Corona-update #25

Een nieuwe persconferentie en daarbij een aanpassing van de maatregelen. De avondklok blijft dan wel gehandhaafd (zeker tot 15 maart), maar voor sommigen is het heel fijn dat er tot 27 jaar weer in teamverband gesport mag worden. Dit betekent voor bijvoorbeeld voor de selectie, maar ook Valto 3 en 4 en andere senioren uit verschillende teams dat er weer ‘volle bak’ gegaan mag worden.

Dit houdt echter niet in dat alles weer als vanouds wordt. Het gaat alleen om het trainen in teamverband. Goed om het wedstrijdgevoel weer op te doen. Om te oefenen voor als we weer wedstrijden tegen andere clubs mogen spelen, iets waar je het eigenlijk grotendeels voor doet. Het betekent niet dat er buiten het veld of bij besprekingen ook binnen de anderhalve meter mag worden gekomen. Voor en na de training houdt iedereen dus netjes afstand van elkaar.

En daarnaast gelden de overige maatregelen ook nog, handen wassen, geen handen schudden, etc. Ook als je de bekende klachten hebt die bij corona horen, houd je je aan de regels. Je blijft thuis en laat je testen indien nodig. Indien je positief getest bent, volgt de melding naar je trainingsgenoten en de TC, zodat we goed kunnen inventariseren en handelen. Het blijft uitkijken en oppassen, met als enige doel om op een gegeven moment toch weer helemaal open te kunnen, wedstrijden te spelen, de competitie af te maken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.