Het Lierse Sportsterren plaatjesalbum van Jumo De Lier is daar!

We hebben er een paar maanden naar toe kunnen leven, maar nu is het dan eindelijk uit, het Lierse Sportsterren plaatjesalbum in samenwerking met Jumo De Lier.

In dit album staan alle sportsterren van drie verenigingen (Valto, ODIS en  SV De Lier). Door boodschappen te doen bij Jumbo kun je stickers sparen en de stickers kun je plakken in je album. Alle leden hebben een eigen album cadeau gekregen met hún plaatje op de voorkant en daarbij een eerste setje stickers. 

Het kopen en ruilen kan dus beginnen. We gaan voor alle kinderen van alle verenigingen speciale ruilmomenten organiseren. Dat doet Jumbo zelf, maar ook bij de clubs zal er een mogelijkheid zijn. Daar hoor je snel meer over!

Met de feestdagen voor de deur, kan er ook nagedacht worden over geschenken, zoals een poster van jouw plaatje of je team of jouw held uit de selectie bijvoorbeeld. Een mok is ook een leuk idee, bijvoorbeeld met het plaatje van de Lierse Trots of die van jouw favoriete trainer/coach. Tenslotte is er nog de sleutelhanger, altijd leuk om te laten zien van wie de sleutels zijn of jouw team altijd bij te te hebben.

De posters, mokken en sleutelhangers kunnen worden besteld in de Valto webshop. Heel veel plezier bij het sparen, plakken en kijken!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.