Team van de week bij Valto 1 en 2

De supportersvereniging OTLAV zal ook dit jaar weer bij alle thuiswedstrijden van Valto 1 en drie thuiswedstrijden van Valto 2 een jeugdteam in de spotlight zetten. Het team van de week mag oplopen met de selectie, frisbees verkopen, foam sticks uitdelen, krijgt wat te eten en drinken en alle kinderen ontvangen een handtekeningenkaart van de selectie om na de wedstrijd handtekeningen te scoren. Dit zal gaan om de D-, E-, F-teams en de Kangoeroes.

We vinden het fantastisch dat Valto zoveel enthousiaste jeugdleden heeft. En daarom willen we van de thuiswedstrijden van de selectie een extra groot feest maken. Daarnaast kunnen nieuwe jeugdleden met hun ouders/verzorgers op deze manier kennismaken met onze selectie en natuurlijk met de fantastische sfeer bij de thuiswedstrijden!

Het team van de week zal, in de week voorafgaand aan de wedstrijd, bezocht worden door een speler uit de Valto-selectie. De selectiespeler zal met de kinderen in gesprek gaan en deelnemen aan een onderdeel van de training. Op de dag van de wedstrijd ligt er een wedstrijdboekje in de sporthal, waar niet alleen stil wordt gestaan bij de wedstrijd, maar ook bij het team van de week. Tijdens de wedstrijd zal er een speciale tribune voor het team van de week zijn. Hier kan het team van de week plaatsnemen en hun team naar de overwinning schreeuwen! En de trommels zullen hier niet bij ontbreken.

Tijdens elke thuiswedstrijd met een team van de week kan er een taart worden gewonnen bij het frisbeespel. Voorafgaand aan de wedstrijd zal het team van de week frisbees verkopen aan het publiek. In de rust worden de frisbees gegooid naar een oranje stip. Wie zijn/haar frisbee het beste weet te gooien, ontvangt direct een taart. De opbrengst van het frisbeespel zal ten goede komen aan de supportersvereniging en de “teams van de week”. Let op! Er kan alleen nog via een QR-code voor de frisbees betaald worden!

Het team van de week dient 1 uur voor aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn. Dan is er genoeg tijd voor het team om frisbees te verkopen en zich klaar te maken voor de wedstrijd.

Vanuit het team OTLAV zullen er tijdens elke wedstrijd 2 begeleiders aanwezig zijn. Wij willen de coaches van het team van de week vragen om (indien mogelijk) zelf aanwezig te zijn en nog een ouder te regelen vanuit het team. Zo kunnen we er met elkaar een zeer geslaagde wedstrijd van maken!

TEAM OTLAV

Datum Wedstrijd Team van de week
9 november 2024
16:40 uur
Valto/Verbakel Bouwbedrijf 1 – GKV (G) -1 E3 en E4
23 november 2024
17:05 uur
Valto/Verbakel Bouwbedrijf 2 – ONDO (G) 2 F1 en F2
23 november 2024
18:40 uur
Valto/Verbakel Bouwbedrijf 1 – SKF 1 D2
7 december 2024
17:40 uur
Valto/Verbakel Bouwbedrijf 1 – Nieuwerkerk 1 D3
11 januari 2025

16:45 uur

Valto/Verbakel Bouwbedrijf 2 – Pernix 2 F3 en F4
11 januari 2025

18:20 uur

Valto/Verbakel Bouwbedrijf 1 – Die Haghe 1 D4
25 januari 2025

17:30 uur

Valto/Verbakel Bouwbedrijf 1 – De Meervogels 1

 

E1 en E2
8 februari 2025
17:00 uur
Valto/Verbakel Bouwbedrijf 2 – KVS 4 Kangoeroes
8 februari 2025

18:40 uur

Valto/Verbakel Bouwbedrijf 1 – KVS/Groeneveld Keukens 1 D1
8 maart 2025
18:40 uur
Valto/Verbakel Bouwbedrijf 1 – Tempo 1 E5 en E6
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.