sturen naar je vrienden en familie. Bekijk dat het globale schema.