EINDDAG 2017 … was weer GESLAAGD!!

Afgelopen zaterdag hebben we met elkaar een fantastisch korfbalseizoen met elkaar afgesloten d.m.v. onze eigen Valto Einddag! En met elkaar bedoel ik…..spelers, ouders, opa’s en oma’s, andere familieleden, vriendjes, vriendinnetjes, noem het maar op. Het was duidelijk te zien dat Valto een vereniging is voor iedereen!

De AC was de dag al vroeg begonnen met een aantal extra vrijwilligers om alles tot in de puntjes goed klaar te zetten. De palen werden geplaatst, de ballonnen werden opgeblazen, het poffertjes beslag werd geklopt, de broodjes gezond werden voorbereidt en de drank werd koud gezet, want de voorspellingen zagen er goed uit.

In de ochtend mocht een grote groep kangoeroes, onder leiding van Mandy Herbert en een flinke groep jongens en meiden van de A/B/C, zich uitleven op het veld en op het grote luchtkussen. Daarna werden ze getrakteerd op een glas limonade en een heerlijk portie poffertjes. Dit lieten ze zich goed smaken.

Rond de middag kwamen de eerste deelnemers binnen druppelen voor het duo-schottoernooi. Dit jaar hadden zich 111 (!!) duo’s opgegeven. Dus langzaam liep het Valto terrein vol. Veel duo’s zochten een paal en een bal op, om alvast even warm te draaien.

Vanaf 12.15 uur gingen de eerste wedstrijdjes van start. Het was een drukte van jewelste en de zon kreeg ook steeds meer ruimte. Dus de nodige flessen zonnebrand zijn er doorheen gegaan.

De stormbaan, georganiseerd door de leden van Valto 6, liep niet gelijk storm, maar steeds meer mensen durfde deze uitdaging aan te gaan. Van jong tot oud deed mee, want ja…er waren dan ook fantastische Platvoet Awards te verdienen!!

De grote groep spelers werd steeds kleiner, zodat we aan het eind van de middag aan de finale van elke categorie konden beginnen. De voorbereidingen werden getroffen en het publiek nestelden zich langs de lijn, het liefst in de schaduw… Uiteindelijk kwamen er 3 duo’s uit die tot winnaar werden gehuldigd binnen hun categorie.

Na deze einddag-huldigingen werden ook nog de teams gehuldigd die dit veldseizoen kampioen zijn geworden. Met een mooie medaille en een confetti kanon werden de teams in het zonnetje gezet.

Toen was het tijd voor de jaarlijkse BBQ. De laatste keer onder leiding van Teun waren de voorbereidingen zorgvuldig in gang gezet.

Onder het genot van (nog steeds) de zon en een heerlijk koud drankje werd er met elkaar genoten van de lekkernijen. Het genieten werd versterkt door het fantastische optreden van Rinze Noordam met 2 vrienden. Dit werd nog tot in de kleine uurtjes voortgezet.

De AC kan terug kijken op een geslaagde dag. Dankzij de hulp van vele vrijwilligers is deze einddag tot een groot succes gemaakt. Dank hiervoor! Bekijk alle foto’s op de Facebookpagina!

Activiteiten commissie CKV VALTO: Nick, Anita, Fiona, Sharon, Ruben, Annemiek en Liesbeth

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.