Adfysio De Lier en CKV Valto sluiten overeenkomst voor samenwerking

AdFysio-ValtoAdfysio De Lier, centrum voor Fysiotherapie en Beweging en Korfbalvereniging Valto uit De Lier sluiten de handen ineen in een vergaande samenwerking. Adysio ondersteunt Valto bij preventieve en reactieve fysiotherapeutische zorg. Valto ondersteunt Adfysio bij promotionele en marketing activiteiten.

Hans Ridder, voorzitter van Valto: “Deze overeenkomst pas prima in onze doelen om kwaliteit van sport te verbeteren voor de hele vereniging. Natuurlijk ligt er een bepaalde focus op de eerste (senioren en junioren) teams, maar de ondersteuning is wel degelijk voor de hele vereniging. Maurice van Veldhooven, partner van Adfysio is al meerdere jaren betrokken bij onze club. Hij geeft advies over onze medische aanpak en veel van onze spelers vertrouwen op Adfysio voor hun herstelbehandelingen bij blessures. Met deze overeenkomst doen we meer aan preventie en leggen we onze afspraken vast in een Service Level Agreement (SLA). Het is een stukje professionaliteit waar onze club aan toe is nu we een eerste klasse vereniging zijn geworden”.

Maurice van Veldhooven, partner bij Adfysio: “Valto is een geweldige club om mee samen te werken. De leden zijn enthousiast en ze zijn erg bereid om stappen te maken naar een meer professioneel medisch beleid. Wat is er leuker dan daar aan mee te kunnen werken. Voor Adfysio is samenwerking met lokale sportclubs een onderdeel van onze strategie. We geven advies en denken mee. Door deze samenwerking kennen we de spelers goed en kunnen we optimaal meewerken aan herstel bij blessures”.

Van Veldhooven haalt de samenwerking met de andere medische staf bij Valto aan: “Valto heeft in Willy van den Akker, John Prins en Michiel Cornelisse al een aantal mensen bij de vereniging betrokken die uitstekend in staat zijn de eerste lijns zorg en de coördinatie over de medische zorg te voeren. Onze rol zal vooral in de tweede lijn en in advies liggen. En natuurlijk zijn onze faciliteiten beschikbaar voor Valto. Ik zie de samenwerking helemaal zitten”.

De overeenkomst is afgesloten voor een periode van 3 jaar, maar beide partijen zien dat als formaliteit. Hans Ridder: “Onze samenwerking bestaat al meer dan 3 jaar en wordt alleen maar beter. Ik ga er dus van uit dat deze overeenkomst een langere periode van samenwerking inluidt. Maar goed, het is altijd zinvol om zo nu en dan afspraken te evalueren, daarom hebben we er een einddatum in genoemd”.

Adfysio De Lier, Centrum voor Fysiotherapie en Beweging bevindt zich in de Hoofdstraat in De Lier en heeft een goede band met veel verenigingen in het Westland. De gespecialiseerde fysiotherapeuten combineren hun kennis tot een brede deskundigheid. De persoonlijke aanpak en de gecontroleerde begeleiding naar herstel zijn kenmerken van Adfysio.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.