Valto E4 krijgt korfballes van RWA E1, maar blijft positief en strijdbaar!

Om 9.20 vertrok E4 over de A4 richting Poortugaal. Helaas zonder de zieke Lotte en Jade. Geen wissels dus voor Jesse, Laurens, Lynn en Tess! Bijkomende uitdaging was een fit, fel en schotzeker RWA E1. RWA zat ook nog eens ruim in de spelers en kon heerlijk wisselen. Ze presteerden het zelfs om een halve wedstrijd alle drie de zeer sterke jongens op te stellen waarvan 1 dus als meisje. Je begrijpt dat het een oneerlijke strijd werd voor dit dappere E4, dat pas een paar weken samen traint en speelt.  Al vrij snel stonden ze 5-0 achter. Toen vond Tess het mooi geweest en maakte 5-1. Laurens maakte de 8-2 en dat gaf een sprankje hoop.

Bij rust stond het toch alweer 11-2. RWA onderschepte veel ballen, was regelmatig te snel voor onze verdediging en 1 jongen leek wel 100% te scoren. Toch gaf E4 niet op en de koppies waren na afloop rood, maar niet geknakt. Na een tweede helft, die qua scores leek op de eerste, kwam de eindstand op 23-4. Tess en Jesse scoorden namens Valto respectievelijk de 15-3 en 20-4. Coach Gerard zag werk aan de winkel in de verdediging, maar haalde ook vertrouwen uit het positieve dat hij zag. Hij gaat het team kneden, uitdagen en klaarstomen voor een klinkend zaalseizoen. Want E4 is een leuk en hecht team met veel potentie!