Over ons

CKV Valto is een korfbalvereniging voor jong en oud. Iedereen is welkom. Op ons sportcomplex aan de Veilingweg 18 in De Lier bruist het 12 maanden per jaar van de energie en het plezier. Dat doen de spelers, maar ook de trainers, coaches, vrijwilligers, sponsors, ouders en we hopen jij ook.

Een aantal jaren geleden hebben we als club een visie ontwikkeld en daarbij een stip op de horizon bepaald. Die stip is destijds is verwoord naar “Dé sportvereniging van het Westland”. Het is dus een doel, een streven. En het is een mooie, omdat deze is voortgekomen uit de gehele vereniging, is hij dus ook van de gehele vereniging.

Door met leden te praten uit alle hoeken van de club bleek dat iedereen trots wil zijn op onze eerste teams, maar ook gezelligheid wilde, aandacht voor de jeugd, activiteiten, ledenbehoud en zichtbaarheid naar buiten. Uiteindelijk hebben we dat teruggebracht naar een drietal kernwaarden, later aangevuld met twee andere, die we uiteindelijk de “5G kernwaarden” zijn gaan noemen:

 • Goed

  We presteren bovenin onze (korfbal)regio.

 • Gezellig

  We staan bekend als een goede en leuke vereniging.

 • Gaaf

  We zijn trots op onze club en dat willen we blijven.

 • Groen

  We zijn duurzaam en gericht op de toekomst.

 • Gezond

  We zorgen goed voor onze leden en voor elkaar.