Manoek Anbeek versterkt de Valto-selectie volgend seizoen

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen door de TC van Valto zijn in volle gang. Aan het begin van dit jaar gaven Mark Tissink en Thomas Reijgersberg aan dat ze graag nog een seizoen bij onze club willen blijven als trainers/coaches van Valto 1 en afgelopen week werd bekend dat er in Martijn Koolwijk een nieuwe trainer/coach voor Valto 2 is gevonden. Vandaag kunnen we melden dat Manoek Anbeek heeft besloten om Dalto te verruilen voor Valto en volgend seizoen dus in De Lier te komen spelen.

De 23-jarige Manoek komt uit Driebergen en korfbalt vanaf haar 4e jaar. Ze heeft altijd met veel plezier bij Dalto gespeeld en daar enorm veel mooie dingen mee mogen maken, zoals de zaalfinale in Ziggo met Dalto A1, het EK Beachkorfbal en een jaar met Dalto 1 in de Korfbal League gespeeld.

Momenteel speel ik in het derde bij Dalto, maar ik ben klaar voor een nieuw avontuur bij een nieuwe club! Afgelopen jaar ben ik verhuisd, waardoor de afstand tussen mij en Dalto te ver is geworden. Ik heb een training mee mogen doen en ik merkte gelijk dat Valto een jonge en gezellige selectie heeft. Ik kijk ernaar uit om mijzelf door te ontwikkelen en bij te dragen aan de groei en ambities van de club!” zegt Manoek over haar komst naar Valto.

Bestuurslid Technische Zaken Jan Jaap Elenbaas over de versterking: “Het is leuk om te zien dat Manoek voor Valto heeft gekozen en dat het klikt met spelers en trainers. Ik denk dat ze zich bij ons prima verder kan ontwikkelen en ook kan bijdragen aan de ambities die wij als club hebben. Ze is een welkome versterking voor de selectie en we wensen haar  dan ook veel plezier en succes het komende seizoen bij onze club! ”.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.