Sponsormogelijkheden

Reclame uitingen bij Valto

Sponsorborden buiten

Langs het veld van Valto wordt een reclamebord geplaatst met de afmeting van 250:75 cm. Deze borden zijn gedurende alle activiteiten van Valto, maar ook tijdens andere activiteiten waarbij gebruik wordt gemaakt van het kunstgrasveld, zichtbaar.

Sponsoruitingen binnen

Ook tijdens het zaalseizoen kan uw bedrijf gedurende de Valto zaterdagen zichtbaar zijn op een supportersvlag. Op deze vlag staat tevens een leus of kreet ter aanmoediging van Valto. Een vlag in combinatie met een bord wordt aangeboden voor een aantrekkelijke prijs. We zijn bezig met de aanschaf van een beamer in de sporthal. Wanneer dit gerealiseerd is, zal de vlag vervangen worden door een digitale presentatie.

Vlaggenmasten buiten

Langs het veld staan 8 vlaggenmasten van 6 meter hoog. Hieraan kan een banier met uw logo prijken. De banieren worden alleen gedurende het Veldseizoen opgehangen, zodoende blijven deze gespaard tijdens de wintermaanden wanneer er geen publiek te vinden is op het veld.

Verenigingsnaam

Binnen de korfbal groeit Valto.
Naamsbekendheid groeit daarbij mee. Per weekend zijn er 36 teams die door heel Nederland wedstrijden spelen en ook in het nieuws maakt Valto steeds meer naam en faam. U kunt uw bedrijfsnaam koppelen aan onze vereniging. Net als: TOP/IAA fresh; Avanti/Post Makelaardij; Fortuna/Delta Logistiek; KVS/Groeneveld Keukens; GKV/Enomics

Bijblijver

Valto communiceert veel met haar leden. Minimaal 35 keer per seizoen verschijnt “De Bijblijver”; het clubblad van Valto met een vaste lezersgroep van 450 personen en aanverwante gezinsleden. Ook verschijnt er informatie over Valto op de website www.ckv-valto.nl. Met deze vorm van sponsoring komt uw advertentie terug in de
Bijblijver, op de website en wordt deze gekoppeld aan uw bedrijfswebsite.

Valto kleding

Elke competitiewedstrijd spelen Valtoteams in het officiële Valto T-shirt.
Deze kleding wordt voorzien van uw bedrijfslogo op het voorkant van het T-shirt. Daarmee sponsort u het specifieke Valto team (12 stuks per team). Dit sponsorschap kan worden uitgebreid met: Trainingspakken; Inloop T-shirts & Sporttassen.

Valto scheidsrechters

Valto levert ook KNKV-gecertificeerde scheidsrechters (6 personen) om wedstrijden te fluiten, bij Valto of elders in hogere klassen. Uw bedrijfsnaam kan ook aan dit uithangbord van Valto verbonden worden op T-shirt, trainingspak en sporttas.

Sponsoren van zichtbare Valto activiteiten

Valto Schoolkorfbal

Verbind uw bedrijfsnaam aan Valto Schoolkorfbal.
Jaarlijks organiseert Valto voor alle Lierse schoolkinderen uit de groepen 3 t/m 5 een schoolkorfbaltoernooi.

Valto Koningsspelen

Verbind uw bedrijfsnaam aan Valto Koningsspelen.
Jaarlijks organiseert Valto voor alle Lierse schoolkinderen uit de groep 1 en 2 De Koningsspelen (genaamd de GigaKangoeroeDag).

Valto Feest

Waar is dat feestje? Bij Valto natuurlijk!
Valto organiseert wel eens een feestje… nou ja feestje… die van Valto staan bekend als “the best”. Tijdens de avond worden de sponsors van het feest getoond op opvallende schermen.

Balsponsor

Tijdens de zaalcompetitie worden thuiswedstrijden van Valto 1 altijdnetjes ingeleid met introductie van
spelers, scheidrechter en team van de week. In deze introductie wordt ook de balsponsor genoemd. De sponsor kan in overleg aanvullend reclamemateriaal gedurende de wedstrijd in het zichtveld van het publiek plaatsen. Voor de A1 wordt met enige regelmaat ook een balsponsor gezocht.

Sponsoren van grote Valto investeringen

Tribunes
De vervolgstap in professionalisering van onze vereniging zijn tribunes voor de buiten accommodatie. De bedrijfslogo’s van de sponsoren zullen op de betreffende tribune duidelijk voor het publiek zichtbaar gemaakt worden.

Loungeterras
Een groot deel van het verenigingsleven speelt zich af bij Villa Valto op het terras. Een grote wens om bij te dragen aan het plezier en ontspanning na een intensief potje korfbal is het verwerven van een lounge set. Met een subtiel bordje op de meubels kan erkenning en dank aan de sponsor kenbaar gemaakt worden.

Terrasoverkapping

Het buitenleven van Valto wordt helemaal compleet met een flexibele terrasoverkapping. Ook bij regenachtig weer kunnen de supporters de spelers op het hoofdveld vanaf het overdekte terras aanmoedigen.