28 augustus NK Beachkorfbal Outdoor, doet jouw team ook mee?

Zaterdag 28 augustus 2021 is het jaarlijkse outdoor beachkorfbaltoernooi in het The Hague Beach Stadium in Scheveningen (Den Haag). Wat is er leuker dan met je team korfballen op het zand op dit jaarlijks terugkerende toernooi vol gezelligheid, plezier en natuurlijk de strijd om de titel?

Een mooie start en voorbereiding van het nieuwe seizoen. Goed voor de teambuilding én lekker korfballen. Iedereen kan meedoen, topsport, breedtesport, jong en oud. Het NK Beachkorfbal Outdoor is voor de E-, D-, C-, B-, A-jeugd en senioren en is voor alle categorieën van 12:00 tot 16:00 uur. Wie wil er nou niet meedoen aan een NK?

De A1, A2, A3, B1 en D1 hebben op die dag al oefenwedstrijden, de C1 niet, maar die speelt al 3 keer in een korte tijd. Alle andere teams kunnen aangeven of ze het leuk vinden en compleet zijn met een team op 28 augustus. Wil je wel, maar is je team niet compleet, dan kunnen we misschien teams samenvoegen. Een compleet team bestaat uit minimaal 6 spelers, waarvan er 4 tegelijk in het veld staan.

De coach of een ouder die mee kan gaan als begeleider, kan via onderstaand formulier aangeven of het team mee wil doen. Doe dit voor 8 augustus. Zorg ook dat je voldoende rijders hebt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.