Altijd al eens naar een ijshockeywedstrijd gewild?

Van ijshockeyvereniging HIJS (spelend in de Uithof) ontvingen we onderstaande uitnodiging. Zijn er mensen geïnteresseerd, geef je dan op bij ondergetekende (via bart@vanmuyen.nl) en ik regel de kaarten. Uiterlijke datum om aan te melden: 1 december 2014.

Let op: dit is niet door VALTO georganiseerd, dus je dient zelf voor vervoer te zorgen en (indien jeugd) begeleiding.
—————-
Beleef een spectaculaire ijshockeywedstrijd en kom naar De Uithof!

Binnen de ijshockeyvereniging Hijs Hokij Den Haag doen we er alles aan om het ijshockey in de regio te promoten. Om het seizoen 2014 – 2015 een flinke boost te geven hebben wij de mogelijkheid om een aantal bedrijven/verenigingen uit te nodigen om een wedstrijd van het Eerste Divisie Team van Hijs Hokij Den Haag GRATIS bij te wonen. Aan mij de eer om jullie, dus bestuur, teams, individuele sporters, trainers, coaches, junioren, senioren, met of zonder partner en met of zonder kinderen/broertjes/zusjes van Korfbalvereniging VALTO uit te
nodigen om op vrijdag 12 december aanstaande een wedstrijd van deze geweldige sport bij te komen wonen!

Tegenstander die avond is Amstel Tijgers uit Amsterdam. Alles en iedereen is welkom! Laten we ervoor zorgen dat de Uithof uit zijn voegen barst!!!! De wedstrijd begint om 20.15 uur. Vanaf 19.30 uur zijn jullie van harte welkom!
————-
Namens het bestuur, Bart van Muyen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.