Valto Streamteam in de finale van Haagse Korfbaldagen

Afgelopen maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag stonden er wedstrijden en de finales van de Haagse korfbaldagen op het progamma. Dit vriendschappelijke toernooi wordt al jaren georganiseerd en sinds een aantal jaren wordt het streamteam van Valto ingehuurd om de gehele stream te verzorgen. Door deze en andere externe streams te organiseren komt er een mooi bedrag in de kas van Valto waardoor het streamteam zich (weer) verder kan professionaliseren, supergaaf dus! Zo zetten we korfbal en Valto nog beter op de kaart.

Wil jij helpen met het streamen bij Valto? Meld je dan aan via marketing@ckv-valto.nl of spreek Jan Jaap of Thomas aan! We zoeken helpers voor het filmen van de wedstrijden of snelle denkers die achter de schermen alles goed uitzenden, iemand die het leuk vindt om de wedstrijd van commentaar te voorzien of iemand die de presentatie en interviews voor en na de wedstrijd organiseert. En tijdens het streamen zit je altijd op de allerbeste plekken!

Door de maatregelen zullen we de hele dag beide hallen proberen uit te zenden via ons YouTube kanaal (https://youtube.com/c/KorfbalverenigingValto).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.