KVS 6-Valto 4

16 April 2022 was het dan zo ver, niet de wedstrijd die wilden spelen maar wel moesten. De toppers val Valto 4 hadden een ongunstige loting in de poule en waren dus aangewezen op de play offs om degradatie te voorkomen. Na de overwinning thuis was de marge 5 en gingen we vol goede moed naar Scheveningen. De goede moed bleek ook terecht, want binnen de kortste keren stond er 1-5 op het scorebord. Waar Valto 4 nog wel is moeite heeft met de bal door het mandje krijgen was dat vandaag niet het geval, er waren mooie aanvallen en de juiste kansen werden afgerond. Verdedigend hielden we de boel goed dicht en dat zorgde ervoor dat we gingen rusten met een stand van 3-10. Een marge van 12 doelpunten, dit kon en mocht niet meer fout gaan. De tweede helft begon KVS nog met een slotoffensief waarbij het verschil op 4, of nou ja 9, kwam. Dit hielden de spelers van KVS alleen niet vol, en de spelers van Valto 4 gingen weer verder met waar ze de eerste helft mee begonnen, Goed korfballen met en voor elkaar. Zo liepen we uit naar 7-16, kreeg Lisette een terechte publiekswissel en konden we na het laatste fluitsignaal het meegereisde publiek bedanken!

Aan het einde van deze Play off dag was er door een aantal toppers een super feest georganiseerd in de Villa, waarvoor hulde!