Bijblijver 39, jaargang 48 31 mei 2021

Van de voorzitter

Jubileum Feest bij Valto aankomende week!

Met trots heb ik de afgelopen gekeken en geluisterd naar welke ideeën richting ons aankomende jubileum allemaal uit de koker kwamen rollen. Geweldig om zo vanaf a.s donderdag 12:00 uur de jubileum dagen te starten. Want er is veel waar jullie allen aan mee kunnen doen. Natuurlijk vieren wij het jubileum voor en ook vooral met jullie allen.

Dus ik daag jullie vanaf deze stoel uit om aan zoveel als mogelijk activiteiten mee te doen. Je hoeft geen ster voor te zijn om mee te doen, het is vooral leuk en gezellig als er weer wat in en om onze Villa gebeuren gaat. ik kijk er naar uit, ik hoop jullie ook, jong en oud, we gaan jullie zien en wellicht weer een keer spreken. Natuurlijk hoef ik niet in te gaan op de activiteiten die gaan komen. Dat zal verderop deze bijblijver wel voorbij gaan komen. Hou o.a. Facebook, Instagram en Twitter in de gaten en schrijf in nu het nog kan. Sommige activiteiten gaan heel hard. Ik ben zeer benieuwd naar het resultaat, jullie ook? Waar ik dus al mee begon dit voorwoord, trots overheerst! “Let the games begin”.

Met sportieve groet,

Marco Stolze
voorzitter@ckv-valto.nl
06-30728817

 

Van de TC

De teamindelingen voor volgend seizoen en meer

Afgelopen zaterdag was het eindelijk weer een dag, zoals we heel, heel, heel graag zien op de Nederlandse sportvelden. Droog, zon en een aangename temperatuur zorgden er voor dat de laatste trainingen in de oude teams voor de jonge jeugd en de onderlinge wedstrijdjes en trainingen voor de oudere jeugd met veel lachende gezichten en hier en daar een watergevecht afgewerkt konden worden.

Ook goed nieuws is dat we toch nog een aantal wedstrijden mogen spelen. En dan niet tegen elkaar, maar tegen andere clubs, voor de jeugd. Hoe dat er precies uit gaat zien horen we nog, maar waarschijnlijk gaat dit via de korfbalbond en zijn de zaterdagen 12, 19 en 26 juni gereserveerd hiervoor. Het exacte programma horen we nog en publiceren we zo snel mogelijk. Dit betekent dat de einddag verschuift naar zaterdag 3 juli.

Nog meer goed nieuws is dat we deze dag te horen kregen dat Valto A1 volgend jaar ook op het veld in de overgangsklasse mag spelen. Leuk voor de spelers, trainers én het publiek dat hopelijk weer langs de lijn mag staan in september.

Ook enkele TC-leden zaten voor overleg in de zon op het terras. De laatste puzzelstukjes proberen te leggen van de complexe 3D puzzel die voor ons ligt. Spelers, trainers/coaches en trainingsschema zó op elkaar afstemmen dat iedereen even tevreden is, is onmogelijk. Binnen de kaders waar we mee te maken hebben. Ruimte in de zaal bijvoorbeeld, maar ook de ruimte op het veld, wensen en beschikbaarheid van trainers/coaches, competentie en potentie van spelers, af- en aanmeldingen en zo zijn er nog wel een aantal te bedenken.

Maar, we proberen binnen de kaders wel alles te doen wat mogelijk is om deze puzzel zo goed mogelijk te kunnen maken. Dit doen we inmiddels al bijna 60 jaar en ieder jaar is de boodschap eigenlijk dezelfde. Lees goed de toelichting die er boven staat, laat de indeling op je inwerken, ga lekker trainen in je nieuwe team en maak er wat van! Zit je na een week of twee toch met vragen of wil je iets kwijt, laat het mij dan weten. Ik probeer je zo goed mogelijk te antwoorden en indien nodig, bespreken we het samen met de coördinator van jouw lichting. Voor de senioren geldt dat je contact opneemt met de coördinatoren Mark (wedstrijdsport) of Frank (breedtesport). Heel veel plezier gewenst in de laatste weken van dit seizoen en de start van het volgende seizoen!

Ook het trainingsschema is aangepast op de nieuwe teams. Fit en Fun blijft op maandag 19.30 uur, de Kangoeroes op zaterdag om 10:00 uur. Vanaf deze week, tot het einde van het seizoen trainen we één keer in de week met alle andere teams. Behalve de teams die nog moeten selecteren, zij trainen twee keer per week. Op zaterdag zijn er dus nog drie competitiewedstrijden op 12, 19 en 26 juni. Nog niet alle trainer/coach-plekken zijn opgevuld, deze proberen we voor de zomer opgevuld te hebben, maar tot die tijd hebben we er voor gezorgd dat iemand dit tijdelijk verzorgd. Let op! Komende donderdag 3 juni en zaterdag 5 juni zijn speciale dagen.

Op donderdag is er een clinic met Korfbalkids voor de F (16.45 uur) en de E (18.00 uur), de andere teams die die dag trainen doen dat in het thema “Valto Voute Verjaardagstraining”, waarbij we teruggaan naar de 60’s. Op zaterdag is er het springfestijn voor de kids, de Beat Arco Run, het Mixtoernooi voor de jeugd, de Three Point Contest, Beachvolleybal en de eindshow. Hele leuke activiteiten waarvoor je je kunt opgeven, dus snel naar: ckv-valto.nl/valto-60-jaar!

Bekijk hier de indeling voor jeugd

Bekijk hier de indeling voor senioren

Bekijk hier het trainingsschema tot einde seizoen

Met vriendelijke groet,
Jan Jaap Elenbaas, Voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

Van het AC

Programma Valto 60 jaar bekend!

We tellen af naar 60 jaar Valto. Opgericht op 6 juni 1961, is onze korfbalvereniging levendiger en groter dan ooit. Tijd om dit te vieren!

Ook jij bent van harte uitgenodigd op ons feestje! Na een aantal weken van planning is het feestprogramma rond en gaan we, opbouwend richting onze 60e verjaardag, een klein corona-proof feestje vieren.

We gaan zowel online als offline een feestje vieren, met en voor De Lier! Benieuwd wat we gaan doen? Kijk snel op de speciale Valto-60-jaar-pagina voor het gehele programma.

Globaal kun je hieronder vast kijken wat er die dagen te beleven valt. Voor de volledige beschrijving en aanmeldformulieren kijk je hier.

Estafette: beat Arco run

Doe mee met de estafette en versla de tijd van Arco!

Zaterdag 5 juni om 11.05 u. klinkt het startschot. Alle startlopers van de deelnemende teams beginnen dan voor hun loop van 2,5 km. Dus totaal loopt een team 10 km. Arco heeft alleen deze afstand gelopen en heeft beloofd hard genoeg te gaan maar niet op zijn hardst. We willen wel een reeele kans bieden om deze t10 km tijd te verslaan.
Vanwege Corona beperken we het aantal teams tot max. 20 dus schrijf je als team snel in.

Spelregels:

Let op: we stimuleren om te lopen. Niet iedereen zal in de buurt kunnen komen van Arco’s tijd! Het is gewoon leuk om als team mee te doen dus loop je wat minder snel, schrijf je gewoon in en doe mee!

Nog vragen mail naar peter.de.rijcke@ckv-valto.nl of stuur een whatsappje naar +316 43174043.

Mede namens Arco: succes!

 

Valto wordt niet zomaar 60 jaar, we zoeken helpers bij dit feest!

Ben jij ook een partyplanner? Confetti kanon schieter? De nieuwe Chantal Janzen, Beau van Erven Dorens, Eva Jinek, Mattie & Marieke of Jan Willem Roodbeen? De perfecte cameraman / vrouw, bootcamp koning of koningin of feestjesbouwer?

DAN ZOEKEN WIJ JOU!

We gaan een hoop activiteiten moeten organiseren, zowel online als offline. Dat gaat op 3, 4 of 5 juni gebeuren of er zit juist een hoop werk vooraf. De komende week gaan we een uitgebreide agenda met jullie delen, inclusief tijden en locaties maar weet je nu al dat je op een of andere manier mee wilt of kunt werken? Laat van je horen!

Mail naar 60jaarvalto@ckv-valto.nl of stuur een whatsappje naar +316 21297535 en meld je aan als vrijwilliger.

Evenementenkalender

Vrijdag 24 mei 2024
PubQuiz 2024

Woensdag 29 mei 2024
Priva Schoolkorfbaltoernooi 2024

Zaterdag 22 juni 2024
Valto einddag 2024

Zaterdag 21 juni 2025
Valto einddag 2025