GIGAKANGOEROEDAG – 25 April 2014

Giga Kangoeroe DagCKV Valto gaat tijdens de Koningsspelen op 25 april 2014 de kleuters uit De Lier spelenderwijs kennis laten maken met korfbal. Meer dan 60 vrijwilligers gaan op deze dag zorgen dat ruim 300 kleuters een GiGantische kangoeroedag gaan beleven. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang.

De Kangoeroe Klup is een initiatief vanuit het KNKV (Koninklijk Nederlands Korfbalverbond) en is bedoeld voor kinderen die vier, vijf of zes jaar oud zijn. Op deze GiGa Kangoeroedag zullen veel activiteiten en spelletjes met de kinderen gedaan worden en zal plezier het sleutelwoord van de dag zijn. Het doel van deze dag is om alle kleuters van De Lier met een grote glimlach op ons veld te zien spelen. Ook hopen we een spectaculaire openings-act te regelen.

Om deze dag in goede banen te leiden, hebben we hulp nodig, veeeeel hulp.

Dus wil je deze fantastische dag niet missen en heb je zin om mee te helpen? Het projectteam is op zoek naar vrijwilligers! Dus leden, oud-leden, ouders en overige mensen die een Valto-hart hebben, wil je:

  • een groepje kleuters begeleiden
  • een bardienst draaien,
  • helpen bij het opbouwen,
  • het opblazen van ballonen,
  • afbreken,
  • informatietasjes maken,
  • flyers ontwerpen,
  • of ben je social mediatijger

mail dan naar gigakangoeroedag@hotmail.com.

Zit je op school en wil je je taak gebruiken als maatschappelijke stage? Laat het ons weten en we zullen je hierbij alle steun bieden!

En, ook een aanrader voor diegenen die een sportopleiding volgen: misschien is dit een mooie gelegenheid om studiepunten te vergaren. We hebben namelijk ook mensen nodig die de kleuters begeleiden tijdens de spelletjes.

Eind maart/begin april organiseren wij een vrijwilligers avond.

Alvast hartelijk bedankt voor je reactie.

Giga Kangoeroe DagProjectteam Giga Kangoeroedag

Sandra Poot
Marja de Jong 06-28680218

 

P.S. Alle info over de Giga Kangoeroedag vind je op www.gigakangoeroedag.nl!

P.P.S. Wil jij op een eenvoudige manier Valto helpen deze fantastische dag te organiseren? Stem dan bij de Rabobank Clubkas Campagne op CKV Valto!! Het geld dat met deze campagne wordt opgehaald, wordt gebruikt om de Giga Kangoeroedag te bekostigen. Lees hier meer over de Rabobank Clubkas Campagne.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.