Overlijdensbericht Finn Verbaan

Woensdagavond ontvingen we het ontzettend trieste bericht dat Finn, het zoontje van Laurens en Elise, een paar weken na zijn geboorte onverwacht is overleden. Een diepzwarte dag voor hen en ook voor velen binnen onze vereniging. Laurens speelde zijn jeugd bij Valto en stopte na vorig seizoen als speler van Valto 1 en ook Elise heeft nog een aantal jaren in De Lier gekorfbald.

Een roze wolk is veranderd in zwarte dagen. Het verdriet is groot en het verlies niet te bevatten. We hopen dat we als club enige troost kunnen bieden aan de ouders, de familie en elkaar.

Wat aanstaande zaterdag een mooi weerzien had moeten worden met Laurens als coach van Fortuna A1 tegen Valto A1 en daaropvolgend de Fortuna-selectie tegen de Valto-selectie, wordt nu een wedstrijd van de A1 met een eerbetoon aan Finn en steunbetuiging aan Laurens en Elise. De wedstrijden van Fortuna 1 en 2 tegen Valto 1 en 2 gaan niet door en worden op een later moment ingehaald.

We wensen Elise, Laurens en familie veel sterkte toe met dit enorme verlies. Weet dat we aan jullie denken en dat we er voor jullie zijn.

Namens CKV Valto,

Marco Stolze
Voorzitter

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.