Einddag zaterdag 3 juli

Zaterdag 3 juli sluiten we dit gekke korfbalseizoen gezellig af met de einddag. De einddag zal dit jaar bestaan uit drie onderdelen. Hierbij gaan we steeds uit van de nieuwe teams.
*10.00-12.30: Activiteiten voor F- t/m C-jeugd*
Voor de jeugd zijn verschillende leuke spellen en uitdagingen bedacht. Iedereen wordt gemixt. Alle kinderen worden verwacht, dus je moet je alleen afmelden als je er niet bij kunt zijn. Afmelden doe je bij je huidige trainer, die daarvan een bericht krijgt van de AC.
*13.00-15.00: Activiteiten voor B-jeugd t/m senioren*
Voor de oudere teams is er een ‘ouderwetse’ einddag georganiseerd. Iedereen wordt gemixt. Alle spelers uit de B t/m senioren worden verwacht, dus je moet je alleen afmelden als je er niet bij kunt zijn. Afmelden doe je in je huidige teamapp. De teams krijgen daarvoor nog bericht van de AC.
Als je volgend jaar niet meer korfbalt, maar wel nog bij de einddag wilt zijn, is dat uiteraard goed. Laat dit dan even weten aan de AC.
*15.00-18.00: Duoschottoernooi voor B-jeugd, A-jeugd, senioren, Fit&Fun en overige leden*
Wat is een einddag zonder schottoernooi? Aansluitend op de activiteiten voor de oudere teams sluiten we de einddag af met een schottoernooi. Dit jaar kun je je weer opgeven als duo. Opgeven doe je via de site via het inschrijfformulier. Dit kan tot en met zondag 27 juni 23.59. Daarna sluit de inschrijving. In de week voor het toernooi krijg je via de mail nog extra informatie toegestuurd over de speeltijden van jouw duo.
Tot 3 juli op de einddag!

De Activiteiten Commissie (activiteiten@ckv-valto.nl)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.