Lid worden

Zit je nog niet op korfbal en wil je wel eens weten hoe het gaat? Kom dan gewoon een keer meetrainen! Voor de trainingstijden en meer info kun je terecht bij één van deze coördinatoren.

Do you prefer the English version? Please visit this page.

Lysanne van Venetiën

Lysanne van Venetiën

Coördinator E, F en Kangoeroe-jeugd (4 tot en met 9 jaar)

E: cooEenF@ckv-valto.nl
T: 06-11741266

Marleen Boekestijn

Marleen Boekestijn

Coördinator C en D-jeugd (10 tot en met 13 jaar)

E: cooCenD@ckv-valto.nl
T: 06-10166711

Twan Korteland

Twan Korteland

Coördinator A en B-jeugd (14 tot en met 18 jaar)

E: cooAenB@ckv-valto.nl
T: 06-45110869

Vacature (voorlopig voorzitter TC)

Vacature (voorlopig voorzitter TC)

Coördinator Senioren breedtesport (18 jaar en ouder)

E: cooSen@ckv-valto.nl
T: 06-29585387

Marcel Schouten

Marcel Schouten

Coördinator Senioren wedstrijdsport (18 jaar en ouder)

E: cooSen@ckv-valto.nl
T: 06-13325057

Contributie

Valto hanteert de volgende contributiebedragen, waarbij de peildatum voor leeftijdscategorie 1 januari is.

LeeftijdContributie per jaar
Kangoeroes (4 t/m 5 jaar)€ 65
Pupillen (6 t/m 11 jaar)€ 155
Aspiranten (12 t/m 15 jaar)€ 170
Junioren (16 t/m 18 jaar)€ 210
Senioren (vanaf 19 jaar)€ 255
Fit & Fun (voor spelende leden gratis)€ 110
Overig lid€ 30

De contributie is inclusief de kosten voor een wedstrijdtenue (dus shirt én broekje/rokje). Dit wordt door de vereniging geleverd en hoef je dus niet zelf aan te schaffen. Wel heb je nog sportschoenen nodig. Voor in de zaal (november tot en met maart) zijn dat zaalschoenen, voor op het veld (april tot en met oktober) zijn dat kunstgrasschoenen. Op korfbalshop.nl vind je diverse soorten.

De kosten voor het rijden naar uitwedstrijden kunnen gedeclareerd worden bij de penningmeester. Het formulier hiervoor is hier te vinden.

Opzeggen dient te gebeuren via de ledenadministratie (leden@ckv-valto.nl). In verband met de teamindelingen vragen we je om dit vóór 1 mei te doen. Afmeldingen dienen uiterlijk vóór 1 juni van het lopende seizoen, schriftelijk (mag per e-mail) door de opzegger bij de ledenadministratie bekend te zijn gemaakt. Bij opzeggen na 1 juni, maar voor 1 juli wordt de helft van de contributie van het volgende seizoen in rekening gebracht. Bij opzeggen na 1 juli wordt de volledige contributie van het volgende seizoen in rekening gebracht.

Aanmelden

Ben je overtuigd en wil je je aanmelden? Vul dan onderstaand formulier in. De velden met een * zijn verplicht. Heb je toch nog wat vragen? Dan kun je contact opnemen met de personen hierboven vermeld.

  • Dit is alleen van toepassing voor het basisonderwijs. We gebruiken deze informatie voor de indeling van de teams.
  • Dit is alleen van toepassing voor het basisonderwijs. We gebruiken deze informatie, net als die van de school, voor de indeling van de teams.
  • Het kan zijn dat je al een paar proeftrainingen hebt gehad, als je weet bij welke groep dat is geweest, sturen we de informatie direct door naar de juiste persoon binnen Valto.
  • Valto is meer dan alleen korfbal, we organiseren veel activiteiten naast onze sport. Dat maakt onze vereniging extra leuk! Zou je ook wel eens iets willen organiseren, of een keertje achter de bar willen staan, dan kun je dat hieronder aangeven. Ben je zelf nog te jong? Dan zouden je ouders/verzorgers misschien wel willen helpen.