De beste wensen!

Voor iedereen die ik nog niet persoonlijk de hand heb kunnen schudden, via deze weg dan alsnog de beste wensen voor het nieuwe jaar. Hier vallen ook de sportieve wensen onder, die zonder blessureleed, maar met noeste trainingsarbeid, mooie overwinningen en prachtige kampioenschappen.Tijdens de nieuwjaarsreceptie hebben we 2014 in vogelvlucht voorbij laten komen en wat je ziet is een vereniging vol bruisende activiteit, enthousiaste leden en mooie prestaties. Laten we dat als uitgangspunt nemen voor het nieuwe jaar, 2015!

Bij een nieuw jaar horen ook goede voornemens. Dit is altijd een gevaarlijke. Ik zal jullie niet lastigvallen met mijn privé en zakelijke voornemens, maar ik zal wel mijn sportieve voornemens met jullie delen. Sportief in deze is deels letterlijk. Ik ga weer meer bewegen (ik hoor jullie denken). Door mijn blessure heb ik dat een tijd niet kunnen doen. Het doel is weer gaan korfballen, maar laten we zeggen dat ik in 2015 in ieder geval weer een aardig rondje kan hardlopen. Een beetje gezonder eten kan daar ook wel bij.

Ik ga ook ‘stage lopen’. Maar daarover later meer. Verder, als ik vooruit kijk, gaan we het initiële FOCUS project afronden. Hierbij horen het opzetten en laten draaien van de laatste commissies uit ons plan. In de voorjaarsvergadering brengen we jullie daarvan graag op de hoogte. Ik zeg daarbij meteen dat dit niet het eindstation is. We zullen onze club verder gaan helpen de ambities te realiseren. Dat doen we natuurlijk niet alleen als bestuur, maar met alle vrijwilligers die zich ook afgelopen jaar weer voor 100% of meer hebben ingezet! Het voornemen voor 2015 is dan ook weer een stap verder te zetten, zodat we volgend jaar kunnen terugkijken op een jaar vol groei en bloei.

Een nieuw jaar is begonnen. Een jaar waar Huib en Miep van Dorp als 50-jarig echtpaar in gaan. Ze vierden dit vlak voor de jaarwisseling en nogmaals van harte met deze mijlpaal. Een jaar waarin Koen echt tot bloei gaat komen. De kersverse zoon van Bart-Jan en Leonie Schoone, ook jullie nogmaals van harte gefeliciteerd. En op de eerste dag van het nieuwe jaar mocht Petra Dijkstra zich de eerste BIJ-BLIJVER van VALTO noemen door de ‘blijf-je-bij’ of ‘haak-je-af’ quiz te winnen op de nieuwjaarsreceptie. Ook jij proficiat!

Voor jullie en alle anderen, zet hem op in 2015!

Namens het bestuur, Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.