A1 legt nieuwe sponsors direct in de watten!

Valto A1 wedstrijdshirts van sponsors JG Sproeibedrijf en HermadixAfgelopen zaterdag werden de nieuwe sponsors gepresenteerd van de A1: JG Sproeibedrijf en Hermadix. JG Sproeibedrijf is van de ouders van Naomi Grootscholten en Hermadix is een leverancier van hen. We vinden het erg leuk dat we weer een nieuwe Lierse en zelfs ook een Aalsmeerse sponsor erbij hebben gekregen! De nieuwe shirts, inloopshirts en trainingspakken werden gepast en op de foto gezet. Voor aanvang van de wedstrijd werden de teams en de sponsors gepresenteerd. Erna begon de wedstrijd, en wat voor een wedstrijd! Echt heel gaaf om te zien! Een betere promotie van korfbal en jullie sponsors is niet te verzinnen. A1: het was super! Beide sponsors nogmaals bedankt voor jullie toezegging om ons de komende 4 jaar te ondersteunen!

Namens het bestuur, Hans Ridder

Wedstrijdverslag Valto A1 – KVS A2

Valto A1 trainingspakken van sponsors JG Sproeibedrijf en HermadixAfgelopen zaterdag mochten wij thuis spelen tegen KVS A2. Het beloofde een leuke wedstrijd te worden. Van tevoren was iedereen al helemaal in de stemming, dankzij onze nieuwe sponsors, Hermadix en JG Sproeibedrijf. Naomi’s vader, John Grootscholten, heeft, samen met Hermadix, nieuwe inloopshirts, wedstrijdshirts én trainingspakken gesponsord! Deze hebben wij voor de wedstrijd uitgereikt gekregen, dus we zagen er meteen een heel stuk flitsender uit en straalden echt één teamgevoel uit. De sponsors zelf waren ook aanwezig, dus we moesten wel winnen!

Valto A1 inloopshirts van sponsors JG Sproeibedrijf en HermadixEn dat deden we! In de eerste aanval viel ook meteen het eerste doelpunt, wat een lekkere boost gaf aan ieders zelfvertrouwen. We hebben een zeer sterke eerste helft neergezet met z’n allen, wat resulteerde in een 12-2 voorsprong in de rust. Het enige wat we nu nog hoefden te doen, was de wedstrijd afmaken in de tweede helft. Dit hebben we goed gedaan, het spel werd prima voortgezet en zakte nauwelijks in. Uiteindelijk heeft dit geleid tot de overwinning met 23-7. Het is heel positief dat er deze week al duidelijk meer doelpunten van de dames kwamen dan hiervoor. Acht van de 23 doelpunten zijn door dames gemaakt, terwijl de dames vorige week niet eens voor één doelpunt konden zorgen. We gaan deze verbeteringen doorzetten op de trainingen en de volgende wedstrijden, om zo het meeste uit onszelf te halen. Volgende week spelen we om 13:00 uit tegen GKV A1. We hopen op jullie support langs de lijn!

Ik wil de sponsors Hermadix en JG Sproeibedrijf hartelijk bedanken voor de prachtige shirts en trainingspakken, en voor jullie aanwezigheid bij de wedstrijd!