VALTO haalt € €2.400,00 op met de Grote Clubactie 2013!

Gisteravond werd tijdens de Grote Clubavond bij Opel dealer P.A. van der Kooij in Naaldwijk de opbrengst van de Grote Clubactie 2013 bekend gemaakt. Onze vereniging heeft hierbij het prachtige bedrag van € €2.400,00 opgehaald!

Tijdens deze gezellige avond bij Opel dealer P.A. van der Kooij hield meervoudig Europees en Wereldkampioen Judo Françoise Harteveld uit Maassluis een inspirerende presentatie over topsport. Daarna werden alle verenigingen naar voren geroepen om de cheque met hun opbrengst in ontvangst te nemen. Na afloop van de uitreiking was er de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en een drankje ervaringen uit te wisselen met andere verenigingen.

Namens Opel dealer P.A. van der Kooij: “We zijn trots op alle bedragen die door leden van de clubs zijn opgehaald met de Grote Clubactie. Ook in deze economisch moeilijke tijden hebben mensen geld over voor het verenigingsleven. Dat is voor de verenigingen van groot belang. Met de opbrengsten kunnen de verenigingen blijven doen waar ze goed in zijn, namelijk sport en recreatie bieden in onze regio, voor jong en oud. Vanuit Opel stimuleren we dit graag en kan de Grote Clubactie nog grootser uitpakken. Hiermee krijgt het verenigingsleven de steun die het verdient.”

Graag wil VALTO iedereen bedanken voor het kopen en verkopen van loten. Met zijn allen hebben we het mogelijk gemaakt om € €2.400,00 op te halen, een schitterend resultaat!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.