Excelsior jeugd-oefentoernooi

Op zaterdag 31 augustus gaan de volgende teams naar het toernooi bij Excelsior in Delft: Valto B2 en B3, C2 t/m C5, D1 t/m D4, E1 t/m E8, F1 t/m F3.

De eerste ronde start om 09.00 uur. Vertrek teams vanaf Villa Valto is 08.15 uur. De laatste ronde duurt tot 13.10 uur waarna de prijsuitreiking plaatsvindt.

Omdat het parkeerterrein bij Excelsior onvoldoende capaciteit heeft om alle auto’s van de deelnemers te kunnen herbergen is er een indeling gemaakt welke vereniging waar dient te parkeren. LET OP dat er niet geparkeerd kan worden in de woonwijken rond de sportvelden. Hier geldt parkeren voor vergunninghouders.

Routebeschrijving / parkeervoorschrift Valto
Via A13 afslag Delft, aan het einde van de afslag richting Ikea (volg borden camping de Delfsche Hout). De rotonde neemt u driekwart (Olof Palmestraat). Aan het einde voor het viaduct gaat u rechtsaf de Korftlaan op. Rechts en links zijn parkeerplaatsen. Vervolgens loop je terug richting het viaduct. Na het viaduct ligt een bruine brug. Volg het Bieslandsepad, eerste hek links. De kantine bevindt zich schuin rechts op het terrein.