Bijblijver 37, jaargang 48 17 mei 2021

Van de voorzitter

Werkzaamheden bij Valto

Afgelopen week kreeg ik een tip van een paar leden om ook eens voor het thuisfront iets te schrijven over wat er nu binnen de vereniging veranderd of aangepast wordt.

Eén van die zaken zijn de al zoveel besproken cirkels die bij ons echt slecht waren. Nu heeft Gemeente Westland deze een 14 dagen terug vervangen en spelen we nu ruim een week op de aangepaste velden. Daar zijn we ontzettend blij mee.

Tevens zijn de palen vernieuwd en liggen deze bij de anderen in het palen hok. Zo blijven we iedere keer wat zaken aanpassen waardoor we buiten in elk geval goed kunnen blijven trainen en onderlinge wedstrijden kunnen blijven oefenen. Deze week wordt het weer spannend welke versoepelingen er gaan komen, zo komen we steeds verder terug in het oude normaal. Laten we hopen dat tegen de tijd dat ons jubileum gevierd gaat worden we nog meer vrijheden krijgen toegereikt vanuit de RIVM.

Vanaf hier wens ik de studenten die voor examens gaan ontzettend veel succes en een ieder weer succes aankomende week.

Met sportieve groet,

Marco Stolze
voorzitter@ckv-valto.nl
06-30728817

Van de TC

Nieuwe groepen, even wennen

Een gebroken week met maandag, dinsdag en woensdag trainingen en op donderdag Hemelvaartsdag waarop we normaal massaal naar het VEO-toernooi zouden gaan. Maar niets is wat het was en dus één oefenwedstrijd tussen de B2 en de C1. De zaterdag was vol met mixwedstrijden, zon en regen wisselden elkaar af en bij de Kangoeroes veel nieuwe gezichten na een geslaagde AdFysio Giga Kangoeroedag de week ervoor!

Deze week een volle week, voor het Pinksterweekend. Zelfde groepen, zelfde trainingstijden en een nieuw programma voor de zaterdag. En nog even: afmelden voor trainingen en wedstrijden doe je bij je trainer/coach van dit seizoen.

Deze week ook de start van de examens voor veel leden, namens de TC wens ik jullie heel veel succes, zet hem op!

Hieronder nog even de herhaling van berichten.

Afmelddatum
De nieuwe teamindelingen en daarmee ook de afmelddatum wordt door het niet doorgaan van de competitie naar voren gehaald. In plaats van half juni wordt dat nu zondag 23 mei. Uiterlijk op die dag willen we graag van je weten of je gaat stoppen met korfballen. Als je blijft, hoef je uiteraard niets te doen. Na deze datum start de TC met de teamindelingen. Twijfel je, zit je met vragen of wil je iets bespreken met de TC over volgend seizoen, schroom dan niet om contact op te nemen met de coördinator van jouw lichting. We willen graag met je meedenken om het leuk te maken/houden. We kunnen niets beloven, maar we zullen wel onze best doen!

Coördinator E, F en Kangoeroes: Romy van den Berg
Coördinator C en D: Marleen Slaman
Coördinator A en B: Twan Korteland
Coördinator Senioren breedtesport: Frank Poot
Coördinator Senioren wedstrijdsport: Mark van Geest


Overig TC nieuws

Naast het nieuws dat de A1 overgangsklasse mag spelen in de zaal, zijn deze maandag ook de cirkels vervangen op de velden. Goed nieuws dus richting het nieuwe seizoen. Ander goed nieuws is dat we een vervanger hebben gevonden in de TC voor Marleen. En dat is geworden: Marleen! We zijn heel blij dat Marleen Boekestijn de coördinator C en D wil zijn vanaf volgend seizoen en die taak overneemt van Marleen Slaman. De laatstgenoemde blijft nog wel actief binnen de TC, maar dan voor alle randzaken, zoals oefenwedstrijden, toernooien, clinics, bedenk het maar. Dat brengt weer iets meer rust in de TC, waarmee we onze groeiende club hopelijk nog beter kunnen bedienen!

En, zoals in de vorige Bijblijver uitgebreid stond, zijn we erg blij om met Maarten Taffijn een trainer/coach voor de A1 te hebben voor volgend seizoen!

Namens de TC,

Jan Jaap Elenbaas
vztc@ckv-valto.nl / 06-29585387

Van het AC

Programma Valto 60 jaar bekend!

We tellen af naar 60 jaar Valto. Opgericht op 6 juni 1961, is onze korfbalvereniging levendiger en groter dan ooit. Tijd om dit te vieren!

Ook jij bent van harte uitgenodigd op ons feestje! Na een aantal weken van planning is het feestprogramma rond en gaan we, opbouwend richting onze 60e verjaardag, een klein corona-proof feestje vieren.

We gaan zowel online als offline een feestje vieren, met en voor De Lier! Benieuwd wat we gaan doen? Kijk snel op de speciale Valto-60-jaar-pagina voor het gehele programma.

Globaal kun je hieronder vast kijken wat er die dagen te beleven valt. Voor de volledige beschrijving en aanmeldformulieren kijk je hier.

Valto wordt niet zomaar 60 jaar, we zoeken helpers bij dit feest!

Ben jij ook een partyplanner? Confetti kanon schieter? De nieuwe Chantal Janzen, Beau van Erven Dorens, Eva Jinek, Mattie & Marieke of Jan Willem Roodbeen? De perfecte cameraman / vrouw, bootcamp koning of koningin of feestjesbouwer?

DAN ZOEKEN WIJ JOU!

We gaan een hoop activiteiten moeten organiseren, zowel online als offline. Dat gaat op 3, 4 of 5 juni gebeuren of er zit juist een hoop werk vooraf. De komende week gaan we een uitgebreide agenda met jullie delen, inclusief tijden en locaties maar weet je nu al dat je op een of andere manier mee wilt of kunt werken? Laat van je horen!

Mail naar 60jaarvalto@ckv-valto.nl of stuur een whatsappje naar +316 21297535 en meld je aan als vrijwilliger.

Evenementenkalender

Woensdag 30 november 2022
Sinterklaas

Donderdag 29 december 2022
Valto-a-gogo 2022

Vrijdag 30 december 2022
Oliebollentoernooi A en Senioren (16+)

Woensdag 4 januari 2023
KorfbalFit Winterdagen

Vrijdag 17 februari 2023
Activiteit C en B-jeugd

Vrijdag 10 maart 2023
Bowlen met de hele vereniging

Vrijdag 14 april 2023
Trainingsweekend 2023

Zaterdag 24 juni 2023
Valto einddag 2023

Vrijdag 30 juni 2023
Melior Jeugdweekend

Overige berichten

Gezocht: Valto trainingspak

Heeft iemand misschien een Valto trainingspak ongeveer maat 128/134 ongebruikt liggen? Belettering is geen probleem. Omdat de korfbalshop ze niet meer heeft, willen we proberen op deze manier een trainingspak over te nemen.
Marleen (0623572789)