Feestweek

De Lierweek, Massa maakt Kassa

Alternatieve Feestweek “De Lierweek” bij Valto

Deze zomer wordt en is anders dan andere jaren, dit vanwege het feit dat veel vakanties anders gevierd gaan worden. Vele gezinnen en vrienden vieren vakantie in ons eigen land en blijven dus dichterbij. Ook de meeste feestweken zijn worden niet gevierd of heel aangepast.

Zo ook bij ons in De Lier. In samenspraak met Oranje Comité De Lier, wordt het feest aangepast gevierd bij ons binnen het Valto-terrein. Dit hebben wij weloverwogen als bestuur goedgekeurd, temeer dit ook belangrijk is voor onze kas van de vereniging.

Nu het voor het OC kort dag is, zoeken zij voor de diverse activiteiten een aantal vrijwilligers die bij activiteiten overdag willen helpen. Met name vrijwilligers onder de 18 jaar, vanwege de RIVM-richtlijnen. Laat je horen en meldt jezelf aan voor één van deze dagen en activiteiten met vrienden of vriendinnen.

In de avond bij de horeca tijdens de avondfeesten zoekt het OC ook personeel voor achter de bar. Dit kan voor alle avonden zijn waar jullie je toe geroepen voelen. Kort samengevat, help ons als Valto en dus ook het Oranje Comité en meld jezelf nu aan!