Publiek is welkom!

Hoewel nog niet iedereen is gestart met de voorbereiding staan de eerste oefenwedstrijden alweer voor de deur. Zo spelen de selectie, de A1, A2, B1 en C1 zaterdag aanstaande hun wedstrijden. Vanaf 10.00 uur is dus ook het publiek van harte welkom, net als bij de laatste wedstrijd van eind vorig seizoen.

Tot 20 september gelden daarbij nog wel de coronamaatregelen, zoals ze onlangs zijn gecommuniceerd door de overheid. Voor sport is daarin niets veranderd. Hierbij nog even de basisregels ter herinnering.

Zonder klachten
Kom alleen als je geen klachten hebt. Twijfel je? Laat je dan testen!

Afstand
We vragen iedereen die komt om afstand te houden, want dat moet nog altijd wel. Mensen uit één huishouden mogen naast elkaar staan. Anderen dienen zich te verspreiden langs de kant van het veld op minimaal 1,5e meter afstand. Je wordt er op aangesproken als je dat niet doet.

Kantine/terras
Op het terras gelden dezelfde regels als in de horeca. Tafeltjes uit elkaar, anderhalve meter afstand houden, tenzij uit hetzelfde huishouden. Bestellen van eten en drinken kan, maar nuttig het buiten. Bezoekers van de kantine en het terras dienen zich te registreren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.