55e kerstviering in gezellig volle veilinghal

“Een grote kerstboom, kerstliedjes en veel mensen bij elkaar. Dat is kerstfeest!” Een vaak gehoorde omschrijving van kerst. Ook dit jaar vind je deze combinatie op tweede kerstdag in de hal van Van der Gaag, op het voormalige veilingterrein Westerlee te De Lier.

Om 10.00 uur start het muzikale programma, met medewerking van muziekvereniging Liora, kinderkoor Do Re Mi en het Constantkoor.

Ook u bent van harte welkom het echte kerstgevoel samen met 1500 andere Westlanders mee te beleven. 

Feestelijk
Het logistieke centrum, waar zeven dagen per week groenten en fruit worden gedistribueerd, wordt één dag per jaar in een ander jasje gestoken. Een kerstjasje. Een groot podium voor muzikanten en zangers en zangeressen en zo’n 1500 stoelen maken de loods tot een feestelijke ruimte. Even geen druktes van alledag maar ‘Nu zijt wellekome’ en ‘De herdertjes lagen bij nachte’. Even geen schokkende tv-beelden en krantenkoppen maar een kinderkoor en het aansteken van kaarsen. Met elkaar de warmte en saamhorigheid voelen. Genieten van prachtige muziek, het kerstverhaal en leuke kinderliedjes. Met 1500 mensen in één ruimte voor eenzelfde doel. Het brengt een ware kerstbeleving.

Programma
Burgemeester Van der Tak heet u op deze 55e kerstmeeting welkom. Ook is er een bijdrage van pastor Dits. Kinderkoor Do Re Mi zorgt voor de vrolijke noot. Muzikaal wordt de viering ondersteund door muziekvereniging Liora en het Constantkoor. En er is een bijdrage van Miranda Doorduin en Marcel Bongaards. Na 70 minuten vol afwisseling van muziek, zang en verhalen, keer je met een blij en waar kerstgevoel terug naar huis waar de dag misschien met familie of vrienden wordt voortgezet. 

Uitnodiging
Tot ziens op 26 december, tweede kerstdag, bij de kerstmeeting. In de hal van Van der Gaag, op het voormalige veilingterrein Westerlee in De Lier (volg de wegwijzers). Aanvang: 10.00 uur. Bent u niet in de gelegenheid? Via WOS Radio is de meeting ook te beluisteren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.