CKV Valto kondigt met trots nieuwe naamsponsor aan: Verbakel Bouwbedrijf

Met grote trots kondigt korfbalvereniging Valto aan dat zij een naamsponsor heeft gevonden in Verbakel Bouwbedrijf. Vanaf heden zal de vereniging verdergaan onder de naam CKV Valto/Verbakel Bouwbedrijf. Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal in de groei en verdere professionalisering van de vereniging en zal bestaan naast de hoofdsponsoring van Martin Stolze.

Wij zijn ontzettend verheugd met het aantrekken van Verbakel Bouwbedrijf als onze nieuwe naamsponsor”, zegt Marco Stolze, voorzitter van Valto/Verbakel Bouwbedrijf. “Samen met Verbakel Bouwbedrijf kunnen we bouwen aan een mooie en sportieve toekomst van onze vereniging. Deze samenwerking is weer een mooie stap in de verdere professionalisering van onze vereniging.”.

Verbakel Bouwbedrijf verbindt graag haar naam aan de sportieve ambitie van Valto. Een groeiende vereniging met enthousiaste leden waarin we samen bouwen aan de toekomst van de vereniging. Samen sterk voor de toekomst!”.

De komende tijd zal de nieuwe naam, Valto/Verbakel Bouwbedrijf, zichtbaar worden in de verschillende communicatie-uitingen van de vereniging.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.