Cheque van Liers Gevoel

Op zaterdag 5 oktober hield Liers Gevoel bij Martin Stolze haar bedankmiddag voor alle organisaties en verenigingen die hebben bijgedragen aan de feestweken. Bijvoorbeeld de EHBO, Liora die de fietsenstalling beheert, PQV die het volleybal organiseert en Boullier met het succesvolle jeu de boules toernooi. Twaalf verenigingen kregen van voorzitter Piet Voskamp namens Liers Gevoel een cheque uitgereikt als dank voor hun gewaardeerde inzet.

Wij als Valto hebben ook een forse bijdrage geleverd, zowel tijdens de april/mei feestweek als tijdens de BraDeLier in augustus. Met vele tientallen mensen hebben we achter de bar gestaan en vooral op vrijdag in de feestweek was het absoluut topdrukte en we hebben die dag dan ook een recordomzet gedraaid. Daarnaast hebben we ook enthousiast meegedaan met de eendjesrace in augustus.

Liers Gevoel heeft ons daarvoor beloond met een cheque met een fantastische bedrag: € 21050!!
We hebben hier met z’n allen hard voor gewerkt, hartelijk dank allemaal!
Om te beginnen natuurlijk Michiel Cornelisse, die vele uren heeft besteed aan het rondkrijgen van de bezetting. Maar verder ook GJ, die met al zijn ervaring meehielp om alles nog soepeler te laten lopen. En uiteraard de medewerkers achter de bar: bedankt!

Dus….als je volgend jaar gevraagd wordt om mee te helpen achter de bar in de feestweek: DOEN!
Het is hard werken, super gezellig in een topteam en als dank krijgt Valto een cheque die hopelijk net zo mooi is als dit jaar.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.